Diét basis waluh pikeun merangan sembelit

nyeri beuteung 1

Ieu mangrupikeun diet anu dirancang pikeun sadayana anu kaserang kabebeng, gampang pisan dilakukeun sareng dumasarkeun kana asupan waluh. Anjeun ngan ukur tiasa ngalaksanakeunnana salami 2 dinten berturut, pikeun ngalakukeun éta deui anjeun kedah ngantosan sakitar 7 dinten berturut.

Pikeun tiasa nerapkeun diet ieu pikeun merangan sembelit anjeun kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu séhat, tuang waluh pindang, nginum sahenteuna 3 liter cai unggal dinten, raoskeun sadayana infusions anjeun ku pangamis sareng usum sadaya tuang sareng uyah, oregano sareng jumlah minimal kembang matahari.

Menu poean:

Puasa: ½ liter cai.

Sarapan: infus sareng yogurt atanapi susu nganggo séréal sareng serat 3 séndok.

Tengah-isuk: kiwi.

Dahar beurang: sangu coklat, waluh sareng buah croquette.

Tengah beurang: plum.

Snack: infusion sareng roti bakar tina roti bran disebarkeun sareng kéju atanapi amis.

Dinner: lauk, endog orak nganggo brokoli, artichoke, asparagus sareng chard sareng buah.

Saatos tuangeun: infus pencernaan.

Sateuacan bobo: ½ liter cai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.