Diét nanas

diét nanas

Danas éta mangrupikeun buah anu seueur pisan sipat-sipatna nguntungkeun awak. Mangrupikeun sumber anu hadé pikeun antioksidan tur kasohor janten a diuretik hébat Éta ngabantosan ngaleupaskeun racun sareng kokotor tina awak.

Diét nanas nyaéta sampurna sareng idéal pikeun detoksifikasi awak na miceun cairan kaleuleuwihan anu biasana nyababkeun nambahan beurat. Nanging, kurangna gizi ésénsial nyababkeun diét ieu dituturkeun maksimum pikeun 4 dinten, kumargi sanés éta tiasa ngahasilkeun karusakan serius pikeun kaséhatan jalma anu mutuskeun pikeun neraskeunana. Maka kuring bakal ngobrol sareng anjeun langkung rinci tina diet populér ieu janten anjeun tiasa ningali éta naon manpaatna sareng kamungkinan bahaya.

Mangpaat tina diet nanas

La diét nanas Éta ngagaduhan séri manpaat anu penting pikeun anjeun pikeun terang sareng anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun leungit beurat sareng ngaleungitkeun kiloan tambahan anu ngaganggu anjeun:

  • Ieu mangrupakeun padika langsing kalayan hasil langsung, sabab asupan nanas ngabantuan pikeun ngirangan pembengkakan dina beuteung enggeus ngaleungitkeun lemak akumulasi dina awak.
  • Nanas nyaéta diuretik anu saé jadi éta sampurna pikeun Ngabersihan lengkep sakabeh organisme. Asupanna ngabantosan anjeun ngaleungitkeun sagala racun sareng kokotor éta dina jero awak anjeun.
  • Mangrupikeun buah kalayan seueur vitamin sareng éta sampurna pikeun meresihan organ sapertos ati atanapi ginjal.
  • Nanas ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajentrekeun piring pisan rupa-rupa sareng leres nikmat kanggo naon éta diét anu pikaresepeun pisan pikeun leungit beurat.

the-nanas-diet-to-leungit-beurat

Naon anu diusulkeun ku diet nanas

Diét nanas henteu ngajukeun naon-naon salain ti tuang nanas salami sadayana tuang siang, suplemén nyarios asupan sareng jinis sanés pangan kalori handap sareng nganggo sakedik gajih kanggo leungit beurat ku cara anu gancang sareng éfisién. Jenis diet ieu ngamungkinkeun jalma éta ngabersihkeun sakujur awak anjeun, nyoplokkeun sadayana pangotor sareng limbah anu kabentuk saatos unggal tuang.

Numutkeun kana diet ieu, hungkul sakitar 3 tuangeun sadinten sareng di jerona, salian nanas alami, éta tiasa dilebetkeun pisan sakitar 400 gram protéin sato jinis-ramping sapertos kasus hayam, kalkun, lauk atanapi kelenci. Sakumaha anjeun tiasa tingali, jinis diet ieu ngagaduhan seueur kakurangan nutrisi sahingga ngan ukur diidinkeun nuturkeun diet ieu salami waktos maksimal 4 dinten. Dina hal manjangkeun metoda ieu leungitna beurat pikeun langkung dinten, jalma anu dimaksud tiasa sangsara masalah kaséhatan anu serius kumargi éta henteu nyayogikeun awak anjeun ku nutrisi anu diperyogikeun pikeun fungsina saé.

DishPineapple

Diét nanas

Abdi badé nunjukkeun anjeun salajengna conto menu tina jenis diet ieu anu kalebet sakitar 3 dinten panjang.

poe kahiji

  • Salila sarapan anjeun tiasa tuang dua irisan nanas alami dibarengan roti bakar roti wholemeal sareng sakedik macét.
  • Pikeun tuang siang anjeun tiasa nganggo dua irisan nanas alami sasarengan steak sapi sareng sakedik brokoli tumis sareng cuka sareng minyak.
  • Dina tuangeun anjeun tiasa gaduh dua pangeusi payudara bakar dibarengan ku salad apu sareng dua irisan nanas.

poe kadua

  • Dina sarapan anjeun tiasa gaduh dua kurupuk sisikian, yogurt skimmed sareng dua irisan nanas.
  • Pikeun dahar beurang 200 gram salmon bakar gigir dua keureut nanas.
  • Dina tuangeun anjeun tiasa gaduh salad salad jeung tuna sareng dua irisan nanas.

Poe katilu

  • Pikeun sarapan anjeun tiasa ngagaduhan dua cookies sisikian, kopi a sareng dua irisan nanas alami.
  • Kanggo tuangeun 200 gram dada bakar kalayan sayuran pindang sareng dua irisan nanas.
  • Di tuang siang anjeun tiasa ngadamel krim sayuran nganggo seledri, artichoke atanapi asparagus na dua irisan nanas.

Upami anjeun nuturkeun rencana ieu salami tilu dinten, anjeun bakal meunang bersihkeun sakujur awak anjeun, anjeun bakal nyingkahan ingetan cairan sareng anjeun bakal leungit éta pon tambahan kumaha aranjeunna ngaganggu anjeun. Penting pikeun anjeun émut éta éta mangrupikeun diet pembersih sareng éta ku sabab éta henteu kedah langkung ti tilu dinten.

Kontra tina diet nanas

  • Penting pikeun émut yén diét nanas ngagaduhan seueur kakurangan nutrisi, janten henteu disarankeun nuturkeun éta pikeun langkung ti 4 dinten. Éta mangrupikeun diet anu ngabantosan miceun racun awak jeung leungit beurat gancang tapi éta teu kedah dipanjangan dina waktosna.
  • Éta diet kalori pisan low janten anjeun kedah ati-ati pisan nalika datang ka nuturkeun dirina kumargi éta henteu nyayogikeun nutrisi penting.
  • Éta dianggap pola mujijat pikeun naon anu dipiboga pangaruh rebound penting, janten upami anjeun henteu ngarobih kabiasaan anjeun pasti éta nambahan beurat sareng nyandak langkung seueur kilo tina leungit.
  • Éta sanés diet anu disarankeun sareng henteu disarankan pikeun anu ngagaduhan masalah ginjal.

Sateuacan réngsé, anjeun kedah émut yén pikeun diét nanas jalan sareng anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu diarepkeun, éta réngsé ceuk rencana leungitna beurat, anjeun kedah ngamimitian jinis diet séhat sareng saimbang digabungkeun sareng latihan fisik sadidinten sakedik. Ku cara kieu anjeun bakal nyingkahan pangaruh rebound dreaded sareng anjeun bakal tiasa ngajaga beurat awak. Pembela diet ieu mastikeun yén éta bakal éléh sakitar 2 kilo beuratna ngan ukur tilu dinten, éta sababna penting pikeun anjeun konsultasi ka ahli nutrisi atanapi spesialis sateuacan ngamimitian diet ieu sareng nyingkahan masalah kaséhatan anu serius. Spesialis bakal ngalakukeun studi sareng ngawartosan anjeun upami ngabahayakeun atanapi henteu ngamimitian jenis ieu padika langsing.

Maka abdi tinggalkeun anjeun video pikeun mantuan anjeun terang langkung seueur ngeunaan diét nanas anu kawéntar sareng naon manpaatna sareng sadayana contraindications na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.