Diét kalori rendah 900 kalori

900 resep diet kalori

Ieu mangrupikeun pola makan hypocaloric anu dirancang pikeun sadaya jalma anu kedah ngalaksanakeun rencana penurunan beurat atanapi regimen pangropéa, éta mangrupikeun rencana anu saderhana pisan pikeun dilaksanakeun. Ayeuna, upami anjeun ngalakukeunana sacara ketat, éta bakal ngamungkinkeun anjeun kaleungitan sakitar 2 kilo ngan ukur 8 dinten.

Upami anjeun nekad pikeun nempatkeun diét ieu, anjeun kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu séhat, nginum seueur cai sabisa-dinten, amiskeun infusions anjeun ku pemanis sareng bénten tuang anjeun nganggo uyah sareng minyak zaitun. Anjeun kedah ngulang ménu anu diwincik di handap unggal dinten nalika anjeun diet.

Ménu sapopoé

  • Sarapan: 1 infus pilihan anjeun, 1 buah jeruk sareng 1 roti bakar sumebar sareng kéju entéh.
  • Tengah-isuk: 1 yogurt rendah gajih.
  • Dahar beurang: 150g. hayam atanapi lauk, 1 porsi salad campuran sareng 1 buah.
  • Tengah sore: 1 infus pilihan anjeun sareng 50g. tina kéju skim.
  • Snack: 1 infus pilihan anjeun, 1 buah sitrus sareng 1 roti bakar disebarkeun ku lampu simeut.
  • Dinner: 100g. tina daging, sup sayuran sareng 1 infus. Anjeun tiasa tuang jumlah sup anu anjeun pikahoyong.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan ménu mingguan pikeun ngalakukeun 900 diet kalori.

Saha anu kedah ngalakukeun 900 diet kalori?

éta diet anu cukup ketat, kumargi éta ngan ukur nyayogikeun urang 900 kalori sapoé. Anu hartosna dosis rendah sareng sapertos kitu, henteu disarankeun pikeun jalma anu ngalakukeun latihan sengit. Maka, anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana anu aya dina kaséhatan anu séhat sareng anu ngagaduhan wirahma kahirupan anu langkung beristirahat. Upami teu kitu, aranjeunna bakal ngaraos tanaga tanaga sareng bakal pusing beurang. Upami dituturkeun kana serat, éta mangrupikeun diet anu cukup épéktip, anu ngamungkinkeun urang leungit beurat gancang sareng dina waktos anu singget. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong nyingkirkeun sababaraha kilo dina waktos catetan sareng anjeun séhat, maka anjeun tiasa milih pikeun diet ieu.

Sabaraha kilo leungitna anjeun?

Kaleungitan beurat sareng diet hypocaloric

Kalayan diet 900 kalori anjeun tiasa ngahontal kaleungitan langkung ti dua kilo unggal minggu. Leres yén inohong pasti moal tiasa dipasihkeun, sabab éta moal sami dina unggal jalma. Upami salian ti diet éta sorangan, urang ngabantosan sakedik latihan, sanaos henteu kuat pisan, maka urang tiasa ngaleuwihan tilu satengah kilo per minggu. Jenis diet ieu henteu diperyogikeun pikeun manjangan aranjeunna dina waktos, tapi pikeun nyobaan teraskeun tuang kalayan saimbang pikeun ngaleungitkeun pangaruh rebound. 

Menu mingguan

Senen

  • Sarapan: Jus jeruk alami sareng 30 gram roti gandum sareng sapotong kéju seger.
  • Tengah-isuk: Sapotong buah - 200 gram
  • Kadaharan: 125 gram lauk sareng 120 gram brokoli
  • Snack: Skimmed Yogurt
  • Tuang tuang: Endog omelet bodas sareng krim sayuran buatan bumi. Pikeun tuangeun, yogurt alami

Salasa

  • Sarapan: infus ku 35 gram roti gandum sareng tilu irisan kalkun atanapi hayam
  • Tengah-isuk: yogurt rendah gajih
  • Dahar beurang: 150 gram hayam bakar atanapi asak, sareng salad tomat, apu sareng bawang
  • Snack: yoghurt alami atanapi jus jeruk
  • Dinner: 200 gram sayuran bakar kalayan 100 gram kalkun atanapi daging hayam

Rebo

  • Sarapan: Kopi tunggal atanapi sareng susu skim, 30 gram roti gandum sareng séndok marmalade tanpa gula
  • Tengah-isuk: 200 gram buah
  • Kadaharan: 125 gram lauk sareng 250 gram sayuran, sakumaha anu dipikahoyong ku anjeun
  • Snack: 30 gram roti gandum sareng kéju sumebar 0%
  • Dinner: 150 gram udang sareng 125 gram supa sareng yogurt alami.

Kemis

  • Sarapan: 30 gram séréal lengkep sareng yogurt alami
  • Tengah-isuk: 200 gram buah
  • Kadaharan: 150 gram kalkun sareng sayuran
  • Snack: sagelas jus jeruk
  • Tuang tuang: Terong boneka kéju anu dikocok atanapi kéju hampang sareng nyangking buah

Jumaah

  • Sarapan: 30 gram roti bakar sareng dua irisan ham Serrano
  • Tengah-isuk: 200 gram buah
  • Dahar beurang: 200 gram lauk sareng salad tomat sareng bonténg
  • Snack: yoghurt alami
  • Dinner: 150 gram hayam atanapi kalkun sareng kangkung sareng yogurt

Septu

  • Sarapan: Sapotong roti, sareng kéju Burgos sareng infus atanapi kopi sareng susu skim.
  • Tengah-isuk: 200 gram buah
  • Dahareun: Steak sapi sareng brokoli
  • Snack: Irisan roti sareng 4 keureut kalkun
  • Dinner: 150 gram lauk sapertos bass laut sareng 100 gram chard atanapi kangkung sareng yogurt alami.

Minggu

  • Sarapan: Jus alami, 30 gram séréal sareng sapotong kéju seger
  • Tengah énjing: sapotong roti gandum sareng irisan hayam
  • Kadaharan: 40 gram pasta wholemeal sareng 125 gram kalkun bakar sareng mangkok salad.
  • Snack: 250 ml jus alami atanapi buah
  • Dinner: kaléng tina tuna alami sareng omélette Perancis kalayan hiji endog sareng dua bodas. Dibaturan ku sakeupeul kacang héjo.

Saran Husus

Resep diet rendah kalori

Nalika nyiapkeun katuangan sapertos daging atanapi lauk, langkung saé nganggo séndok minyak zaitun nalika tuang siang sareng anu sanés nalika tuang. Dina raraga nambihan sababaraha rasa, sok disarankeun yén tibatan nganggo uyah atanapi saos, urang lakukeun ku nambihan rempah. Kusabab éta bakal nambihan rasa tapi henteu kalori. Di sisi anu sanésna urang kedah inuman seueur cai, ogé dina bentuk infusions sadidinten. A liter satengah bakal ngabantosan urang ngaleungitkeun racun sareng nyucikeun awak.

Urang kedah tetep kana surat éta lima tuangeun anu urang sebatkeun. Bener yén urang tiasa ngarobih sayuran atanapi hayam kanggo kalkun atanapi bénten-bénten antara sababaraha rupa lauk anu urang gaduh. Tapi sok dina jumlah sakumaha dianjurkeun pikeun tiasa sasuai sareng 900 kalori diet. Sedengkeun pikeun asakan anu disarankeun, oven, dikukus atanapi dibakar sok pikaresep.

Pitunjuk pikeun ngalaksanakeun pola makan hypocaloric ieu

Diét 900 kalori

  • Mimiti urang kedah ngagaduhan motivasi anu saé. Pikeun ngalakukeun ieu, éta bakal mikirkeun tujuan urang sareng nambihan kamauan pikeun éta, sabab éta kahontal. Pas urang ningali hasil anu munggaran, urang bakal ngonsumsi 900 kalori langkung saé.
  • Coba pikeun latihan, tapi tanpa kaleuleuwihi. Bade jalan-jalan tiasa janten salah sahiji anu paling nguntungkeun.
  • Nyingkahan kadaharan anu amis atanapi lemak sepanjang waktos. Nalika anjeun ngagaduhan saatos lemah, éta langkung saé langkung saé infus atanapi buah anu dieusi cai sapertos sapotong samangka atanapi sapotong strawberry.
  • Dina cara nu sami, urang bakal mopohokeun inuman lemes berkarbonasi atanapi anu ngandung konsentrasi gula anu luhur. Hal anu pangsaéna nyaéta milih sakilo buah atanapi ngadamel jus alami sareng buatan imah.
  • Saminggu sakali, anjeun tiasa ngenalkeun daging beureum, sanaos kalkun atanapi hayam sok langkung saé, pikeun protéinina sareng kanggo kandungan gajihna anu handap.
  • Upami anjeun bosen-bosen kana hayam atanapi daging kalkun, anjeun ogé tiasa nambihan sakedik lentil sareng ngadamel piring tina sayuran ieu. Aranjeunna nyayogikeun urang protéin dina waktos anu sami sareng serat sareng vitamin sanés.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hirup23 cenahna

    Kuring gaduh hypothyroidism sareng kuring henteu nyandak yogurt, naon varianna