Aluminium sareng kaséhatan

Naon hubunganana antara aluminium sareng kaséhatan? Daptar salaku salah sahiji unsur anu paling loba di planet ieu, ...

Skala Borg

Ieu skala borg anu anjeun kedah terang pikeun terang naon tingkat usaha, kacapean sareng intensitas anu anjeun kedah ngendalikeun dina latihan anjeun.

Salad buah

Bungbuahan spring

Upami anjeun hoyong ngurus awak anjeun, kami nyarankeun pikeun ngonsumsi buah-buahan musiman, waktos ayeuna, terang naon éta buah-buahan cinyusu.

Cageur diaré

Birit tiasa pisan nyusahkeun sareng sadayana tiasa kéngingkeunana. Diajar pikeun ngontrol éta dina akar ku tips ieu anu kami masihan anjeun di handap

Suku

Kumaha cara miceun cairan

Naha anjeun nahan cairan? Pendakan kumaha ngaleungitkeun cairan sacara alami ngalangkungan kabiasaan, pangan sareng pepelakan anu pangsaéna.

Pasipatan kembang engkol

Ieu mangrupikeun sipat kembang engkol, sayuran tina kulawarga brokoli anu ogé ngagaduhan manpaat ageung pikeun awak.

krim kosmetik

Minyak mineral

Minyak mineral mangrupikeun turunan minyak bumi, terang naon ciri na, naon pikeunna, naon manpaatna pikeun urang sareng dimana urang tiasa ngagaleuh.

kauntungan

Kaunggulan latihan ku naék tangga

Latihan ku nanjak tangga mangrupikeun jinis latihan kalayan sababaraha kauntungan kaséhatan. Diajar sadayana ngeunaan latihan ieu di dieu.

kembang echinacea

Echinacea

Salah sahiji pepelakan ubar anu anjeun henteu kedah sono nyaéta echinacea, terang pasipatanana sareng kumaha cara meakeunana aman sareng épéktip.

daun stevia

Stevia alami

Ieu sipat, manpaat sareng kualitas anu anjeun kedah terang ngeunaan stevia alami, cara anu pangsaéna pikeun meakeun piring amis anjeun.

sabun tangan

Glycerin sayuran

Terang kagunaan glycerin sayuran anu pangsaéna, éta moal nguciwakeun anjeun sabab éta sanés ngan ukur tiasa jaga kulit tapi ogé awak anjeun.

Sagelas cai

Osmosis tibalik

Pilarian terang sadayana ngeunaan osmosis tibalik. Kumaha sistem filtrasi cai ieu jalan, naon manpaatna, pro sareng kontra na sareng seueur deui!

Piramida dahareun

Piramida dahareun

Penting pisan pikeun diét anu saé, terang naon piramida tuangeun sareng kumaha éta tiasa ngabantosan anjeun ngajaga kaséhatan anu hébat.

Beuteung bareuh

Kumaha ngaleungitkeun gas

Pilarian terang sadayana perkawis gas: naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngaleungitkeun éta, naha éta ngabentuk, kadaharan anu nyababkeun paling seueur gas sareng seueur deui!

uyah pink

Uyah Himalaya

Salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun ngajaga awak urang nyaéta lirén nganggo uyah méja anu tos disaring sareng ngalih kana uyah Himalaya, parobihan anu séhat pisan pikeun awak urang.

Hampru

Batu dina hampru

Pilarian terang sadayana ngeunaan batu empedu. Naha aranjeunna ngabentuk, naon gejala na, naon pangobatan anu aya sareng seueur deui!

mojang di bikini

5 latihan anu pangsaéna pikeun glutes

Diajar ngeunaan latihan pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun di bumi kalayan gampang sareng hasil anu saé pisan pikeun imbit anjeun. Éta idéal pikeun pemula anu badé milari bentukna.

jinten garing

Cumin

Diajar ngeunaan pasipatan, manpaat, kagunaan di dapur sareng infin jinten anu éndah pikeun ngirangan beurat, ngamangpaatkeun kualitas-kualitasna.

méja médis

Tegangan tinggi

Nengetan terang naon anu pangobatan sareng tuangeun anu idéal pikeun nurunkeun hiperténsi atanapi darah tinggi.

Minyak Argan

Minyak Argan

Ngamangpaatkeun sadaya kualitas anu tiasa ditawarkeun ku minyak argan, jinis minyak ékologis asal Maroko anu tiasa ngubaran panyawat anu béda-béda.

bir sareng busa

Ragi bir

Terang naon kualitas anu paling hadé tina kapang ragi, kumaha cara meakeunana, dimana mendakanana sareng naon pasipatan na anu pangsaéna.

jelly karajaan alami

Naon jelly karajaan?

Royal jelly hebat pisan pikeun pelengkap diet urang, kalayan sipat anu hadé sareng manpaat pikeun awak urang.

héjo collard

Mangpaat kale

Salah sahiji kadaharan anu parantos populér nyaéta kale kale, dulur misan brokoli anu séhat pisan, terang naon manpaat anu pangsaéna pikeun urang.

Dahareun pikeun naékkeun leukosit

Urang kedah waspada yén leukosit penting pisan pikeun ngajaga sistim imun urang dina kaayaan anu saé, kalayan pangan ieu anjeun bakal ngahontal éta.

rupa-rupa sayuran

Kadaharan anu beunghar asam folat

Kadeteksi dimana asam folat dina tuangeun pikeun ngahontal kaséhatan anu séhat, aranjeunna peryogi pisan vitamin, jaga diét anjeun.

haté jeung leungeun

Dahareun euyeub ku omega 6

Tambihkeun diét anjeun nganggo asam lemak omega 3, omega 6 sareng omega 9, nyaimbangkeun diet anjeun pikeun séhat pisan.

buah beureum sareng panci

Kadaharan anu beunghar ku biotin

Diajar mendakan mana anu kadaharan anu pangsaéna pikeun kéngingkeun langkung biotin dina awak anjeun, zat penting anu jaga kaséhatan anjeun.

kedele

Sipat lesitin kécap

Lésitin kedel dikonsumsi pikeun nyegah koléstérol, éta euyeub ku minyak atsiri sareng ngandung nutrisi anu mangpaat pisan pikeun awak.

megatkeun roko

manpaat eureun ngaroko

Roko kedah janten hal anu tiheula, anjeun tiasa ngahontal kaluar bako sakali sareng sadayana, terang naon cara anu paling saé pikeun ngahontal éta.

dna ranté

Dahareun beunghar ku vitamin E.

Ieu mangrupikeun kadaharan anu paling beunghar ku vitamin E, sakumpulan vitamin anu leyur dina gajih anu dikenal janten antioksidan sareng anti radang.

udang bakar

Katuangan anu murni

Purin aya dina seueur tuangeun, konsumsi seueur teuing tiasa ngabahayakeun kaséhatan urang. Diajar mendakan dimana ayana.

Kadaharan kalayan vitamin C

Kadaharanna beunghar vitamin C

Kami ngajak anjeun terang kadaharan anu paling beunghar ku vitamin C, manpaatna, kabutuhan sapopoe sareng seueur deui ngeunaan vitamin ieu.

baki kadaharan ti laut

Kadaharan beunghar yodium

Iodin henteu kapendak dina sadaya katuangan anu sami, urang peryogi mineral ieu janten séhat, tong hilap dina diét anjeun.

omega 3

Dahareun euyeub ku omega 3

Pilarian alesan naha urang moal tiasa hirup tanpa omega 3. Kami ogé ngajelaskeun pilihan anu béda pikeun kéngingkeun éta sareng seueur deui!

dahareun beunghar séng

Kadaharan beunghar séng

Diajar mana katuangan anu ngandung paling séng, mineral penting anu henteu pati dikenal anu ngabantosan urang janten séhat pisan.

Salmun

Kadaharan anu beunghar ku vitamin D.

Kenalan vitamin D. Kami ngajelaskeun sadayana ngeunaan nutrisi ieu: tuangeun anu beunghar, manpaat kaséhatan, kabutuhan sapopoe sareng seueur deui!

Bayam

Kadaharan anu beunghar kalium

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kalium. Kadaharan anu beunghar, manpaat, jumlah harian anu disarankeun sareng seueur deui ngeunaan mineral ieu.

Almond

Kadaharan anu beunghar magnesium

Kami mendakan katuangan anu paling beunghar magnesium, manpaatna, jumlah unggal dinten anu disarankeun sareng seueur deui perkawis mineral ieu.

Kadaharan beunghar beusi

Jaga awak anjeun terang mana anu pangsaéna pikeun pangan anu beusi ku beusi sareng kumaha anjeun ngonsumsi éta pikeun kuat sareng pinuh énergi.

Infus daun kayu manis sareng bay

Infus daun salam sareng kayu manis

Infus laurel sareng kayu manis mangrupikeun ubar bumi anu narik pisan pikeun ngaduruk gajih, kaleungitan volume sareng mempermudah transit usus.

Sourdough

Diét bébas tipung

Sadayana ngeunaan diet tanpa tipung. Kami nyaritakeun manpaatna sareng akibat pikeun kaséhatan anjeun dina ngalakukeun diet tanpa roti.

Sawah Fenugreek

Naon ari fenugreek?

Kami ngawartosan anjeun naon éta fenugreek, naon pasipatanana sareng naon manpaatna atanapi kontédiikasi kanggo kaséhatan urang. Naha anjeun gendut? Pendakan!

Logam dina awak

Naon unsur kimia anu paling penting pikeun fungsi anu leres dina awak urang? Pilarian terang di dieu mana anu logam anu paling penting.

Sangu bodas

Diét béas

Naha anjeun hoyong kaleungitan sababaraha kilo sareng diet nasi sareng tuna? Pendakan sipat-sipat tina dua katuangan ieu anu bakal ngabantosan anjeun tiasa kaleungitan kiloan tambahan

Apel mangrupikeun bagian tina diet

Diét 500 kalori

Panggihan kumaha kaleungitan kilo ku cara anu séhat kalayan diet 500 kalori. Beurat handap gampang sareng aman. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ...

Lidah buaya

Naon lidah buaya?

Naha anjeun terang naon éta lidah buaya? Pendakan ieu genus pepelakan anu aya hubunganana sareng lidah buaya. Panggihan sipat penyembuhanana sareng sagala kagunaan anu mungkin.

Pasihan rambut anjeun dorong

Rambut tiasa ruksak nalika usum panas, panonpoe, cai laut atanapi klorin tiasa nyandak tol upami anjeun henteu ngurus éta, ngala deui kakuatan sareng pangan ieu.

Ngalawan kasieun ku metode Kaizen Jepang

Terang metoda anu bakal ngajantenkeun anjeun ngaleungitkeun kasieun, latihan Kaizen anjeun bakal tiasa minuhan tujuan alit anjeun sareng anjeun bakal tiasa karaos kacumponan unggal dinten.

Asup kana disiplin yoga, olahraga taun éta

Yoga ngagaduhan seueur pengikut unggal dinten, prakték idéal pikeun nguatkeun awak sareng pikiran. Dina waktos-waktos urang ngaji, sampurna pikeun meunangkeun deui katengtreman

Mangpaat cai laut

Kabeneran caket ka pantai nyaéta cai laut anu aya, anu nguntungkeun pisan pikeun urang, sipat-sipatna ngajaga kaséhatan

Ngadamel odol nyalira di bumi

Ngadamel odol nyalira di bumi, cara anu béda pikeun ngurus huntu anjeun tanpa bahan kimia, kéngingkeun huntu anu kuat sareng séhat.

Naha anjeun langkung beurat sareng aturan?

Pilarian terang kunaon anjeun langkung beurat sareng haid anjeun sareng kumaha siklus menstruasi mangaruhan beurat awak anjeun. Naha normal pikeun nambahan beurat nalika haid? Pilarian terang!

Eureun ingetan cairan ku inuman ieu

Penting pikeun katingali saé, dina usum panas urang ningali kana éta cacat awak leutik, ingetan cairan tiasa janten masalah, terang inuman ieu

Huntu bodas

Putihkeun huntu anjeun sacara alami

Di dunya dimana éstétika diganjar, urang milari kasampurnaan urang, urang ngabantosan anjeun pikeun ngahontalna ku ngabodasan huntu anjeun sacara alami ku produk ieu

Kumaha ngubaran sunburn

Sunburn mangrupikeun résiko ageung dina usum panas. Anjeun kedah nyandak tindakan, tapi upami kasép, ieu cara ngungkulanana.

Infus ngalawan dengkul ngaganggu

Ngorok tiasa ngaganggu, entong ngantep bobo anjeun tiasa kaganggu, éta tiasa nyababkeun masalah pikeun anjeun sareng kaséhatan anjeun, manpaat tina infus jukut ieu

Kumaha carana ningkatkeun kalenturan awak

Upami anjeun hoyong ningkatkeun kalenturan anjeun pikeun nyegah cilaka sareng langkung tangkas, nempatkeun tip saderhana ieu kana prakték bakal ngabantosan anjeun ngan ukur kitu.

Naon ari bobo?

Kami ngajelaskeun sababaraha hal anu paling penting ngeunaan apnea bobo, sapertos naon éta, naon gejala anu aya, sareng kumaha cara didiagnosa.

Ngadamel kecambah di bumi

Entong ragu pikeun ngamangpaatkeun tips kami pikeun nyiptakeun kecambah di bumi, anjeun bakal ngajantenkeun piring anjeun katingali bénten sareng séhat

Naha kram otot muncul?

Diajar mendakan kaayaan fisik anjeun dina waktosna pikeun nyingkahan kram otot, éta tiasa pisan ngaganggu sareng nyeri.

Kumaha tetep séhat tanpa olahraga

Kami ngajelaskeun naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun tetep séhat tanpa ngalaksanakeun latihan anu saé. Opat kabiasaan anu hadé pikeun awak sareng pikiran.

Mangpaat jus lidah buaya

Naon manpaat lidah buaya anu dicandak ku lisan? Di dieu kami ngajelaskeun naon kaunggulan nginum salah sahiji pepelakan modis.

Konci pikeun meunangkeun samak anu sampurna

Tanning umum pisan dina waktos usum panas paling taun, anjeun hoyong kéngingkeun warna coklat anu saé tapi anjeun kedah ngalakukeun éta kalayan kasihatan sareng tindakan pencegahan

Naon kolitis maag?

Pilarian terang naon anu aya kolitis ulseratif, ogé panyababna, gejala, sareng pangobatanana.

Opat hal anu nyababkeun rambut abu dini

Buuk abu dina umur duapuluhan anjeun, ogé katelah abu-abu prématur, tiasa disababkeun ku sabab anu béda-béda. Di dieu urang ngajelaskeun naon ari aranjeunna.

Inuman anu saé pikeun ngirangan beurat awak

Salajengna kami nyayogikeun inuman anu pangsaéna anu bakal ngabantosan anjeun kaleungitan kiloan, kaséhatan sareng éta mangrupikeun hal anu pangpayunna sareng janten langkung sehat, konsumsi

Floss

Naha flossing gigi tiasa disarankan?

Flossing mangrupikeun konci pikeun ngajaga kabersihan lisan anu saé. Di dieu kami ngajelaskeun naha anjeun kedah ngagabungkeun sikat sareng alat ieu.

Beuteung

Naon bypass lambung?

Kami ngajelaskeun naon anu diwangun ku bypass lambung atanapi operasi bypass lambung sareng kumaha pamulihanna.

Naon anu Nyababkeun Anemia?

Naha anémia berkembang? Di dieu kami ngajelaskeun hal ieu sareng masalah sanés anu aya hubunganana sareng kaayaan getih umum ieu.

Efek samping tina ngabodaskeun

Bleach aya di sajumlah ageung bumi, tapi, urang henteu terang sadayana ngeunaan pangaruh négatipna, diajar ngeunaan ieu di handap

Naha pining penting?

Kami ngajelaskeun naha penting pikeun bobo upami anjeun hoyong hirup anu langkung lami sareng kualitas.

Ngajalankeun dina usum tiis

Naha latihan isuk abdi sesah pisan?

Pilarian terang kunaon awak anjeun teras-terasan nolak latihan énjing anu populér sareng léngkah-léngkah naon anu anjeun tiasa laksanakeun.

Bayam

Opat Kadaharan Pisan Ngalawan Peradangan

Opat tuangeun anu hébat ieu bakal ngabantosan anjeun upami anjeun ngalaman gejala kronis anu disababkeun ku peradangan. Ningkatkeun asupan anjeun sareng ngirangan setrés.

Kadaharan anu ngajauhkeun baktéri

Bakteri aya di lingkungan, urang henteu ningali aranjeunna tapi éta tiasa nyababkeun inféksi, terang kadaharan anu pangsaéna janten séhat

Cium tina pilem 'A love great'

Naha cium anu saé pikeun kaséhatan anjeun?

Naha anjeun terang yén nyium anu saé pikeun kaséhatan anjeun? Di dieu kami ngajelaskeun opat kauntungan anu kabuktosan anu aya hubunganana sareng ciuman anu tiasa ngareuwaskeun anjeun.

persimmon asak

Mangpaat seueur persimmon persimon

Kalayan datangna usum gugur, persimon kaki anu lezat mulih deui ka tukang sayur, sareng kesemek mangrupikeun tuangeun anu ngagaduhan seueur sipat anu manpaat.

Kumaha pentingna sarapan

Sarapan mangrupikeun tuangeun anu pangpentingna sadidinten, seueur panilitian nunjukkeun sadaya kaunggulan sarapan anu saé, henteu ngamimitian dinten tanpa éta

Kumaha nada abs anjeun di luar gim

Tilu kabiasaan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nada abs di luar gim. Sareng éta anu kéngingkeun inti anu langkung kuat nyaéta padamelan 24 jam.

Tip pikeun ngeureunkeun nyosok

Ngorok mangrupikeun tindakan anu teu dihaja anu lumangsung nalika urang bobo, éta tiasa ngarobih bobo urang sareng batur, diajar ngendalikeunana

Wayah pangsaéna kanggo tuangeun

Penting pikeun ngarencanakeun sareng tuang dina waktos anu wijaksana upami urang hoyong milari beurat awak, waktos tuangeun penting pisan pikeun ngahontal éta

Pangobatan batuk homemade

Naha anjeun hoyong lirén batuk? Pendakan ubar batuk ieu anu bakal ngagentoskeun anjeun sareng ngabantosan anjeun bobo langkung saé upami anjeun batuk teuing. Mustahil!

Cuka cider Apple

Cuka cider apel sareng gastritis

Pendakan mangpaat cuka apel dina panyakit sapertos gastritis atanapi ngirangan beurat, jaga rambut ... Kami nyaritakeun sadayana ngeunaan cuka sari apel

Naon trigliserida?

Seueur urang terang naon éta koléstérol, tapi dikaitkeun kana zat ieu anu kami mendakan trigliserida setinggi aranjeunna, kami ngajelaskeun naon éta

Diét pikeun ngajaga haté anu séhat

Penting pikeun ngadopsi diet anu séhat pikeun ngajaga jantung anu kuat sareng jauh tina serangan jantung, arrhythmia atanapi panyakit kardiovaskular.

Gandum kanggo merangan sembelit

Upami anjeun jaga diét anjeun bakal jaga kaséhatan anjeun, nganggo buckwheat pikeun merangan sembelit sesekali sareng tetep energetik langkung lami

Kadaharan ngalawan tanda manteng

Tanda regang tiasa nyababkeun nyeri sirah, éta tanda anu tetep dina kulit urang salami kahirupan urang, diajar nyegah penampilanana

Lemes buah

Milarian buah leueur? Pendakan di dieu anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat, kéngingkeun énergi atanapi ngabantosan awak séhat.

Pasipatan Rosemary

Rosemary mangrupikeun rempah paling klasik anu tiasa urang mendakan di dapur, tapi, éta langkung seueur tibatan éta, infus na mangpaat pisan

Ngubaran burut hiatal sacara alami

Parobihan anatomi anu tiasa urang sangsara, gejala anu ngaganggu na tiasa nyababkeun urang ngarareunah, ku alatan éta, diajar trik anu pangsaéna

Nyegah diabétes

Diabetes tiasa janten masalah anu parah upami henteu dirawat kalayan ati-ati, anjeun kedah nonton diét sareng olahraga sapopoé

Sarapan kalayan dedak oat

Oat dedak

Oat bran mangrupikeun pilihan anu séhat pikeun nyandak sareng ngamimitian ngurus awak anjeun, kadaharan anu saé pikeun ngamimitian sadidinten

Ngubaran tiis ku madu

Upami urang sangsara tina tiris anu hampang, gaduh jar madu dina panangan tiasa nguntungkeun tina sipat-sipatna anu nyenangkeun iritasi, batuk sareng nyeri

Goji Berries

Pendakan kaistiméwaan Goji Berries sareng kumaha cara nyandak éta pikeun ngaraosan sadayana pasipatanana. Naha aranjeunna ngagaduhan efek samping? Pendakanna di dieu.

Huntu bodas

Aya sababaraha produk alami anu urang mendakan di ampir unggal pantry bumi anu tiasa ngabantosan anjeun sacara alami ngabodasan huntu anjeun.

Kaleungitan 1 kilo dina 1 dinten

Kaleungitan 1 kilo dina 1 dinten? Ieu mangrupikeun diet anu dirancang pikeun jalma-jalma anu kedah kaleungitan 1 KG dina sapoé sareng ngagulung beuteung.

Alesan pikeun meakeun susu Susu

Tangkal susu mangrupikeun pepelakan anu nguntungkeun pisan pikeun ngajaga ati urang, cocog pikeun nyegah panyakit ati. Terang sadayana pasipatanna di dieu.

Lumrahna ngubaran batuk

Nalika urang mimiti perhatoskeun gejala tina tiis, batukna muncul tanpa peringatan, éta tiasa ngaganggu wengi urang, ngalawan sareng dua ubar bumi ieu

Deadlift pikeun nada glutes

Deadlift mangrupikeun latihan anu saderhana sareng efektif pikeun ngangkat imbit. Di dieu kami nunjukkeun anjeun kumaha nempatkeun kana prakték step by step.

balik kana sapédah pikeun hirup langkung séhat

Tips pikeun latihan dua kali sapoé

Latihan dua kali sapoé bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan beurat anjeun langkung gancang, tapi aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang sateuacan ngamimitian.

Tarung halitosis ku tips ieu

Meureun anjeun ngalaman napas bau dina sababaraha kasempetan, gaduh tip ieu pikeun nyingkahan halitosis di tangan pikeun ngaraos aman sareng tanpa komplek

beuteung rata

Motong birit ku cara alami

Seueur urang anu kaserang birit nalika urang rumaos lemah sareng gaduh gastroenteritis, diajar ngeureunkeunana ku pangobatan alami di handap ieu

Pangaruh ngabahayakeun susu

Produk susu parantos diidentifikasi minangka jawab seueur masalah kaséhatan. Di dieu urang ngajelaskeun sababaraha hal anu paling umum.

Setrés musuh anu disumputkeun

Sangsara tina setrés tiasa nyababkeun urang épisode teu ngarareunah anu tiasa nyababkeun urang kaayaan hariwang, iritasi, négatip sareng énergi goréng

Ukur beuteung

Naha beuteung anjeun ngabareuhan?

Dina seueur kasempetan kami ngaraos beuteung ngabareuhan sareng kami henteu terang naon sababna, pelajari trik ieu pikeun ngaluarkeun keraguan

Tips pikeun Ngungkulan Menopause

Menopause mangrupikeun hal anu bakal datang, tahap dina kahirupan awéwé anu kedah diungkulan ku cara anu pangsaéna, maka perhatoskeun naséhat

Lychee, anggur Cina

Lychee mangrupikeun alternatif alami anu saé pikeun dikonsumsi upami anjeun bosen kana rasa anu langkung tradisional, tong ragu-ragu mésérna sareng manpaat

Eureun tiis sacara épéktip

Ngagaduhan tiis di tengah liburan teu pikaresepeun pisan, janten, terang naon anu pangobatan bumi anu pangsaéna pikeun ngeureunkeunana sacara épéktip

Imut ti Jessie J

Opat kaunggulan seuri sering

Seuri sering salah sahiji senjata anu paling kuat anu urang gaduh ngalawan panyakit. Ieu kaunggulan utama ngagaduhan rasa humor.

Nyababkeun cellulite

Kami ningali kumaha ubar cellulite nganggo artichoke sareng horsetail tea, ayeuna anjeun terang naon sababna nembongan dina awak anjeun

Naha lirén lirén ngaroko?

Mangrupikeun tugas anu rumit pikeun lirén ngaroko tapi sahenteuna anjeun kedah nyobian, anjeun tiasa mendak sababaraha kilo tapi ku usaha aranjeunna bakal musna sareng anjeun bakal ngaraos langkung saé