Dua teas anu séhat pisan; Mint sareng Chamomile

02

Di seueur nagara konsumsi tina teh Éta mangrupikeun bagian tina budaya sareng tradisi, tapi henteu ngan ukur pikeun rasa na, tapi pikeun seueur manpaat anu séhat, sabab dina kanyataanana éta mangrupikeun ubar alami anu leres kusabab kakayaan dina sanyawa kimia aktif, sapertos antioksidan kalakuan anu nyingkahan éta degenerasi sél atanapi sepuh dini, tapi aya ogé sajumlah zat anu meta dina sadaya tingkat organik nyegah atanapi nyageurkeun panyakit.

Dua tina téh nu paling populér téh Téh mint sarta salah sahiji Chamomile, anu parantos dianggo ti jaman kuno pikeun ngubaran panyakit anu béda, ogé mangrupikeun bagian tina adat tradisional di seueur nagara, tapi hayu urang terang sababaraha sipat séhat yén aranjeunna kasohor kasohor sapanjang abad;

-Chamomile tea

Tipe jenis ieu anu didamel tina kembang kamomil sareng Éta ngagaduhan aroma anu khusus atanapi khas, nyayogikeun parfum anu seger sareng pikaresepeun, tapi ogé ngagambarkeun pilihan anu sampurna pikeun anu peryogi anu langkung saé kualitas bobo, saprak éta nenangkeun alam sareng lemes, naon teu ngagaduhan efek samping, sapertos ubar-ubaran anu biasa ngubaran insomnia.

Éta ogé unggulan anti radang duanana internal sareng éksternal, anu seueur dianggo dina poultices, tapi salah sahiji sipat anu paling luar biasa nyaéta sadayana prosés pencernaan, janten teu aya bandingna pikeun ngubaran sareng nyegah karusuhan naon waé dina tingkat ieu.

-Téh mint

El Téh mint ngagaduhan kamampuan pikeun nulungan setrés, kanggo kabeungharan na di kalsium, kalium sareng vitamin gugus B, zat penting pikeun ngajaga saimbang sistem sarafSalaku tambahan, mint janten ramuan aromatik khusus pikeun ngubaran gangguan pencernaan, anu aya hubunganana sareng kinerja otak anu langkung saé, cocog pisan pikeun anu padamelan sipat intéléktual.

La Menta mangrupikeun hiji anu saé deodorizing na antiseptik asli Éta kantos dianggo ku industri pangan pikeun sajumlah produk, khususna anu aya hubunganana sareng kasihatan oral, kumargi éta efektif pikeun ambekan, Tapi anu paling penting nyaéta industri permén anu paling ngamangpaatkeunana.

Gambar: Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.