Efek samping tina ngabodaskeun

La ngabodaskeun Éta panginten mangrupikeun produk anu aya dina sajumlah ageung rumah tangga, nanging sakedik anu terang pangaruh négatipna dina kaséhatan urang. Salah sahiji karugianana nyaéta bau agrésipna anu henteu kuat sakumaha amonia.

Bau na langsung dikaitkeun sareng sensasi kabersihan, sanaos urang tiasa mendakan produk pemutih anu dicampur sareng zat sanés dina permukaan anu ageung sahingga bau na ningkat sareng henteu pikaresepeun.

Su olor Sanés hiji-hijina hal anu urang tiasa nyorot ngeunaan ngabodaskeun, panggunaan na dina dosis anu luhur tiasa ngabahayakeun kaséhatan, sabab éta ningkatkeun résiko panyakit pernapasan anu teu alérgi.

Pangaruh négatip tina ngabodaskeun

Salah sahiji léngkahna nyaéta pikeun ngirangan panggunaanna, urang kedah biasa ngagunakeunana kirang sering. Nalika urang nganggona, urang kedah tetep bumi ventilasi sareng bahkan disarankeun nganggo topéng.

  • Pikeun nyegah tina mangaruhan kulit urang Perlu nganggo sarung tangan atanapi nyeuseuh sacara tuntas nalika urang bérés nganggo produk supados henteu kontak sareng kulit kanggo waktos anu lami.
  • Upami urang nghirup klorin maka tiasa mangaruhan urang kerongkongan sareng bayah.
  • El cuka jeung jeruk nipis Éta tiasa janten sekutu anu hadé pikeun ngubaran pemutih kulit urang.
  • Upami ngabodaskeun gaduh pH langkung ageung tibatan 8 éta bakal ngajantenkeun kulit urang janten rada leueur.

Éta parantos kauninga ngalangkungan studi anu tiasa ngabantosan urang ngirangan sensasi sababaraha alergi. Kusabab kitu, henteu sadayana mangrupikeun karugian, kami ngan kedah ati-ati sareng dosisna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.