Diét pikeun ngémplohkeun beuteung anjeun dina 2 dinten

Naha anjeun kedah ngagésékkeun beuteung?

Naha anjeun kedah ngagésékkeun beuteung?

¿Kumaha carana ngébréhkeun beuteung? Ieu diét anu sampurna pikeun jalma-jalma anu kedah ngempur beuteung dina waktos anu singget sareng ngadamel beuteung na langkung rata. Éta mangrupikeun rencana anu anjeun henteu ngahijikeun seueur tuangeun, sareng upami anjeun ngalakukeun éta kana hurup, salian ti mengempis, éta bakal ngamungkinkeun anjeun kaleungitan sakitar 1 ½ kilo.

Éta mangrupikeun diet anu disarankeun pikeun jalma-jalma anu hoyong miceun beuteung sareng cecekelan cinta, sakumaha ogé pikeun anu karaos kembung tina bénsin sareng anu nyababkeun aranjeunna ngarareunah.

Sakumaha biasa jenis diet ieu aranjeunna henteu disarankeun dijaga langkung ti dua dinten sabab éta tiasa bahaya pikeun kaséhatan anjeun sareng anjeun manjangkeun langkung seueur.

Satuluyna anjeun ngagaduhan diet pikeun ngaleungitkeun beuteung beurat. Anjeun kedah ngulang ménu anu diwincik di handap dua dinten yén diét tahan, ngan anjeun bakal tiasa ngémplohkeun beuteung anjeun.

Menu pikeun duanana dinten

Desayuno

Una infus ku sakedik madu jeung sagelas jus buah seger pilihan.

Tengah peuting

Hiji infusion pilihan anjeun sareng yoghurt skim.

Dahar beurang

Kaldu sayuran hampang, bagian anu berehan tina salad sayur atah pilihan anjeun, jeruk bali atanapi jeruk sareng cangkir téh nganggo pangamis. Upami anjeun langkung lapar anjeun tiasa ngagaduhan kaldu anu dipikahoyong.

Tengah soré

Infus pilihan anjeun sareng sagelas susu skim.

Snack

Hiji infus pilihan anjeun sareng roti bakar roti wholemeal sumebar sareng kéju bodas entéh. Upami anjeun henteu resep kéju, anjeun tiasa ngarobih janten 100 gram ham kalkun.

dahar peuting

Kaldu sayuran hampang sapertos chard, asparagus, tomat, jst. 70 gram hayam bakar, sajumlah sayuran atah atanapi pindang pilihan anjeun, apel atanapi plum sareng gelas téh héjo. Anjeun tiasa nginum jumlah kaldu anu dipikahoyong.

Sateuacan bobo penting anjeun nginum infus pilihan sareng / atanapi jeruk nipis pikeun ngabantosan ngaleupaskeun cairan nalika wengi.

Sareng éta waé, upami anjeun nuturkeun diet ieu salami 2 dinten anjeun bakal ngahontal beuteung kempes ku cara anu penting.

Tips pikeun ngaleungitkeun beuteung beurat

Teh beureum ngabantosan ngaleupaskeun cairan

Teh beureum ngabantosan ngaleupaskeun cairan

Dihandap ieu kami nawiskeun anjeun daptar tips penting yén urang kedah tumut kana tetep beuteung rata. Aranjeunna sanés bagian tina diet, tapi sababaraha tungtunan anu pikaresepeun anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun inohong anjeun sareng ngirangan beuteung pikareueuseun.

  • Anggo sakedik uyah dina tuangeun anjeun pikeun nyingkahan cairan
  • Pikeun alesan anu sami perlu éta inuman sahenteuna dua liter cairan paling énggal. Langkung resep dina bentuk cai atanapi tejo héjo sareng beureum, sabab éta ngabantosan ningkatkeun pangunjung peujit anjeun, ngaleupaskeun racun sareng ngagerakkeun lemak anu akumulasi dina beuteung anjeun.
  • Entong tuang gancang. Dahar anu gancang-gancang ngajadikeun anjeun teu nyerna dahareun ogé sareng ngahasilkeun bénsin. Salaku tambahan, tuang lalaunan ngajantenkeun anjeun raos langkung raos, ngararasakeun sareng ngeusian diri anjeun langkung gancang. Nyapek lalaunan supados tuangeun langkung ti 20 menit.
  • Nyingkahan inuman asam sapertos alkohol, kopi, coklat panas, sareng sajabana kumargi aranjeunna tiasa ngairitasi peujit sareng ngaduruk beuteung anjeun.
  • Awas pikeun pemanis, sabab sababaraha gaganti gula (sapertos maltitol) ngahasilkeun gas. Éta henteu nyayogikeun kalori tapi ngajantenkeun beuteung anjeun langkung ngabareuhan sahingga disarankeun pikeun nyingkahanana.
Tulisan anu aya hubunganana:
Kaleungitan 1 kilo dina 1 dinten

Latihan pikeun ngirangan beuteung beurat

  Sit-up, latihan anu sampurna upami anjeun hoyong terang kumaha ngempiskeun beuteung anjeun

Urang kedah tetep sareng latihan jasmani sareng diet Upami urang hoyong ningali hasil anu optimal dina inohong urang, lengkepan kagiatan fisik kalayan diet anu saé supados henteu aya anu ngahalangan tina tujuan urang.

La beuteung Ieu salah sahiji bagian paling hese leungit gajih sareng polumeu. Nanging, aya seueur latihan anu dirancang pikeun ngaduruk kalori di daérah ieu, di handap ieu kami bakal nyaritakeun mana anu pikeun kéngingkeun hasil pangsaéna.

Crunches tina lantai 

Beuteung paling disarankeun pikeun ngirangan beuteung, nada beuteung sareng ngaleungitkeun gajih lokal di daérah éta. Urang tiasa mendakan sababaraha jinis abs, tapi urang bakal fokus kana anu paling umum, anu idéal pikeun saha waé pikeun latihan duanana di bumi atanapi di gym.

Kalayan bantosan mat atanapi tikar, ngagolér dina tonggong anjeunsuku Ace ngagulung sareng nganggo sampéan anjeun dina taneuh. Simpen panangan anjeun di tukangeun sirah anjeun tanpa masihan tekanan, angkat batang anjeun ku ngagunakeun kakuatan dina beuteung anjeun sareng teraskeun tetep tulang tonggong anjeun lempeng, tong dibengkokkeun beuheung atanapi maksakeun.

Idéalna, laksanakeun 4 sét 20 pangulangan masing-masing.

Inténsitas latihan tiasa ningkat upami urang angkat suku tina taneuh.

Griddle

Dina basa Inggris katelah pesawat, latihan anu praktis pisan anu janten populer. Dina sababaraha detik seueur bagian awak anu dikerjakeun.

Pose dilakukeun kalayan saderhana. Kalayan bantosan mat, ngagolér dina panangan sareng ujung kulit. Jaga sikepna diangkat luhur tapi ku tonggong anjeun lempeng. Siku kedah handapeun taktak.

Kasaimbangan pikeun 20 detik sareng ngalakukeun 5 sét.

Suku bangkong

Diuk dina kasur sareng jaga tonggong lempeng sareng suku anjeun ngagulung dina hawa. Mindahkeun suku anjeun bulak-balik dina waktos anu sasarengan. Kontrak beuteung anjeun sareng caketkeun suku sareng dada anjeun babarengan. Laksanakeun 20 push-up dina 3 sét.

Manjang kana abs 

Es penting pikeun manjangan daérah ieuUrang kedah ngalakukeunana ku ngagolér dina mat sareng sakujur awak urang diulur sareng leungeun urang liren dina lantai. Anjeun bakal kedah ngacungkeun panangan, sahingga payuneun awak diangkat deui sareng beuteung anu kaserang. 

Tulisan anu aya hubunganana:
Naha anjeun kedah ngalaksanakeun latihan aérobik pikeun ngirangan beurat?

Naha anjeun tiasa ngirangan beurat badan gancang?

Jogét jogét

Kami ogé mendakan sababaraha kabiasaan anu ngabantosan urang ngaleungitkeun gajih beuteung, upami anjeun salah sahiji jalma anu sesah latihan, urang mamatahan anjeun angkat salami 30 menit sapoé sareng nuturkeun éta kalayan kabiasaan séhat.

  • Inuman seueur cai. Cai penting pisan pikeun detoksifikasi awak, nyegah kembung sareng ngabantosan pencernaan, ngagentos konstipasi sareng gas sakapeung. Rata-rata, ditetepkeun yén anjeun kedah nginum sahenteuna dua liter cai sapoé.
  • Kontrol asupan uyah anjeun. Uyah ngajadikeun urang nambahan beurat sabab nyababkeun urang ingetan cairan anu teu perlu.
  • Biasa dahar diét anu saimbang. Ieu dihontal ku ngukur jumlah karbohidrat, produk gajih sareng kalori. Anjeun kedah ngeusian kulkas anjeun kalayan tuangeun kalori anu rendah, sapertos buah, sayuran sareng protéin anu séhat, ogé minyak lemak penting.
  • Tuang sakedik 5 kali sapoé. Éta langkung saé tuang langkung seueur kali sareng kirang jumlah dina unggal tuangeun. Ieu konci pikeun ngajaga metabolisme anjeun aktip sareng ngaduruk langkung kalori.
  • Nyingkahan inuman bergas. Ieu ngajantenkeun beuteung urang ngabareuhan tanpa dipikahoyong, sanaos anjeun nyéépkeun anu teu ngagaduhan gula atanapi kalori, éta sami teu ngahasilkeun. Langkung saé nginum infusions, jus alami atanapi cai.

Kumaha cara langsing beuteung dina awéwé

Beuteung awéwé saatos nuturkeun diét pikeun ngirangan beuteung beurat

Awak awéwé rada bénten sareng awak lalaki, sareng kaanehan sababaraha tiasa nyababkeun yén kaleungitan gajih beuteung dina hal ieu tiasa dianggo dina diri aranjeunna sareng henteu dina éta. Salajengna, kami masihan konci upami anjeun awéwé sareng hoyong kaleungitan beuteung.

  • yogaYoga disarankeun pisan pikeun latihan kusabab éta latihan anu séhat pisan, boh pikeun awak sareng pikiran. Yoga bakal ngajantenkeun anjeun aktip sareng henteu nyaring sendi anjeun.
  • Latihan olahraga naon waé: Henteu janten masalah mana anu anjeun pilih, hubungan anu aya dina hiji tim ngajantenkeun anjeun aktip, éta ogé ngabantosan anjeun pikeun mersihan tanggung jawab anjeun salami sababaraha jam. Salaku tambahan, ku olahraga anu sami anjeun bakal laksanakeun seueur bagéan awak tanpa diperhatoskeun.
  • Pikeun nari: Éta mangrupikeun alternatif anu saé kusabab éta mangrupikeun salah sahiji cara anu paling ngahibur pikeun ngirangan beurat awak. Latihan sahenteuna 20 menit nari sadidinten bakal ngajantenkeun anjeun aktip sareng ngaraos kacapéan.
  • Leumpang: hal anu ideal nyaéta leumpang sahenteuna 30 menit sapoé, latihan saderhana ieu ngaktifkeun awak sareng upami beuteung ngontrak nalika leumpang anjeun bakal laksanakeun. Sirkulasi bakal ngalir langkung saé sareng anjeun bakal ngendalikeun jumlah oksigén anu asup kana bayah.

Ngaleueut beuteung di lalaki

  Pepelakan peujit manusa saatos nuturkeun naséhat ngeunaan cara ngébréhkeun beuteung

Lalaki rada langkung aktip tibatan awéwé, aranjeunna condong ngagaduhan kagiatan fisik dina kahirupan sadidinten sareng ngagaduhan olahraga anu paling dianggap.

Pikeun aranjeunna, disarankan pikeun turun beuteung nyaéta aranjeunna ngalakukeun hal-hal ieu:

  • Entong meakeun inuman alkohol: ieu mangrupikeun salah sahiji sabab mimiti produksi lemak beuteung pikeun lalaki, ku sabab éta mangrupikeun léngkah pangpayunna anu nuturkeun. Turunkeun konsumsi alkohol anjeun sareng cobian nginum inuman gratis kalori kosong kalayan henteu aya gula tambahan.
  • Nyingkahan gula sareng gajih: gula sareng gajih dina diét kedah dileungitkeun sabisana. Kami ngarujuk kana pastry, cookies, cake, manisan atanapi és krim sareng inuman gula. Ieu anu paling jawab gaduh gajih dina beuteung.
  • Tambihkeun langkung seueur protéin kana diet anjeun: ningkatkeun asupan katuangan beunghar protéin, lauk biru, endog, kéju, yogurt alami, siki, kacang sareng protéin ramping.
  • Ngurangan karbohidrat: ieu akhirna ngajantenkeun gula sareng gula janten gajih. Upami urang biasa teu ngonsumsi karbohidrat, napsu urang bakal ngirangan janten ngirangan beurat badan bakal langkung ageung. Anjeun kedah usaha dina awal parobihan.
  • Ngenalkeun langkung seueur pangan anu beunghar serat: entong meakeun roti bodas, atanapi nasi sareng pasta biasa, sok cobian milarian varian integralna sabab éta bakal masihan anjeun serat anu langkung seueur sareng bakal ngabantosan anjeun ngusir racun tina awak kalayan langkung gampang. Upami anjeun hoyong tuang nasi, turutan ieu béas diet.
  • Latihan latihan fisik tilu kali saminggu: latihan aerobik naon waé anu disarankeun pisan, naha éta leumpang, lumpat, bersepeda atanapi ngalakukeun sési kabugaran di gim. Ieu kedah dibarengan ku kabiasaan bobo anu saé, bobo 7 dugi 8 jam sadinten sareng dibarengan ku diet saimbang.

Aya seueur tip anu tiasa urang nyerat sareng ngalaksanakeun supados tiasa ngaleungitkeun lemak beuteung. Éta trik sakedik anu urang tiasa laun ngenalkeun kana gaya hirup urang Pikeun ngahontal kaséhatan anu langkung saé, anjeun bakal ngaraos langkung saé, kalayan langkung énergi sareng langkung wani nyanghareupan dinten anjeun. Dupi anjeun diusahakeun teh Diét 500 kalori? Kami ngarékoméndasikeunana salaku padika anu sanés pikeun ngirangan beurat gancang.

Upami anjeun resep urang diét pikeun ngagésékkeun beuteung, kami nyarankeun anjeun ngiringan kana grup Facebook kami ngaklik tautan ieu. Ku cara ieu anjeun bakal nampi sadaya tulisan sareng diét kami pikeun tetep séhat sareng séhat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elizabeth vargas loaiza cenahna

    Abdi umur 14 taun, budak lalaki anu kuring resep ngajadikeun kuring nganggap handap gajih sareng kuring hoyong ngirangan beurat tapi henteu tiasa tapi kuring bakal nyobian

    1.    ysnita cenahna

      Halo Elizabeth, anu pangpayunna, tong dirobih ku budak éta upami anjeunna nganggap hina anjeun langkung saé sabab henteu pantes éta aya hal anu langkung penting dina kahirupan sapertos diajar cinta diri sareng kumaha cara meunteun sorangan sacara jelas yén lamun anjeun tiasa ngirangan beurat Kuring nyobian diét karbohidrat Lemah sapertos Atkins nginum 8 gelas cai unggal dinten sareng resep dina prosés. tapi kuring nyarankeun anjeun didatangan ahli nutrisi sateuacan nyobian nanaon. Upami anjeun nyebatkeun anjeun parantos nyobian sadayana, tapi sabaraha lami? diajar pikeun terus-terusan sareng janten budak senang resep ngaraos raoseun sareng bagja sareng budak awéwé sareng upami anjeun sedih sanaos langsing sareng geulis, budak moal pernah néang anjeun, sok imut sareng diajar ngungkulan sagala hal ku sikep anu hadé. émut Sikep ampir sadayana

      1.    ysnita cenahna

        Ho ogé olahraga sapertos jalan-jalan, biking atanapi jogét ogé tiasa dianggo. untung

    2.    lilin cenahna

      Kuring leres-leres ngartos anjeun tapi kuring 11 sareng budak anu kuring resep resep sobat dalit kuring kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun resep anjeunna sareng kuring pisan picilakaeun teras kuring ngartos yén éta henteu pantes sangsara pikeun menyakiti diri anjeun pikeun anjeunna sareng ayeuna kami babaturan anu saé pisan sareng kuring bogoh ka anjeunna ... <3 tapiooooooo Kuring henteu kantos nyarios teu resep deui ka anjeunna. Kuring nampi yén anjeunna budak anu lucu pisan sakumaha anu kuring resep tapi engké anjeun bakal kaduhung kana bebeneran Kuring bébéja anjeun naha ku ngajantenkeun anjeunna sapertos anjeun anjeun bakal ngarusak silaturahim anjeuna sareng anu leresna sesah pisan pikeun badé sareng moron sapertos anjeunna ... pikeun henteu ngahargaan naon anu Dia pieun ... biayana kuring pisan pikeun sosobatan sareng anjeunna… ogé, janten diri anjeun sareng candak PERPUTUSAN PANGSAÉNA HIRUP anjeun …… .. hatur nuhun parantos maca

    3.    lilin cenahna

      Kuring leres-leres ngartos anjeun tapi kuring 11 sareng budak anu kuring resep resep sobat dalit kuring kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun resep anjeunna sareng kuring pisan picilakaeun teras kuring ngartos yén éta henteu pantes sangsara pikeun menyakiti diri anjeun pikeun anjeunna sareng ayeuna kami babaturan anu saé pisan sareng kuring bogoh ka anjeunna ... <3 tapiooooooo Kuring henteu kantos nyarios teu resep deui ka anjeunna. Kuring nampi yén anjeunna budak anu saé pisan pikeun karesep kuring tapi engké anjeun bakal kaduhung kana bebeneran Kuring bébéja anjeun naha ku ngajantenkeun anjeunna sapertos anjeun anjeun bakal ngarusak silaturahim anjeuna sareng anu leresna sesah pisan pikeun badé sareng moron sapertos anjeunna ... pikeun henteu ngahargaan naon anu Dia pieun ... biayana kuring pisan pikeun sosobatan sareng anjeunna… ogé, janten diri anjeun sareng candak PERPUTUSAN PANGSAÉNA HIRUP anjeun …… .. hatur nuhun parantos maca bayyy <3 <3

  2.   Ivan cenahna

    naha ieu leres jalan?

  3.   Antonia cenahna

    Halo, naon anu anjeun hartosna infus sareng sabaraha anu anjeun kedah candak?

  4.   Pepi cenahna

    Halo. Pikeun ngirangan beurat badan sareng salaku detoksifikasi, diet ieu bakal saé. Tapi pikeun nyingkahan gas sigana mah henteu tiasa dianggo ...
    Éta kalebet tuang susu (susu, yoghurt, kéju ...) kaldu sayuran anu numutkeun tulisanana tiasa babari (sayuran daun ageung) ... Sareng apel, buah deui, salad atah (apu anu ogé sayuran berdaun ageung) ... Sagala rupa anu ngagaduhan seueur serat sareng condong fermentasi nyababkeun gas anu henteu pikaresepeun. Utamana lamun anjeun rawan éta.

    Sareng hal anu sanés, nginum dugi ka 7 téh sadinten ... Kedah ditetepkeun yén hérbal tinangtu anjeun henteu tiasa ngonsumsi langkung ti 2 atanapi 3 dinten, sabab éta ngagaduhan kakuatan farmakologis, sareng pangaruhna sapertos nginum obat nyalira (contona chamomile) sareng tiasa Disarankeun nyandak sababaraha spésifik sapertos chamomile kalayan anise, mint, adas ...

    Éta mangrupikeun hal-hal anu pasti anu kajantenan nalika maca. Teu aya niat nyigeung, ngan ukur nyumbang.

    Hiji salam.

  5.   kuring claudia cenahna

    Isoflavone nyababkeun peradangan peujit anu kuring tiasa lakukeun kumargi kuring kénging flashes panas prenospausal tapi peujit nyeri pisan ...

  6.   rocio cenahna

    Bener nya éta digawé pikeun adi kuring sareng kuring leungit sahenteuna 4 5 kilo

  7.   Liliana cenahna

    🙂

    Tulisan anjeun motivasi pisan sareng aya seueur inpormasi anu kuring henteu terang éta
    anjeun parantos ngajar, spektakuler ieu .. Abdi hoyong bales
    jaman anu anjeun pasihkeun, kalayan nuhun anu teu terhingga,
    kanggo mamatahan ka jalma sapertos kuring hahaha.

    Ucup, salam