Kadaharan anu nyababkeun peradangan beuteung

Beuteung bareuh

Seueur jalma hoyong burih anu rata ngalangkungan latihan sareng kaséhatan anu séhat. réjim nutrisi. Nanging, nalika sadayana siga anu saé, kadang anjeun sangsara bareuh anu ngabatalkeun sadaya usaha anu dihasilkeun sareng anu ngajantenkeun calana ketat. Jalma-jalma tangtu henteu merhatoskeun, tapi anu sanés mendakan yén ieu mangaruhan siluétna.

Jelas yén saluareun éstétika, urang sadayana kedah terang yén jinis ieu bareuh Éta mangrupikeun produk tina kaleuleusan pencernaan anu muncul nalika tuangeun anu beurat teuing teu dicerna atanapi dina jumlah anu seueur didahar. Salaku tambahan, teu anéh yén kalayan peradangan ieu, anu sanés gejala ngaganggu, sapertos gas peujit, belching sareng nyeri. Éta sababna naha alus pikeun terang naon waé katuangan anu tiasa nyababkeun masalah ieu, pikeun nyingkahan konsumsi na sabisa-bisa.

Dahareun gajih tinggi

Piring anu luhurna aya grasa aranjeunna salah sahiji sabab utama pembengkakan beuteung. Salaku tambahan pikeun nyababkeun nambahan beurat, aranjeunna ngajantenkeun prosés pencernaan sesah sareng ningkatkeun tingkat kolesterol. Salaku conto, gorengan Perancis mangrupikeun pompa lambung kusabab aci sareng gajihna seueur.

Inuman karbonat

nu Inuman karbonat Aranjeunna diapresiasi ku seueur jalmi, berkat sensasi anu dihasilkeun nalika dikonsumsi sareng kandungan gula tinggi na, anu ngahasilkeun kecanduan tangtu. Karbon dioksida anu aya dina inuman ieu nyababkeun gejala sapertos nyeri haté sareng peradangan dina awak.

Sayuran Cruciferous

Sayuran Cruciferous ngandung polisakarida, komponén anu sesah pisan dicerna, anu fermentasi nalika kontak sareng baktéri peujit, sareng anu nyababkeun gejala anu ngaganggu dina lambung sapertos gas sareng belching.

Salaku tambahan, kontribusina dina serat ngahasilkeun a bareuh beuteung éta tiasa hésé diubaran. Tujuanana nyaéta pikeun meakeun sayuran ku cara anu sedeng, ngagabungkeun sareng tuangeun sanés anu ngabantosan ngirangan pangaruh dina awak.

Uyahna

El asupan uyah kaleuleuwihi Mangrupikeun salah sahiji panyabab utama ingetan cai dina jaringan awak. Kanyataan ngirangan asupan na ngamungkinkeun ngahasilkeun parobihan positip dina tingkat kaséhatan umum sareng sadaya organ.

Karbohidrat olahan

nu karbohidrat Disaring parantos ngalaman prosés anu seratna dikaluarkeun, ngagantikeunana ku kalori kosong sareng gizi anu kirang. Salah sahiji anu pang populerna nyaéta tipung bodas, aya dina asakan umum sapertos pizza, roti atanapi kueh garing. Nyatana, sababaraha jalma teu sabar kana jinis masakan ieu sareng umumna réaksi alérgi pas dicerna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.