Diét poin

titik diet

Dinten ayeuna aya ratusan diét éta janji ka jalma anu mutuskeun nuturkeun aranjeunna, hasilna langsung kalayan hukum sahenteuna usaha. Aranjeunna populér dikenal salaku diét kaajaiban, jenis ieu diet ngagaduhan detractors na pembela na. Kali ieu kuring badé nyarioskeun perkawis a tina pang populerna sareng naon anu ngagaduhan kawéntar anu langkung ageung: diét poin.

Pasti anjeun bakal kantos nguping perkawis anjeunna sareng anjeun resep terang naha éta leres-leres jalan atanapi aya pangaruh rebound bahaya sakumaha anu lumangsung dina kaseueuran diét tina jenis ieu. Salajengna kuring bakal nyaritakeun langkung rinci ngeunaan naon diwangunna diét poin sareng upami éta tiasa diklasifikasikeun salaku diet mujijat atanapi éta jenis rencana leungitna beurat séhat anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat sareng ngaleungitkeun éta kiloan tambahan.

Naon diet poin?

Jenis diet ieu tiasa dianggo dina cara anu béda sareng aslina dibandingkeun sareng jinis padika leungitna beurat anu sanés. Diét anu dimaksud meunteun dahareun gumantung kana protéin, lemak atanapi karbohidrat anu dikandungna. Sagalana éta anjeun tuang sareng tuang ngagaduhan sababaraha titik, sacara umum kadaharan anu langkung seueur kalori gaduh langkung poin sareng paling sehat atanapi kirang kalori aranjeunna gaduh kirang titik.

Unggal jalma anu mutuskeun pikeun ngamimitian jinis diet ieu, ngagaduhan sajenis kupon sapopoé kalayan poin anu bénten-bénten gumantung kana jenis kelamin, beurat atanapi umur jalma éta. Saban poé, jalma éta tiasa tuang dugi ka ngahontal runtuyan titik pangpangna, janten anjeun kedah nyerat sareng ngalacak poin anu dibalanjakeun supados henteu ngalangkungan wates éta. Diét poin ngamungkinkeun anjeun tuang sagala jinis kadaharan salami jalma éta henteu ngaleuwihan poin anu dikonsumsi.

nurutkeun proponents tina diet sapertos kitu, upami anjeun nuturkeun aturan sareng peraturan anu parantos ditangtoskeun anjeun meunang leungit beurat tanpa masalah. Nanging, henteu kabuktosan yén éta henteu kajantenan pangaruh rebound dina tungtung na éta 100% tina a diet séhat sareng saimbang. Upami jalma anu suksés nyiapkeun diét sapertos kitu, tong ngarobih kabiasaan anjeun sareng nuturkeun jinis diet séhat sareng saimbang, anjeun tiasa nambihan beurat deui.

menu diet poin

Kalemahan tina diet poin

Nalika ngeunaan terang upami diet terkenal poin éta henteu ngabahayakeun kaséhatan, perlu diperhatoskeun khusus kana ciri anu kedah dipibanda diét anu séhat sareng saimbang.

  • Anjeun kedah kéngingkeun kasaimbangan antara kalori anu diseupan sareng anu dikaluarkeun sapopoé. Upami aranjeunna dibalanjakeun kirang kalori tibatan ingest, Diét henteu dipercaya atanapi disarankeun, éta sabab éta ngarugikeun kaséhatan.
  • Ningkatkeun konsumsi lemak henteu jenuh sareng ngirangan konsumsi gajih jenuh sareng gajih trans.
  • Ngaronjat dina dahareun sapertos sayuran, buah, kacang, séréal lengkep sareng kacang polong.
  • Ngurangan konsumsi tina gula sareng uyah dina sagala tuangeun.

Upami anjeun extrapolate detil ieu ka diét poin, anjeun tiasa parios yén aya asupan kalori low kumargi upami ieu sanés masalahna, moal mungkin leungit beurat. Sabalikna, ku aya kabébasan total tuang, meureun aya kamungkinan jalmi entong tuang buah atanapi sayuran naon waé nalika nuturkeun jinis diet ieu. Salaku tambahan kana ieu, jalma éta tiasa neraskeun ngonsumsi jenuh atanapi gajih trans éta bener-bener goréng pikeun awak anjeun. Intina nyaéta ngeunaan éta tina diet mujijat éta bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat dina jangka pondok tapi dina jangka panjang parantos pangaruh rebound bahaya anu bakal nyababkeun anjeun kéngingkeun langkung seueur kilo tibatan dina awal diét.

Diét 2 poin

Éta mangrupikeun diet kaajaiban?

Tina dasar éta diét poin henteu ngajangjikeun leungitna beurat dina waktos rékaman saolah-olah aranjeunna ngalakukeun seueur diet mujijat. Jenis diet ieu mastikeun yén anjeun éléh antara satengah kilo sareng kilo saminggu, hal anu wajar sareng anu tiasa aya dina pakewuh dina sagala jinis rencana leungitna beurat séhat. Kasuksésan tina diet ieu nyaéta kanyataan yén aranjeunna dicerna kirang kalori sahiji jalma anu kaduruk. Kituna lamun ngalakukeun pilihan kadaharan sareng nutrisi anu saé anjeun peryogi dina dasar dinten-ka-dinten, teu aya alesan mertimbangkeun diét poin kawas diét kaajaiban.

Upami saatos bérés ceuk diét, anjeun masih nganggo jinis diét saimbang sareng saimbang sareng nutrisi anu diperyogikeun sareng anjeun ngalengkepan kalayan sababaraha latihan fisik sapopoé, anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun ngajaga beurat anjeun sareng henteu néwak salah sahiji kilo anu leungit sareng diét poin.  Titik tambah sanés tina jenis diet ieu, nyaéta anu henteu maksa anjeun mésér suplemén gizi sareng tuangeun pikeun ngimbangan kurangna nutrisi, kumargi kalayan diet poin anjeun tiasa tuang sadayana sareng henteu miceun salah sahiji gizi ésénsial yén awak kedah fungsina leres.

Pondokna diét poin éta mangrupakeun cara pikeun ngirangan beurat awak sami épéktip sareng leres dibandingkeun jinis diet anu sanés kalayan kakhususan anu hébat kelompok dahareun dina sababaraha kelompok numutkeun kalori sareng pentingna nutrisi. Upami anjeun mutuskeun teraskeun jenis ieu diet , penting pikeun anjeun ngarobih kabiasaan tuang anjeun kanggo pikahareupeun sabab saurna nyarios diet éta bakal aya gunana. Émut yén upami anjeun nuturkeun jinis diet séhat sareng saimbang anjeun bakal kaleungitan kiloan tambahan anu ngaganggu anjeun sareng anjeun bakal ngalaksanakeunana ku cara anu anjeun moal ngarugikeun sanés kanggo kaséhatan anjeun ogé ka organisme anjeun.

Teras kuring nempatkeun anjeun video anu ngajelaskeun ngeunaan poin diet sareng naon éta bakal ngabantosan anjeun pikeun terang langkung seueur tina diét cenah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.