Diét uyah

diét uyah

Ieu mangrupikeun diet anu dirancang pikeun anu kedah ngadamel diet pikeun ngirangan beurat awak kusabab kaleuwihan beurat sareng mangrupakeun penggemar kentang amis. Anjeun tiasa ngalakukeun éta maksimal 1 minggu, éta bakal ngijinkeun anjeun ngirangan beurat sakitar 2 kilo. Ayeuna, anjeun kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu séhat pikeun nerapkeunna.

Upami anjeun nekad ngalaksanakeun rencana ieu, anjeun bakal kedah nginum 2 liter cai per dinten henteu paduli naon anu anjeun konsumsi dina tuangeun, amiskeun infusions anjeun ku pemanis sareng bumbu tuang anjeun sareng uyah sareng sajumlah minyak sunflower. Anjeun tiasa masak kentang amis dina oven atanapi kulub éta.

Ménu sapopoé

  • Sarapan: 1 infus pilihan anjeun (kopi atanapi téh) sareng sagelas jus buah jeruk pilihan anjeun.
  • Tengah-isuk: 1 infus pilihan anjeun (kopi atanapi téh) sareng 2 biskuit dedak.
  • Dahar beurang: 1 gelas kaldu cahaya, jumlah anu anjeun pikahoyong kentang amis sareng 1 buah pilihan anjeun.
  • Tengah soré: 1 infus pilihan anjeun (kopi atanapi téh) sareng 2 cookies gandum.
  • Snack: 1 infus pilihan anjeun (kopi atanapi téh) sareng 1 yogurt rendah gajih.
  • Dinner: 1 gelas kaldu cahaya, jumlah anu anjeun pikahoyong kentang amis sareng 1 buah pilihan anjeun.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan menu diet ubi salami saminggu.

Naha ubi jalmi saé pikeun leungitna beurat?

ubi jalar

Kabeneran aya nu ubi anu saé kanggo ngirangan beurat awak jeung di luhur sagala, nepi ka leungit beuteung. Salah sahiji daérah anu biasana paling hariwang urang sareng éta henteu gampang turun. Nya, ubi jalmi bakal janten sekutu anu hébat sabab ngagaduhan indéks serat anu luhur. Hal ieu ngajantenkeun urang wareg ku nyandak sakedik artos. Pencernaan bakal langkung laun, janten perasaan wareg, urang ogé bakal perhatoskeun kana waktosna.

Di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun sumber antioksidan anu sampurna sareng indéks glikemik anu handap. Bener nya éta kentang amis sareng indéks ieu langkung handap tibatan kentang. Janten sok janten sekutu anu saé. Iraha kami rék leungit beuratUrang peryogi kadar glukosa getih saimbang, sabab ubi bakal ngalakukeun ieu pikeun urang. Tapi éta ogé mangrupikeun tuangeun kalori low sareng eusi cai tinggi, anu ngajantenkeun pencernaan langkung saé.

Sipat ubi 

Hatur nuhun kana kandungan carotenes anu luhur, kalayan kakuatan antioksidan, éta ngajantenkeun kami salah sahiji bahan penting pikeun diét. Sakumaha urang terang, kentang amis ngagaduhan protéin alami anu teu kaéléhkeun. Tapi éta ogé ngagaduhan serat perséntase anu luhur, dina waktos anu sami diwangun mineral sapertos kalsium, magnesium, atanapi kalium, tanpa mopohokeun vitamin C. Kanggo unggal 100 gram ubi jalmi, éta daun awak sakitar 30 ml vitamin ieu sareng ogé vitamin E. Tapi ogé nyayogikeun 480 mg kalium, 0,9 mg beusi, 3 gram serat sareng kirang tibatan 90 kalori.

Urang moal hilap, sabab kami parantos nyebatkeun vitamin, anu ogé ngagaduhan B1, B2, B5 sareng B6.

Sabaraha kilo leungit ku diet ubi?

resep sareng ubi jalar

Kabeneran aya yén éta mangrupakeun diet pondok. Éta henteu kedah berkepanjangan dina waktos, sabab sakumaha urang terang, anjeun salawasna kedah tuang ku cara anu langkung saimbang. Éta sampurna pikeun kaleungitan beurat dina waktos anu sami sareng beuteung. Mangga ngalaksanakeunana sakitar lima atanapi genep dinten paling-paling. Salami kaséhatan anjeun optimal. Dina waktos éta anjeun tiasa icalan dua kilo. Tapi leres masing-masing awak beda pisan sareng bakal aya jalma anu mungkin turunna langkung jelas.

Ménu diet ubi jalar

Senen

  • Sarapan: Gelas jus kentang amis sareng dua jeruk
  • Tengah-isuk: 30 gram roti gandum kalayan yogurt skimmed
  • Dahar beurang: Kentang amis (jumlah anu anjeun peryogikeun) sareng mangkok apu sareng tomat
  • Tengah sore: Infus sareng dua cookies sisikian
  • Dinner: Kentang amis sareng krim sayuran ringan sareng buah pikeun tuang.

Salasa

  • Sarapan: Gelas jus kentang manis, endog pindang sareng buah
  • Tengah-isuk: 30 gram roti gandum kalayan 50 gram kéju enteng
  • Dahareun: Puree kentang dicampur sareng séndok susu skim sareng 100 gram dada hayam bakar sareng sayuran
  • Tengah soré. Infusion sareng 30 gram séréal sasar sareng yogurt skimmed
  • Dinner: Kentang amis dipanggang sareng salad sareng buah

Rebo

  • Sarapan: Kopi nyalira atanapi nganggo susu skim, 30 gram roti gandum sareng tilu irisan kalkun atanapi dada hayam
  • Tengah-isuk: 50 gram kéju entéh sareng dua lembar buah
  • Dahareun: Kiripik ubi dipanggang atanapi microwaved kalayan 125 gram lauk sareng mangkok salad.
  • Tengah sore: jus kentang amis sareng yoghurt skimmed
  • Tuang tuang: puree kentang amis sareng piring kaldu cahaya sareng buah pikeun tuang.

Kemis

  • Sarapan: infus kentang amis atanapi jus sareng 5 keureut kalkun atanapi hayam sareng sapotong buah
  • Tengah-isuk: 30 gram séréal sasar sareng susu skim
  • Dahar beurang: Kentang amis sareng salad
  • Tengah sore: 30 gram roti gandum kalayan 0% kéju
  • Dinner: Puree potato, 150 gram lauk sareng yogurt alami.

Jumaah

  • Sarapan: Infus sareng dua cookies wholemeal
  • Tengah-isuk: dua potongan buah
  • Kadaharan: Kentang amis sareng dua endog pindang sareng hiji buah
  • Tengah sore: 30 gram roti gandum sareng kalkun
  • Dinner: Salad, puree ubi sareng yogurt alami

Naha anjeun tiasa ngagentos ubi kanggo ubi jalar?

diét uyah

Sanaos patarosan éta mangrupikeun patarosan anu paling umum, anu leres nyaéta jawaban na langkung saderhana tibatan anu urang pikir. Sakumaha ubi jalar sareng ubi jalmi sami. Nyaéta, dua nami kanggo umbi anu sami. Tapi leres yén di unggal tempat éta tiasa dipikaterang ku salah sahiji diantarana, anu biasana ngakibatkeun kabingungan. Kedah disebatkeun yén ubi jalar atanapi ubi jalmi ogé dikenal ku nami ubi jalar atanapi ubi jalmi.

Kaleresan nyaéta sanaos éta sok dahareun anu sami, urang ngalakukeun bedana anu ganjil di dinya. Kusabab éta ngagaduhan seueur variétas sareng ieu nyababkeun nami-nami pikeun nunjuk éta ogé bénten. Salah sahiji béda éta bakal aya dina warna boh bubur boh kulitna. Kusabab variétas anu kulitna beureum nyaéta anu urang sebutkeun kentang manis, sedengkeun anu kulitna langkung enteng disebat ubi jalar. Janten, nalika urang hoyong nyarioskeun ubi jalar atanapi ubi jalmi dina diét urang, urang kedah terang yén urang bakal ngaseupkeun kautamaan, kualitas sareng manpaat anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eugenius cenahna

    upami kuring bade nginum kaldu lignt, 4 roti bakar sareng dua gelas kopi sadinten, nyatana kuring bakal maot kalaparan sareng éta pisan naha kuring henteu tiasa ngalakukeun diet pikeun ngirangan beurat

  2.   Fran cenahna

    Éta ngajantenkeun kuring seuri diét ieu anu anjeun ngantepkeun beurat awak anu nipu jalma. Anjeun henteu nyimpen protéin sareng hidrat anu anjeun lebetkeun anjeun nempatkeun kana tuang tuangeun nalika anjeun gendut ... teu kakantun sababaraha gizi anu anjeun tuang ... hiji-hijina hal anu anjeun badé kéngingkeun ieu. Diét nyaéta kaleungitan cair ku infusions, kaleungitan otot ku saeutik protéin teras ditunda gajih ku nempatkeun hidrat dina tuangeun nalika anjeun kedah di sasarap gaduh kakuatan pikeun sapopoe. Anjeunna parantos nyarios yén sadayana jalma ahli gizi sareng kusabab éta aranjeunna ngancurkeun awak sareng kaséhatan urang

  3.   Inna salazar cenahna

    Nya. … Sigana mah kuring moal tiasa tuang daging naon waé saminggu tapi penyanyi ngalakukeun diet ieu sareng éta saé pisan.

  4.   Fabio Calderón cenahna

    Dimana sih protéin dina diét ieu? Leres éta kentang amis pisan ngandung gizi tapi anjeun kedah ngagabungkeun sareng protéin, ku kituna kahariwang henteu ngagila-gila anjeun teras hoyong tuang gajah lengkep ... Henteu diét anu henteu dumasar protéin henteu aya gunana ... Duanana pikeun ningkatkeun massa otot sareng nurunkeun gajih awak
    ...