Diét Perricone

ratu letizia

La Diét perricone mangrupikeun salah sahiji metodeu pangurangan beurat anu paling populér di ditu ayeuna sareng ngagaduhan nami a dokter kulit terkenal sareng ahli nutrisi anu sami namina. Diét ieu, salaku tambahan pikeun ngajantenkeun leungitna beurat dina waktos anu sesingkatna, mastikeun yén éta tiasa ningkatkeun kaayaan pikiran sareng ningkatkeun tingkat tanaga dina jalma anu dimaksud. Éta mangrupikeun diet anu kawéntar pisan ayeuna saprak ayeuna seueur kawéntar anu nuturkeun anjeunna pikeun ngirangan beurat awak sareng ngahontal inohong langsing.

Diét ieu nyobian nuturkeun jinis diet sareng saloba gizi sabisa sareng hindaran metoda ngirangan beurat badan anu disebut diét mujijat sepanjang waktos. Nanging éta diét anu kacida dikritik sareng pundung ku sajumlah ageung propésional sareng ahli nutrisi anu ningali éta salaku hiji deui kaajaiban kalayan pangaruh rebound anu bahaya.

Naon diet Perricone?

Dr. Perricone nunjukkeun yén aya sapuluh kelompok tuangeun kalayan tipena béda nutrisi anu kedahna teu kakurangan dina tuangeun sadidinten saha waé anu hoyong kaleungitan sajumlah kilo. Pikeun ngahindaran nambihan beurat sareng kilo, diet nyarankan pikeun nyingkahan sabisa-bisa konsumsi gula sareng ngagantikeunana ku produk anu séhat sanés sapertos madu atanapi stevia.

Anjeunna ogé nyarankeun pikeun nyingkahan meakeun gandum atanapi tipung jagung kusabab éta henteu ngagaduhan nutrisi sareng seueur teuing kalori pikeun awak. Produk sanés anu dilarang pikeun jinis diet ieu nyaéta lemak terhidrogénasi sapertos kasus margarin atanapi mentega.

Sapuluh kelompok tuangeun diet Perricone

nu sapuluh kelompok tuangeun dibela ku diet Perricone nyaéta kieu:

  • nu Asam lemak omega-3 Aranjeunna leres-leres nguntungkeun pikeun awak nalika aranjeunna nyayogikeun lemak anu séhat. Éta aya dina katuangan sapertos salmon, tuna, sardin atanapi endog.
  • Buah-buahan anu beunghar serat sareng aranjeunna ngabantosan nyugemakeun napsu sapertos halna pikeun apel sareng jeruk bali.
  • Buah-buahan luhur-gajih kawas alpukat. Lemak ieu séhat pikeun awak sareng ngabantosan ngendalikeun koléstérol getih.
  • Bumbu sapertos kayu manis, pala, atanapi kunyit. Pikeun rempah Perricone penting dina diet sabab ngabantosan supaya tetep salam kadar gula dina getih sareng gaganti anu hadé pikeun uyah.
  • Cabé ngagaduhan kakuatan anti radang hébat sareng ngabantosan pikeun nyepetkeun metabolisme anu ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun kalori ku cara anu langkung gancang.

betweengenerossalmon

  • Kacangan sapertos kenari, almond atanapi siki waluh. Aranjeunna euyeub di omega séhat 3 lemak sareng aranjeunna ngandung sajumlah ageung protéin.
  • Kekacangan sapertos kacang atanapi lentil beunghar ku serat sareng bantosan ngaduruk gajih gancang sareng éfisién tibatan jinis kadaharan anu sanés.
  • Yogurt sapertos a dahareun probiotik Éta ngabantosan ningkatkeun flora peujit sareng ogé beunghar ku kalsium.
  • Séréal sapertos gandum atanapi gandum aranjeunna leres-leres ngandung gisi sareng ngandung seueur serat.
  • Sayuran sapertos brokoli, kangkung, atanapi apu. Kadaharan ieu aranjeunna kalori low sareng beunghar pisan ku vitamin sareng serat.

Perricone menu harian

Diét mamatahan nginum 2 gelas cai pas anjeun gugah, kumargi ku cara ieu racun anu aya dina awak dileungitkeun.

  • Sarapan: Éta tiasa diwangun ku hiji tortilla tilu jelas ditambah sapotong buah dibarengan sacangkir gandum sareng susu atanapi yogurt. Anjeun teu tiasa ngagaduhan roti atanapi kopi atanapi jus.
  • Dahar beurang: Anjeun tiasa gaduh sakedik bakar salmon dibarengan ku salad héjo diasah ku minyak zaitun sareng sapotong buah. Penting nginum cai 2 gelas nalika tuang.
  • Snack: Salila snack disarankeun pikeun nyandak a yogurt alami gigireun sapotong buah sareng sagelas cai.
  • dinner: Dihaturkeun pikeun tuang sababaraha tuna bakar sareng salad héjo diasah minyak zaitun sareng sapotong buah. Nginum 2 gelas cai bari tuang.

Diidinan tuang tengah wengi sakeupeul kacang atawa sababaraha buah pikeun nyugemakeun lapar sareng henteu dugi ka kalaparan nalika tuang, bari penting pisan nginum sakitar dua liter cai sapoé pikeun ngajaga awak sampurna hidrasi.

dahareun pérricine diet

Kalemahan tina diet Perricone

Sapertos diet mujijat anu sanés, nawarkeun hasil anu optimal dina waktos anu pang pondokna. Khususna, diét Perricone ngajamin kaleungitan sababaraha 8 kilo dina ngan ukur sabulan. Kanyataan ieu nyababkeun yén dina kajadian henteu aya parobahan kabiasaan tuang, anjeun tungtungna kéngingkeun sadaya beurat anu leungit kusabab pikasieuneun pangaruh rebound. Éta henteu diragukeun bahaya paling hébat tina jinis diet ieu, janten penting pisan pikeun ngarobah kabiasaan nalika diét réngsé sareng dipilih diét anu séhat sareng saimbang pikeun ngabantosan anjeun ngajaga beurat idéal sareng latihan olahraga sacara rutin. .

Kakurangan anu sanésna nyaéta éta diét henteu saimbang sareng yén éta henteu nyayogikeun sadayana nutrisi anu diperyogikeun pikeun awak. Éta sababna bahaya pikeun manjangkeun diet ieu ku sabab waktos awak tiasa sangsara masalah kaséhatan anu serius.

Sanaos karugian sareng karugian ieu, diét Perricone mangrupikeun salah sahiji metodeu leungitna beurat paling populér di dunya sareng seueur anu kawéntar anu parantos ngadukung jinis diet ieu. Diantarana, bek anu paling kuat nyaéta Ratu Spanyol sareng éta Ibu Letizia éta parantos janten iklan pangsaéna kanggo jinis diet ieu.

Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngamimitian jinis diet ieu bakal leungit sababaraha kilo tambahan, perhatoskeun pisan kana pidéo salajengna sabab éta bakal ngabantosan anjeun pikeun terang sakedik perkawis diet Perricone anu kawéntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.