Ideu dahar peuting enteng pikeun ngaraosan usum panas ieu

Dinner ideu pikeun leungit beurat

Hoyong ideu tuangeun ringan pikeun wengi anu paling panas di usum panas? Maka kami gaduh konci sabab kami bakal kaget anjeun sareng piring anu raoseun, seger sareng nyugemakeun. Mangrupikeun waktos nalika urang badé tetep beurat awak, tapi terasrasakeun, maka, dina diet saimbang sareng latihan sakedik di pantai atanapi kolam renang, anjeun ogé tiasa nganggo tukang ngaganti sapertos merek. Sikén pikeun ngabantosan anjeun ngirangan beurat * atanapi ngabantosan anjeun supaya tetep pareum *.

Ku alatan éta, disarankan pikeun netepkeun sababaraha tungtunan pikeun nuturkeun dina dinten ka dinten urang. Kasaimbangan antara sadayana anu parantos disebatkeun penting pisan sahingga awak tiasa ngagaduhan nutrisi anu diperyogikeun. Sanaos siang urang ngalaksanakeunana, sakapeung nalika wengi sumping kami nyéépkeun éta sareng éta henteu disarankan, sareng éta sababna urang ngajukeun sadayana ideu ieu ngeunaan tuangeun enteng anu anjeun bakal hasil. Naha anjeun hoyong terang naon ari aranjeunna?

Raja udang nganggo sayuran tumis

A tuang anu daun kami rasa anu saé sapertos piring ieu salawasna sukses. Disisi lain, udang nyayogikeun protéin tapi saeutik pisan gajih sareng ngagaduhan asam Omega3 anu diperyogikeun. Janten urang parantos terang yén urang bakal aya dina tangan anu saé pikeun masihan awak sumbangan gizi. Sedengkeun sayuran biasana ngandung nutrisi anu sanés, gumantung kana anu anjeun tambahkeun. Sacara prinsip, anjeun tiasa nambihan séndok minyak kana wajan anjeun sareng nambihan sapotong bawang. Saatos sababaraha menit, tambahkeun cabe lada dicincang, tomat, atanapi sakedik brokoli upami anjeun resep. Nalika sadayana tumis, urang tambihan udang, rempah-rempah secukupnya sareng éta waé.

Dahar peuting kalayan udang

Krim tiis tina bonténg sareng salmon

Krim tiris ogé janten hit wengi. Sedengkeun dina Sarapan pikeun leungit beurat Urang biasana nyandak karbohidrat anu digabungkeun sareng protéin sareng buah, wengi urang milih langkung seueur protéin. Sanaos émut yén anjeun tiasa ngagentos aranjeunna, sabab henteu disarankeun pikeun mupus éta iraha waé. Saatos nyarios yén, bonténg bakal ngahidrasi urang saatos sadinten dina panonpoé sareng nyayogikeun urang vitamin sareng antioksidan. Anjeun ngan ukur kedah naksir 3 bonténg alit sareng 3 yogurt alami tanpa gula, sakedik bawang bodas, ciwit uyah, séndok minyak zaitun. Tungtungna sababaraha jeruk nipis, sateuacan dilayanan upami anjeun leres-leres resep. Teras Anjeun tiasa ngahias ku sababaraha keureut salmon asep.

Diiris hake sareng kentang

Dihiris hake sareng kentang bakar

Pelat lengkep sareng ogé gancang. Kusabab anjeun tiasa nganggo gelombang mikro atanapi oven konvensional. Lapisan kentang neukteuk ipis pisan, anu anjeun tiasa bumbu kalayan rempah teras nahan irisan lauk dina luhur éta. Dina sakotéap panon awak anjeun bakal ngagaduhan sumbangan gizi anu saé sareng ogé lauk bodas kurang kalori.

Ratatouille sareng endog bakar

Ratatouille didamel gancang ku sakedik minyak dina wajan, tambahkeun satengah bawang teras diantos. Teras we nambihan cabé beureum, konéng sareng héjo. Urang tinggalkeun kanggo sababaraha menit, tambahkeun tomat atanapi saos tomat, taburkeun sakedik cabé sareng uyah. Di sisi anu sanésna, anjeun nempatkeun endog dina wajan, turunkeun panas sareng panutup supados parantos beres. Dina sababaraha menit, salah sahiji tuangeun enteng anjeun siap! Vitamin C sareng serat tina cabé ngagabung sareng protéin endog pikeun hasil anu sampurna.

Sate hayam sareng sayuran

Sate hayam sareng sayuran diantawis tuangeun lampu favorit

Tanpa ragu, kami réngsé sareng salah sahiji tuangeun anu paling dipikaresep. Sate sok nambihan warna kana piring urang tapi ogé rasa anu urang raoskeun sareng sumbangan gizi anu hébat. Janten anjeun kedah ngeusian sate masing-masing potongan buah hayam, tomat, cabé sareng bawang. Teras, anjeun bakal ngajantenkeun aranjeunna dina grill atanapi grill. Anjeun teras tiasa ngiringan aranjeunna sareng saos sapertos yogurt alami, sareng bubuk bawang bodas sakedik, séndok minyak zaitun sareng oregano atanapi rempah anu anjeun resep. Kusabab urang ogé tiasa nyandak saos sareng tanpa nambihan kalori kana piring! Naon anu bakal janten tuangeun lampu favorit anjeun?

* Ngirangan beurat: ngagantikeun dua tina tuangeun utama sadidinten ku ngagentoskeun dina diet kalori anu rendah ngabantosan beurat awak. Pikeun ngajaga: ngagentos salah sahiji tuangeun utama sadidinten ku ngagentos tuangeun dina diet rendah kalori ngabantosan beurat saatos turun beurat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.