Diét bébas tipung

Sourdough pikeun diet bébas tipung

Hoyong a diét bébas tipung? Langkung seueur jalmi milih nyéépkeun usum bari henteu nyandak tipung naon waé dina tuangeun, tugas ieu tiasa janten cobaan upami henteu dilaksanakeun dina cara anu cekap kumargi tipung aya dina seueur pangan pokok kalayan anu urang gaduh sareng anjeun kedah gaduh seueur karep pikeun ngalaksanakeun diet tanpa tipung.

Hese pisan pikeun ngarobih adat sareng roti urang, produk unggulan tepung par tara, anu paling hese dilarang.

Duanana roti, cookies, sapotong cake bolu, pie boneka, pizza ... sadayana ieu produk nikmat ngandung tipung. Produk anu dina jangka panjang henteu nguntungkeun teuing atanapi sahingga séhat pikeun awak urang, langkung-langkung upami disalahgunakeun. Ku alatan éta, di handap ieu urang bakal ningali kumaha mendesain diet tanpa tipung sareng manpaat diet tanpa roti.

Kauntungan tina diet bébas tipung

Manisan teu tepung

Jalma anu milih diet bébas tipung tiasa ngagaduhan sababaraha alesan: yén tipung ngajantenkeun aranjeunna nambihan beurat, aranjeunna alérgi kana gluten atanapi kusabab aranjeunna milih ngaleungitkeun gandum pikeun waktos anu ditangtoskeun.

Ngaleungitkeun tepung Dina diet éta tiasa janten tugas anu sesah sareng ampir teu mungkin pikeun dilakonan kumargi seueur produk ngandung éta, nanging, seueur jalmi anu didorong pikeun nempatkeun diri pikeun uji bari lamun aranjeunna sanggup ngahontal éta sareng perhatoskeun manpaatna.

Para ahli mastikeun yén tipung bodas anu paling diolah anu urang tiasa mendakan, urang tiasa ngagantikeunana ku tipung gandum atanapi tipung gandum anu langkung seueur serat sareng nutrisi anu séhat. Nanging, urang bakal teras mendakan jalma-jalma anu hoyong nyingkirkeun aranjeunna sadayana. Jang ngalampahkeun ieu, di handap, kami bakal ngantunkeun anjeun sababaraha konci pikeun tiasa ngalaksanakeun diet tanpa tipung sareng henteu pati nyobian.

Kalayan jenis diet ieu anjeun tiasa kaleungitan seueur kilo Dina minggu-minggu kahiji, kusabab awak henteu nampi seueur karbohidrat sapertos anu tiheula, éta bakalan gula sareng cadangan gajih kanggo énergi.

Ngajaga diét gaya ieu henteu sinonim sareng lemah, éta tiasa ngajaga diét énergi anu bébas tina tipung sareng gula bari kaleungitan beurat séhat.

ieu manfaatna yén anjeun bakal mimiti ngaraosan nalika anjeun diet tanpa tipung:

  • Upami anjeun gaduh sakedik kaleuwihan beurat anjeun bakal kaleungitan beurat ku cara anu séhat tanpa kedah tuang kirang.
  • Anjeun bakal ngaraos sugema sareng kahoyong ngemutan antara tuangeun bakal ngaleungit.
  • Tingkat tingkat trigliserida bakal turun lumayan sabab éta ati anu ngurus ngadamel lemak tina glukosa karbohidrat anu dicerna, upami karbohidrat henteu dikonsumsi anjeun moal ngahasilkeun lemak anu teu perlu.
  • El kolesterol alus bakal naék sareng anjeun bakal ngaraos langkung semangat.
  • Teu kedah hariwang tingkat insulin sabab bakal tetep stabil.
  • La tekanan tinggi bakal nyaimbangkeun.
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngadamel roti henteu ngagemuk

Ngagantian pikeun diet anu saé

Diét tanpa roti

Supados henteu kagoda kana godaan tuang tepung nalika urang ngalakukeun jinis diet ieu, kami bakal nyaritakeun sababaraha hal trik sahingga anjeun tiasa ngagentoskeun sababaraha produk anu dicirian pisan pikeun produk anu séhat sanés anu henteu ngandung gula atanapi tipung anu diubaran.

Roti, cookies sareng sarapan

Tiasa ditukeurkeun roti pikeun tilu séndok oatmeal atanapi germ gandum. Pikeun sarapan anjeun tiasa milih kanggo nyéép séréal ku kekacangan anu diubaran, nasi anu dibungkus, léntil atanapi kécap. Salila diét, dahareun ieu bakal ditakdirkeunÉta ngan ukur dina waktos sasarap.

Manisan sareng tuang

Nalika anjeun perhatoskeun serelek gula, anjeun tiasa milih pangamis alami sapertos stevia, sirup agave, atanapi madu. Langkung resep langkung seueur bungbuahan diwanohkeun dina waktos regimen dilakukeun pikeun kéngingkeun fruktosa.

Sapoe diét tanpa tipung atanapi gula

Dessert henteu tepung

Handap anjeun gaduh conto diét tanpa tipung atanapi gula anu tiasa anjeun anggo dina dinten ka dinten anjeun:

  • Sarapan: Infus atanapi kopi sareng susu skim, samangkok séréal kécap séréal. Bagéan tina kéju seger entéh.
  • Dahar beurang: sapotong buah
  • Dahareun: Gelas béas coklat sareng sayuran dikukus, diasah sareng séndok minyak zaitun parawan, salad buah sareng kéju krim entéh.
  • Snack: A yoghurt skimmed sareng siki chia sareng sakedik kenari.
  • dinner: Lauk bakar kalayan salad sayuran diasah ku sakedik minyak sareng jeruk nipis. Jelly lampu.

Ieu conto diét bébas tina tipung sareng gula. Ku ngagabungkeun tuangeun anu séhat anjeun tiasa ngeusi tanaga sareng nyiapkeun sadidinten, anjeun bakal perhatoskeun yén anjeun henteu kakurangan tuangeun sareng anjeun bakal mimiti kaleungitan kilo aman.

Tulisan anu aya hubunganana:
Mangpaat tipung dieja

Anjeun bakal leungit beurat gancang Mimitina kusabab anjeun kaleungitan seueur cairan, tapi ku ngenalkeun sakedik lemak sareng anu dikonsumsi kualitasna luhur, sapertos kacang atanapi alpukat atanapi kalapa alami, anjeun bakal mimiti kaleungitan volume dina daérah, suku sareng cangkéng anu langkung rumit.

Saperti dina unggal diét, Disarankeun ngiringan leungitna beurat kalayan latihan aérobik mingguan Ku cara ieu anjeun bakal ngabantosan awak dina bentuk sareng anjeun moal ngaleuleuskeun.

Konsékuansi tina diet tanpa tipung

diét bébas tipung

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, ngonsumsi seueur tuang makanan anu tungtungna tiasa nyababkeun panyakit anu urang henteu ngarep-ngarep sangsara, sapertos jinis kanker. Tepung mangrupikeun panyabab hipertensi, kahak, diabetes sareng lendir.

Ieu anu bakal kajadian upami anjeun lirén nyandak tipung salami hiji waktos:

  • Anjeun bakal kaleungitan karep: tipung ngandung zat anu disebut gliadin anu tanggel waler pikeun ngirim sinyal ka uteuk pikeun nyaritakeun yén anjeun ngagaduhan napsu. Janten upami anjeun ngaluarkeunana, ieu moal kajantenan.
  • Anjeun bakal ngatur beurat awak: tipung terapis ngandung jumlah seueur gula, ieu nyababkeun kanaékan glukosa getih sareng ngajadikeun kaleuwihan beurat muncul langsung. Upami anjeun lirén tuang produk sareng tipung masalah ieu moal muncul sareng upami anjeun ngagabungkeun sareng diét pikeun ngaleungitkeun beuteung beurat, hasilna tiasa endah.
  • Anjeun bakal ngagancangkeun metabolisme: sababaraha panilitian parantos mastikeun yén upami tipung olahan dikonsumsi, metabolisme na langkung laun tibatan upami tipung gandum dikonsumsi sacara rutin.

Tina naon anu urang tiasa parios teu aya balukarna négatip pikeun henteu tuang tepung terapis atanapi bodas, ogé ngalakukeun tanpa gula. Éta mangrupikeun dua produk anu dipendakan dina sajumlah ageung tuangeun, janten sanaos urang hoyong ngaleungitkeun éta lengkep, éta bakal janten tugas anu sesah, sanaos henteu mustahil.

Diét tanpa roti sigana rada sesah Atanapi anéh mimitina, sabab éta mangrupikeun tuangeun anu parantos janten pelengkap pikeun sadaya tuang sareng tuangeun urang, tapi ngalakukeun tanpa éta nyandak urang seueur manpaat upami urang hoyong tuang langkung séhat sareng ngagancangkeun ngirangan beurat.

Wartoskeun ka kami kumaha ieu tiasa dianggo pikeun anjeun diét bébas tipung Sareng tinggalkeun kami naséhat anjeun sahingga diet tanpa roti henteu janten sesah sapertos kajadian ka sababaraha jalma. Dupi anjeun diusahakeun teh Diét 500 kalori salaku suplemén pikeun tuang tanpa roti?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

72 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   vava cenahna

    Abdi tumaros salami 6 sasih ... éta mangrupikeun tuangeun anu saé pisan sareng hasilna anu dipikahoyong kahontal ... .. Abdi kaleungitan sakitar 15 kilo ... sareng anu pangsaéna nyaéta raoseun upami ngalaksanakeunna sabab sababaraha dinten sakali lulus (3-4) éta henteu dipikahoyong tuang tepung sareng turunanana ... tiasa dilakonan ...

  2.   Arantxa cenahna

    Kuring kaserang masalah beuteung anu aya hubunganana sareng teu sabar kana tepung, anu diubaran: lirén tuang sagala rupa anu ngandung tipung, dina sababaraha bulan hasilna na saé, sanés ngan ukur lirén tina peujit mah teu raoseun ... tapi ogé kusabab kaleungitan 3 ukuran .
    Prosés na, kuring kudu ngomong, éta tangguh. Kusabab diet urang umumna dumasar kana tipung, kalayan anu anjeun moal tiasa ngadamel tuang deui dina waktos anu singget, sabab éta macaroni gunana, atanapi sandwich éta pikeun tuang siang henteu cocog sareng gaya hirup anyar ieu, anjeun kedah ngamimitian masak, sareng ngadamel mésér pamikiran.
    Abdi henteu kantos ngaraos remah-remah roti ampir sataun satengah, atanapi manisan anu henteu buah. Sareng éta langkung kuring bakal nyarios yén wanda kuring ningkat pisan.
    Tangtosna kuring nginpokeun ka diri kuring ngeunaan konsékuansi anu tiasa timbul, kusabab janten tujuan sumber serat sareng mineral ieu saé pisan pikeun awak urang, tapi upami urang konsultasi sareng dokter urang aya seueur katuangan anu ngalakukeun fungsi anu sami ieu,
    Karunya henteu tiasa ngaraosan sandwic anu saé, atanapi pizza anu saé, tapi kuring ngajamin, sareng kuring ngajamin yén urang bakal kéngingkeun, sajaba awak anu saé, kualitas hirup.

    1.    Nadia cenahna

      Kuring ngalangkungan hal anu binasa, kuring masih teu ngagaduhan diagnosis tapi salami sasasih kuring tuang bébas gluten, bebas susu sareng tuang tuangeun kanggo celiacs, sanaos kuring henteu terang naha kuring. Kuring parantos ngaraos langkung saé sareng nyeri beuteung sakedik pisan. Hese pisan sareng kuring sesah mikirkeun naon anu kedah didahar unggal dinten sareng éta rupa-rupa. Salaku tambahan, hidangan celiac langkung mahal.

  3.   Paola cenahna

    Halo, kuring ngalakukeun seueur kokotor sareng kuring henteu tiasa ngirangan beurat, kuring ngagaduhan masalah kaséhatan, kuring dina kortikosteroid, naha éta bakal aya hubunganana sareng éta? Punten Abdi peryogi pendapat anjeun sareng upami aya diét anu tiasa kuring lakukeun ngémutan mesikasi kumargi kuring henteu tiasa ngantunkeunana pikeun saat ieu. Hatur nuhun!

    1.    flirt cenahna

      Halo !
      Nya, anu mimiti, kuring hoyong netelakeun yén kuring sanés dokter atanapi naon-naon kusabab étil, tapi kuring ngagaduhan dua sobat anu parantos dina kaayaan anu sami sareng anjeun. Aranjeunna parantos diubaran ku kortikosteroid sareng sesah pikeun aranjeunna ngajaga beurat awak.
      Salah sahijina nyaéta ahli gizi tapi kaleresan henteu wijaksana pisan sareng pola makan sareng parantos kaleuwihan beurat. Tuang sagala rupa tipung: kentang, yucca, cau, soda, kiripik kentang, muih, roti, pizza, pasta singgetna !!! Tina sagala rupa !!!
      Anu sanés henteu angkat ka ahli nutrisi, anjeunna ngan saukur mutuskeun tuang séhat numutkeun inpormasi anu seuseueurna urang salaku manusa (sareng anu masihan nutrisi ka réréncangan anu sanés abdi): konsumsi buah sareng sayuran anu seueur, ngan ukur hiji tipung sapoé (henteu disaring), leumpang satengah jam sapoé sareng nyobian ngalaksanakeun latihan manteng. Anjeunna parantos Sacara bijaksana sareng ngajaga beurat awakna, anjeunna katingalina saé sareng senang sareng inohong na sanaos nyandak kortikosteroid.

      Kuring ngarti yén aya sababaraha kadaharan anu henteu tiasa dikonsumsi, anjeun kedah ati-ati sareng jinis dahareun ieu, kusabab éta ngahasilkeun sababaraha réaksi ku pangobatan!

      Duanana ngagaduhan larangan cairan, janten anu munggaran nginum soda sareng cai anu kadua, jus alami anu diamis ku madu, anu tina manisan anu paling henteu diolah sareng anu paling alami, anjeunna ogé nginum téh héjo, dina jumlah anu sakedik pisan! Kadua kuring nginum saparapat tina posillo cai haneut dina beuteung kosong !!!!

      Réréncangan anu kadua kuring leres-leres ngarobih kabiasaan tuang na, tungtungna anjeunna henteu ngantepkeun éta sapertos ngan diet anu sanés, tapi tetep gaya dahar na. Minangka tukeran tipung, tuang kacang, buah garing, kéju, singgetna! Nanging, nalika anjeunna gaduh kahoyongan, anjeunna tuang naon anu dipikahoyongna, tapi henteu unggal dinten, anjeunna ngagaduhan cita-cita pikeun ngadahar tuang anu dipikaresepna dina hiji Minggu unggal 15 dinten janten anjeunna henteu ngorbankeun dirina sacara lengkep, tapi tetep teguh anu séjén 28 dinten sasih !!!

      Sadaya ieu tunduk kana kanyataan yén anjeun tiasa nyéépkeun sadaya tuangeun tanpa aya larangan !!!

      Hiji hal anu penting pisan nyaéta anjeun kedah disiplin sareng tetep…. Teu aya diet ajaib anu ramah pikeun awak, éta mangrupikeun masalah waktos, sikep sareng ngarobah kabiasaan tuang!

  4.   anonimo cenahna

    Diét bébas tipung tiasa dianggo. Kuring parantos ngalakukeun éta salami 15 dinten na kuring parantos ngirangan ampir 4 kilo, calana kuring ragrag kusabab aranjeunna ngantunkeun kuring leupas nalika aranjeunna sering ngagem kuring. Teu sangka saatos gaduh orok (1 taun ka pengker) kuring badé kaleuwihan beurat tapi alhamdulillah diet ieu jalan. Kuring henteu tuang és krim, manisan, atanapi naon-naon anu raoseun pisan, ngan ukur roti gandum, henteu aya pasta, teu aya nasi, atanapi sayuran anu tepung (sapertos kentang, ubi jalmi, singkong, jst). Malah gastritis lirén ngaganggu kuring saprak kuring ngamimitian sareng métabolisme kuring gancang. Abdi nyarankeun éta 100%. Tangtosna, anjeun kedah patuh ketat sareng éta sareng henteu ngantep saha waé anu masihan anjeun roti atanapi anu dilarang sareng nampi éta kusabab éta henteu katingalina goréng.

  5.   montel cenahna

    Hai! diét saé ... patarosan kuring nyaéta naha anjeun tiasa ngarobih urutan tuangeun tanpa kaleungitan diet?

  6.   Monica cenahna

    tanyakeun sajumlah hayam jsb ... sabaraha gram na?

  7.   Adriana cenahna

    Abdi badé ngamimitian éta…. dina 15 dinten kuring bakal nyaritakeun kumaha kaayaan kuring …… ..

  8.   humarurung cenahna

    Halo, salaki kuring henteu ngalakukeun tuang ieu tanpa gula atanapi henteu tipung, tapi sésa-sésa kadaharan anu anjeunna tuang kalayan saé pisan, malih, anjeunna nginum anggur na nalika tuang siang, anu kuring pikir henteu bakal ngajantenkeun épéktipna, tapi mimitina minggu di handapeun 4 atanapi 5 kg sareng anu kadua 3. dina total 8 kg dina dua minggu, éta biaya pikeun kuring horor ninggalkeun tipung jeung manisan tapi éta nyorong kuring kumaha gancang kuring leungit beurat jadi minggu hareup kuring ngamimitian diét ieu, tapi kuring kedah ketat pisan henteu tipung atanapi gula atanapi ciwit

  9.   Laura cenahna

    Abdi henteu tuang kéju !!! dina bentuk naon waé ... kusabab kuring henteu resep ... napas naon anu kuring tiasa ganti ku? sabab sagala diét anu kuring kantos baca dugi ka ayeuna sadayana ngandung kéju !!!

  10.   noelia cenahna

    Naha anjeun tiasa ngiringan daging sareng lentil atanapi nasi? sareng batang séréal tiasa dikonsumsi?

  11.   Ramon cenahna

    Abdi henteu ngalakukeun éta. Disarankeun ku kuring ku palatih kuring di gym. Abdi kaleungitan 10 kilo dina sabulan. Abdi nyarankeun nambihan sababaraha suplemén sapertos jams ringan, kéju skim, séréal TANPA gula sareng nasi beureum.
    Kuring miharep éta ngabantuan saha waé anu badé ngamimitian! 🙂

  12.   mariaagostina cenahna

    euweuh tipung? atanapi beas?

  13.   Eliana cenahna

    Hai! Abdi aya dina dinten-dinten mimiti diét ieu .. sareng énergi anu kuring pulih luar biasa .. Henteu ngan ukur ngabantosan beurat awak .. Éta ngarobih suasana haté. Tepung masihan kuring gejala anu sami sareng déprési. Sareng kuring parantos sadar yén kuring henteu hanjelu .. Abdi tuang parah! Aya seueur tuangeun! Nalungtik! Ngadamel roti sareng siki rami taneuh ... serat. Tepung tiasa digentos ku siki .. Gula hargana mah .. Kuring nempatkeun gula muscabo atanapi gula stevia dina kopi kuring .. Tapi kuring langkung resep muscabo .. Sayuran sayuran .. Tambihkeun dada hayam atanapi langkung saé ... Lauk seger .. Sareng seueur cai! Sadayana aranjeunna tiasa .. Beuki aranjeunna detoksifikasi langkung gancang kahariwang bakal turun .. Kuring nginum pil anu psikiatris masihan kuring pikeun kahariwang sareng kuring parantos lirén. Candak pamariksaan umum sateuacan ngamimitian diét sareng saatos sakitar 3 bulan .. ieu sanés ngan saukur diét .. Kedah janten perobihan kabiasaan salamina! Salam sareng séhat!

  14.   Eliana cenahna

    Lain hal! Sagala anu anjeun sono tiasa diganti! Kamari kuring ngadamel pizza oatmeal. Oatmeal .. Cai .. sapasang minyak zaitun .. Uyah laut .. ragi garing sakedik .. Q bakal masihan langkung raos ka pizza sareng dipanggang .. Saosna didamel nganggo tomat alami .. Digodog sareng diolah .. A bawang dicincang .. Minyak zaitun sareng kéju anu anjeun paling resep .. Enak !!!

    1.    Maria del Carmen cenahna

      Halo Eliana
      Anjeun ngabantosan abdi? Abdi hoyong kaleungitan 8 k (ménopause) Kuring nyobian seueur hal unggal-unggal nambahan langkung
      Abdi hoyong nyobian diet ieu tanpa tipung atanapi gula
      Abdi henteu resep susu kecuali kéju
      Sayuran, sadayana buah kuring ogé resep sup sareng henteu infussi anu buah henteu tiasa atanapi henteu dikurangan? Sayuran sareng daging anu sami, kuring resep bir, sésana…. Éta tiasa sagelas sampanye sakali unggal 15 dinten
      Kuring ngalakukeun yoga 2 kali maskapai olahraga gym 2 x S sareng lokal 1 x saminggu ku panas (jam sabaraha) anjeun ngabantosan kuring.

  15.   Mary Surya cenahna

    Kuring badé ngamimitian diét ieu, sareng kuring hoyong terang naha anjeun tuang hal anu sami unggal dinten, minggu sareng bulan? Atanapi aya rupa-rupa? Kuring terang éta bakal ngarugikeun kuring kumargi kuring kecanduan roti sareng hal-hal anu amis, tapi upami henteu ngalakukeun naon-naon, kaséhatan kuring bakal sangsara.

  16.   mikaela cenahna

    Kuring gumbira maca koméntar jalma anu parantos nyobian na kaleungitan beurat awak. Kuring badé ngamimitian ayeuna, dina 15 dinten kuring nyaritakeun kumaha kaayaan kuring !! 🙂

    1.    Embun-embunan cenahna

      Halo! Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa tuang sangu. ?

  17.   Norma cenahna

    Kuring badé ngamimitian ayeuna saatos kuring masihan koméntar kuring resep!

  18.   soraya cenahna

    Halo. Abdi konsultasi, naha éta kadaharan anu sami unggal dinten?

  19.   Carla cenahna

    Halo wilujeng siang
    Diét anu saé sabab henteu ngawatesan anjeun tuang upami henteu ngaluarkeun anu goréng pikeun anjeun.
    Kuring ngamimitian dinten ieu kuring ngarepkeun hasil!

  20.   Maria Laura cenahna

    Halo, sakitar 20 dinten kapengker kuring ngamimitian diét dumasar kana bantuan ahli gizi, kaleresan kuring turun ka 4K ayeuna kuring ninggalkeun uyah sareng tipung, kanggo ayeuna kuring bade saé tapi kuring hoyong anjeun masihan koméntar ngeunaan kumaha kalakuan anu parantos ngamimitian, kamari kuring ngantunkeun uyah dinten ayeuna tipung, teras anjeunna ngoméntaran kumaha parasaan kuring sareng upami kuring ngirangan beurat, koméntar ngabantosan kuring supados henteu leupas

  21.   uru cenahna

    Hai, abdi ti bs Ace, la plata. Kuring mimiti koma sareng ngirangan beurat sareng minggu kahiji kuring turun 1.300kg. Auriculotherapy tmb dilarapkeun ka anjeun sareng diét. Minggu kahiji kuring henteu tuang tipung, tapi kuring henteu sabar sareng kuring mimiti ngaraos parah, janten kuring teras-terasan ngurus diri sapertos kakandungan, kuring kakandungan diabetes. Rahasia nyaéta pikeun tuang tilu katuangan, protéin, alimodon sareng sayuran. Aya genep tuang unggal dua jam atanapi langkung. Waktos anu dipikahormat .. Cai seueur. Sarapan, camilan, siang, snack, snack, tuang. Rata cau upami ageung sareng ngan ukur tilu kali per. Minggu. Pangamis sareng minyak ngan ukur dua séndok dina salad.

  22.   Eugeus cenahna

    Halo, kaleresan éta digawé pikeun kuring dina tilu bulan sareng katekunan sareng disiplin, kuring tiasa kaleungitan 15 kg abdi dina tilu bulan, henteu, leres, ku serat sareng jelas olahraga mangrupikeun bagian anu sanés tina pelengkap.

  23.   Giselle cenahna

    Halo, abdi badé tumaros sareng dina 15 dinten kuring bakal ngawartosan anjeun

  24.   Sarah Sa cenahna

    Diét paling parah di dunya, conto anu pikareueuseun !!!

  25.   awéwé siklik cenahna

    Halo, kuring ngabayangkeun yén tanpa tuang tipung hiji deflates sareng detoksifikasi, anu paling goréng nyaéta tipung bodas. Abdi bade nyobian. Kuring ngamimitian dinten ieu, kuring nyaritakeun ngeunaan poé ieu. Salam sareng wilujeng enjing ka sadayana!

  26.   Laura cenahna

    Hai! Abdi hoyong terang naha aya watesan pikeun ngadahar hal-hal sanés anu henteu karbohidrat, sapertos buah-buahan, potongan tiis, susu skim? Éta tiasa? Hatur nuhun!

    1.    maléna cenahna

      Laura Kuring ngamimitian diet anu sami pisan, tanpa tipung sareng tanpa gula, dina 4 dinten kuring kaleungitan 2 kilo, tapi kembung. Anjeun kedah inuman upami anjeun tiasa 3 liter cai per dinten, tinggalkeun inuman lemes atanapi cai anu raos. Entong naroskeun tiris tiris tapi pasang ham / bondiola éta lumpatna sapertos daging (kuring terang yén nalika kuring indit ka gizi). Anu paling anjeun kedah perhatoskeun nyaéta jadwal, sabab sarapan sareng snack aranjeunna masihan kuring kopi sareng susu skim (100 ml susu henteu deui) sareng buah atanapi yogurt kalayan buah-buahan atanapi smoothie anu tiasa anjeun tambahkeun jumlah anu sami susu anu kopi, tuang siang sareng tuangeun daging beureum (saminggu sakali) hayam, daging babi sareng lauk sok dibarengan ku sayuran kecuali kentang, kentang amis sareng jagong. Tapi salah sahiji ti dua kedahna sareng daging, anu sanésna ngan ukur héjo nalika anjeun hoyong tuangeun (asak atanapi atah) kalayan buah anu anjeun tiasa sadayana kecuali alpuket (kuring henteu terang kunaon) sareng contona anjeun gaduh kahariwang anjeun tuang apel atanapi naon waé anu ngagaduhan, ulah ngalarang sabab éta langkung parah (anjeun ninggalkeun diet) gula, hilap ngan ukur pemanis atanapi stevia. jeung paling penting, 1hs leumpang sahenteuna 6 dinten saminggu. Kanyataan sanés anu kedah diperhatoskeun 1k sayuran sami sareng 200 kalori, sami sareng bagian tina daging (dampal panangan) supados sayuran tiasa janten naon waé anu dipikahoyong (jelas ukuranana) ahh sareng sateuacan tuang siang sareng tuangeun atanapi dua gelas tina cai atanapi sup anu tiasa gancang-gancang! Mudah-mudahan kuring sanggup ngabantosan anjeun !! Ucup gedé!

      1.    Ludmi cenahna

        Halo, naha aya anu ngabantosan kuring ngadamel sarapan sareng cemilan ???

  27.   Macarena cenahna

    Kumaha cara disusuan? Naha nyeri? pikeun terang naha éta tiasa dilakukeun

  28.   Mary cenahna

    Diét anu saé pisan, tuangeun tiasa dituturkeun, tanpa resep anu ngagaduhan sagala rupa! Kuring badé nyobian, sanaos masalah ageung abdi nyaéta kahariwang, dinten ieu kuring berhasil merjuangkeunana sareng sababaraha bar coklat belladieta, anu sumpingna saacan tuang, langkung parah urang bakal ningali kumaha kuring, upami henteu abdi bakal nyandak ngegel tina palang abdi sareng neraskeun sareng sésana, kuring bakal turun kirang tapi pasti kuring bakal ningali hasilna Hatur nuhun

  29.   Cintia cenahna

    Hébat sagala anu aranjeunna koméntar, dinten ieu kuring mimitian ku ngaleungitkeun tepung. Kuring terang éta bakal ngarugikeun kuring tapi kuring hoyong pisan ngirangan beurat. Ahli gizi kuring masihan ka kuring, tapi kuring nyertakeun 2 diijinkeun per bulan.

  30.   Sonia cenahna

    Abdi bade dinten kaopat kuring turun dua kilo saé, miceun tipung sareng turun pasti

  31.   Ana cenahna

    Dupi anjeun tuang sisikian? Punten pasihan conto ménu. tanpa kentang. atawa jagong. anjeun tiasa tuang kacang polong?

  32.   Mary cenahna

    Halo, abdi bade dinten ka 6 tanpa tipung sareng icalan 2 kilo, diét tanpa tipung saé saé pisan ... seueur cai sareng camilan sateuacan tuang siang, camilan, buah, jelly laigt ..

  33.   Ale cenahna

    Diét anu saé pisan, kuring parantos ngalakukeun éta salami 15 dinten sareng kuring parantos kaleungitan 3 kg!
    Gampang pisan nuturkeun! Abdi nyarankeun éta

  34.   Embun-embunan cenahna

    Upami kuring nyusuan, naon anu kuring tiasa sareng teu tiasa

    1.    Marie Éta cenahna

      Hai! mamatahan JANGAN ngadamel diét pangwatesan nalika nyusu, kumargi racun anu dikaluarkeun tiasa ngalir kana susu (utamina dina diét sapertos kieu anu ngahasilkeun awak keton) Tuang séhat, seueur sayuran sareng buah, utamina atah, sareng mangpaatkeun ieu waktos turun alami. Éta saé pikeun kuring

  35.   Kyci cenahna

    Héi sadayana, hal anu sesah nyaéta pikeun ngamimitian tapi dimungkinkeun, kuring angkat ti ukuran 12 kalayan 1.72cm dugi ka ukuran 6 sareng 55kg salami 5 taun éta sampurna, tapi kuring hamil sareng kakuatan kuring henteu balik sareng butuh sababaraha taun pikeun ngamimitian deui, Tapi syukur ka Gusti sareng Parawan kuring ngamimitian deui, kuring parantos 9 bulan tanpa tuang gula sareng 8 dinten tanpa tipung, dinten-dinten munggaran kuring ngalaman migren sareng saatos dinten éta langkung énergi parantos nurunkeun diaméter suku kuring sareng beuteung Kuring parantos tiasa balik kana Baju anu ukuranna langkung alit, nyaéta, hésé pisan ngagantungkeun gula sareng tipung sakaligus, nalika kuring tiasa ngendalikeun gula kuring ngeureunkeun tepung, sareng HAPPY, kuring ngarepkeun teraskeun sareng gaya hirup ieu.

  36.   vanessa cenahna

    Halo, dua minggu ka tukang, kuring ngamimitian diet ieu tanpa tipung atanapi gula, abdi olahraga tapi kuring ngan ukur icalan dua kilo dina dua minggu. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

    1.    Cynthia cenahna

      Turunanana gumantung pisan kana beurat awal, biasana anu gaduh langkung kilo bakal kaleungitan langkung. Salam.

  37.   Maria cenahna

    Kuring ngamimitian saminggu kamari sareng kaleungitan 2700 kg bagja sareng ku seueur tanaga

  38.   Paola cenahna

    Dinten ayeuna kuring ngamimitian, adi kuring parantos kaleungitan 3 kilo dina saminggu kuring ngaharepkeun kaleungitan 8kg total Abdi hoyong seueur resep anu séhat pikeun parobihan kuring gaduh lambaran dimana aranjeunna nyarioskeun naon anu kedah didahar, kuring henteu terang kumaha ngalampirkeun tapi sorangan henteu tipung atanapi manisan ogé teu aya buah sahenteuna bulan kahiji aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén kuring kedah ngawatesan gula lengkep sanajan éta buah ngan jeruk nipis sareng sayuran kukus tiasa didahar sareng mentega sareng mayonnaise tapi sanés tomat atanapi saos tomat kecuali éta digoréng nganggo minyak zaitun, éta bahkan henteu tiasa di sambel henteu nganggo salad, teu wortel, teu aya kacang polong, teu aya sisikian, henteu aya pasta, ngan ukur susu atanapi bebas susu laktosa sareng kéju nonfat, kuring sok mikir yén sayuran kukus raoseun goréng tapi ayeuna kuring nyiapkeun aranjeunna ku tumis aranjeunna brokoli bawang gedé paprika bawang bodas bawang bodas kacang babi sareng seledri kalayan mentega anu beunghar pisan tapi ayeuna kuring henteu terang naon anu kedah disiapkeun ...

  39.   Fandi bodas cenahna

    Kuring ngamimitian saminggu katukang, kuring ngaraos langkung saé henteu beurat teuing sareng sateuacan nalika kuring leumpang sigana kuring titeuleum, ayeuna kuring leumpang sareng ngambekan normal, dokter ngawartosan yén henteu aya timbangan, yén kuring ningali baju anu PPN janten motivasi kuring. tinggalkeun gula sareng tipung ti dinten ka hiji, sapertos kuéh béas.

  40.   Julia cenahna

    konsultasi
    saatos? Upami kuring ngalakukeun éta salami 1 bulan teras tuang tepung deui. naha kuring unggah sadayana sakaligus?

  41.   Mahal cenahna

    Halo dinten ayeuna, lima dinten ka pengker yén kuring parantos leres-leres kéngingkeun tepung. Tapi aranjeunna parantos nyarios ka kuring yén éta mangrupikeun hal anu paling parah anu kuring tiasa lakukeun kusabab aranjeunna badé ngamimitian serangan kacemasan sareng kuring badé hoyong tuang sadayana. Éta leres? Pokokna, kuring ngarasa hébat sareng anjeunna henteu hoyong tuangeunana. Kuring bakal ngirangan beurat ngalakukeun ieu plus aq lebet ka gym?

  42.   Julio cenahna

    Kuring tumaros salami 15 dinten sareng kuring haus pisan sareng kuring henteu ngirangan beurat awak

  43.   Florencia cenahna

    Halo, Abdi hoyong nyaritakeun ngeunaan pangalaman kuring. Langkung ti sataun katukang, sobat ngawartosan yén anjeunna parantos ngamimitian diet anu ngaleungitkeun tipung sareng gula, rendah karbohidrat sareng protein tinggi. Handapeun sapertos 40 kilo, anu ieu sapuluh. Janten kuring ogé ngarobih gaya hirup, kuring leres-leres ngaleungitkeun tipung sareng gula tina kahirupan kuring, éta sesah pisan, kuring angkat ka pésta atanapi ulang taun sareng aranjeunna masak kuring saolah-olah kuring celiac, saatos 3 bulan kuring lirén nandangan sindrom pantang tina ngabutuhkeun karbohidrat, khususna tipung. Dinten ayeuna kuring parantos 1 taun sareng 1 sasih (henteu nyarios diét sabab pikeun kuring éta ngan ukur ngarobah kabiasaan) kuring kaleungitan 50 kilo. Abdi awéwé, umur 34 taun, beuratna 128, dinten ayeuna beurat kuring 82, kuring masih kakurangan, kuring hoyong ngahontal 68, tapi dasar, kuring hoyong anjeun terang yén kuring ngalatih maén bal 2 kali saminggu, kuring maénkeun anu sanés 2 deui, sareng ayeuna kuring ngamimitian gim unggal dinten dimana kuring ngalakukeun kakuatan, kardio, jsb. Tiasa waé, éta henteu gampang, tapi ngalangkungan eunteung sareng mendakan awak anu anjeun pikahoyong pisan, éta teu dibanderol. Salam.

    1.    Cynthia cenahna

      Florence, naha aya cara pikeun kéngingkeun rencana anu anjeun lakukeun? Kuring ngamimitian minggu ieu sareng anu sami, nol tipung sareng gula, protéin, buah sareng sayuran, susu sakedik. Dina opat dinten kuring kaleungitan dua kilo, kuring nyandak modél tina halaman Facebook anu disebut Komunitas Nutrisi Córdoba sareng kuring hoyong terang naha éta mangrupikeun hal anu mirip sareng anu anjeun lakukeun atanapi upami kuring tiasa kéngingkeun ideu énggal.
      Salam sareng ucapan salamet pikeun prestasi anu hébat anjeun!

  44.   Analia cenahna

    Halo, kuring resep diét. Kuring ngamimitian ayeuna, aya seueur koméntar anu ngadorong kuring pikeun ngalakukeun éta.

    Surak !!!!!

  45.   Sol cenahna

    Halo, kuring ngamimitian diét tanpa tipung sareng gula saminggu ka pengker sareng kuring parantos kaleungitan 4kilos kuring termotivasi ku kaséhatan anu pangsaéna

  46.   édit simunovich cenahna

    Abdi parantos teu tuang tipung atanapi gula salami 15 dinten, ngan sakali sakali saminggu. Kuring asa ngajentul. Kaleungitan 2 kilo. beuratna 68 kg sareng beurat 66 kg. Éta sanés pangorbanan, éta ngusulkeunana. Kuring mésér tagihan sareng cookies unggal dinten kanggo murangkalih sareng incu kuring sareng kuring henteu hoyong nyobian.

  47.   Maria Lucrecia cenahna

    Halo budak awéwé! Tilu dinten ka pengker kuring ngamimitian diet tanpa tipung, kuring henteu terang naha henteu kunanaon, tapi henteu sapertos tipung naon waé anu kuring ganti ku kerupuk nasi upami henteu tiasa dikendali, kuring henteu acan ngirangan beurat, tapi katingalina langkung kempis , sareng langkung énergi.
    Muih teu tepung:
    Kuring nganggo irisan Zucchini dina handapeun kartu sareng nambihan ngeusian sacukupna. Bisi kuring mah vegetarian: bawang emas, kéju sareng endog keok, lapisan Zucchini sanés sareng dipanggang!

  48.   Maria Lucrecia cenahna

    Halo budak awéwé! Tilu dinten ka pengker kuring ngamimitian diet tanpa tipung, kuring henteu terang naha henteu kunanaon, tapi henteu sapertos tipung naon waé anu kuring ganti ku kerupuk nasi upami henteu tiasa dikendali, kuring henteu acan ngirangan beurat, tapi katingalina langkung kempis , sareng langkung énergi.
    Muih teu tepung:
    Kuring nganggo irisan Zucchini dina handapeun panci sareng nambihan ngeusian sacukupna. Bisi kuring mah vegetarian: bawang emas, kéju sareng endog keok, lapisan Zucchini sanés sareng dipanggang!

  49.   kika.s cenahna

    Dinten ayeuna kuring ngamimitian diét TANPA ALIRAN ATAWA GULA SAYA RASA DIPIMPI DINA 15 Dinten Kuring bakal nyaritakeun kumaha jalanna.

  50.   mariela arias rodriguez cenahna

    Kuring henteu tuang tipung salami 5 dinten teras saatos ieu kuring ningali yén kuring ngagaduhan gajih anu langkung kandel dina pingping kuring.

  51.   Alejandra cenahna

    Halo, kuring parantos lirén tuang tipung, gula sareng susu jenis yogurt sareng susu sapi, kuring paling tuang kécap sareng kéju diet sareng ampir dua minggu kuring kaleungitan genep kg tanpa kalaparan. Dahar buah, sayuran, hayam, upami aya. keureutan sareng sering kali ... kuring henteu acan nyobian daging beureum. Éta rumit kusabab kuring masak barang-barang pikeun kulawarga anu kuring resep tapi kuring termotivasi sareng kuring hoyong ngirangan beurat. Candak seueur green green anu saé pisan pikeun diét.

  52.   Andrés cenahna

    Diét tanpa tipung atanapi anjeun tiasa nyéépkeun tipung gandum. Dina kasus éta, sabaraha anjeun nyarankeun? Hatur nuhun

  53.   Silvana Araceli Madinah cenahna

    Héi jalma, kuring parantos diét tipung enol salami 1 sasih, bahkan henteu integral. Teu aya sangu atanapi kentang. Kamari kuring angkat ka Dok sareng icalan 13 kilo… !!! Éta henteu kantos turun sapertos kieu. Kuring leumpang 40 menit sapoé kalayan gancang, henteu ngabunuh diri, dugi sahenteuna kuring turun 20 sareng tulang-tulang kuring henteu sangsara pisan. Sajauh ieu mangrupikeun hiji-hijina diet anu dianggo pikeun kuring, salami kahirupan kuring merjuangkeun beurat kuring. Éta henteu gampang, éta ngan ukur masalah imajinasi sareng inspirasi nalika ngeunaan masak. Entong leupas, wani anu tiasa. Darling Araceli.

  54.   Silvina Eliza Benegas cenahna

    Kusabab ngarobih kabiasaan tuang sareng akibat anu biasana dina hoream kaséhatan méntal sareng fisik sareng asteria anu nyababkeun ieu, panginten urang henteu mekar dina metabolisme kami salami mangtaun-taun yén urang tuang tuang bodas sareng olahan anu dina budaya, jangkauan sosial urang sareng ékonomis urang hoyong pikeun nyéépkeun, pencernaan urang henteu mekar sareng sesa épolusi pikeun sumping dina pola dahar urang, dina jangkauan urang sareng cara hirup urang, kumaha sareng naon sabab-sababna sababaraha urang henteu memetabolisme kadaharan anu paling saderhana tibatan beristirahat upami kedah aya sababaraha serelek anu zat alami ngabantosan pikeun dimetabolismena tanpa nyéépkeun kadaharan anu teu aya di bumi sareng kilang minyak eh

  55.   Javier cenahna

    Saé pisan 24 dinten ka pengker kuring ngantepkeun tipung sareng kaleungitan 2,5 kg, henteu nanaon, biasa waé ka Piza, Empanadas, Tagihan, Biskuit, Alfajores - tapi ku karep anjeun tiasa ngalakukeun sadayana seueur buah, buah garing, cai, sayuran, buah - kéju - kaleresan nuju biasa pikeun sagala anu anjeun mampu - kuring kedah kaleungitan mnt 10 kg langkung - salam

  56.   Nadia cenahna

    Halo budak awéwé saminggu ka tukang kuring tinggalkeun gula pinuh x tipung. Nalika tuang siang sareng tuang siang kuring ngatur kalayan saé tapi naon sarapan sareng snack biayana kuring seueur kumargi roti bakar mimiti nganyenyeri kuring, nasi, anjeun terang naon anu kedah digentoskeun? Kuring parantos kaleungitan 1.5 kg nganggo pita 40 menit sadinten

  57.   Fernanda cenahna

    Halo!! Abdi henteu kaleuleuwihan beurat, tapi nyerah tipung sareng manisan mangrupikeun hal anu paling saé anu kajadian ka kuring. Kuring henteu kaleungitan beurat kusabab kuring angkat ka gym sareng kuring tuang seueur protéin, janten gajih sakedik anu kuring gaduh janten otot.
    Kuring ngarasa PISAN cahaya, kuring bobo 10 sareng wanda kuring parantos robih janten langkung saé.

  58.   Anne Vignone cenahna

    Ti saprak 2 Januari 2018 kuring parantos dina rencana tanpa tipung atanapi gula, dina tilu bulan kuring kaleungitan 18 satengah kilo sareng kuring raos pisan. Abdi henteu lapar sareng upami kuring raoseun kedah tuang roti, anu henteu, kuring ngagentos ku roti anu didamel ku endog, susu skim, sareng bubuk pembakaran. Sakali kuring turun, upami kuring angkat ka acara anu aya hal-hal anu teu dituduhkeun, kuring tuang sakedik sareng kuring henteu unggah gram. Tangtosna énjingna kuring neraskeun tuangeun anu séhat….

  59.   Fernando cenahna

    Halo, kuring nuju ngalakukeun diet tanpa tipung sareng kuring henteu tiasa turun,
    sasarap. pasangan sareng omelet kalayan dua endog sareng chard
    dahar beurang. biasana sup sayur atanapi kaldu sareng salad daging c
    camilan téh / kopi
    tuang tuang sareng tuang anu disiapkeun ku ahli diét anu henteu tepung

    di antawisna nalika kuring lapar siga irisan peceto panggang.

    Ayeuna aranjeunna nyarios ka kuring yén kuring kedah nyobian henteu tuang nanaon antara tuangeun. Naha wajar ??? Naha jumlahna antawis tuang gratis? Naha kuring sangsara kalaparan ??? HATUR NUHUN

  60.   Mercedes cenahna

    Tilu dinten ka pengker kuring ngamimitian pola dahar tanpa tipung sareng bebeneran: hebat kuring henteu beuratkeun diri tapi skala anu pangsaéna nyaéta baju, hargana kusabab sadayana didamel tina tipung sareng gula, tapi ku karep sareng pangorbanan sadayana tiasa dilakukeun.

  61.   Dioscorides cenahna

    Editor:… »sababaraha panilitian negeskeun yén upami tipung olahan dikonsumsi metabolisme na langkung laun tibatan upami tipung gandum dikonsumsi sacara rutin.»
    Kuring: "Upami anjeun lirén tuang, kalebet tipung gandum, anjeun bakal ngaoptimalkeun metabolisme pikeun maksimal" sareng anjeun bakal nempatkeun kana tingkat anu diciptakeun ku alam.
    Pepelakan séréal SÉSÉNA SADAYANA ngandung karbohidrat, nyaéta, sakali dimetabolismeu, aranjeunna dirobih janten gula.
    Teraskeun, akui sareng tuliskeun, tong cicingeun, lalaki. Saha anu mayar wéb?

  62.   Galén cenahna

    Henteu perlu nuturkeun diét anu ketat, éta mangrupikeun kabodoan anu solem. Eureunkeun tuang susu, séréal sareng gula, ogé turunanana. Gantikeunana ku kadaharan alami anu teu diolah, sapertos buah, sayuran, siki, daging langsing, kacang, lauk. Ieu hal alami, anu didahar ku lalaki dua juta taun ka pengker, éta anu anjeun bawa dina DNA anjeun, anu henteu aya dina DNA urang nyaéta susu, gula sareng séréal; ieu parantos dilebetkeun kana diet manusa sakitar dalapan atanapi sapuluh rébu taun ka pengker, nalika manusa janten cicingeun. Kusabab kitu 65% populasi dunya (di Asia ngahontal 90%), teu sabar pikeun produk ieu, khususna produk susu, sareng ogé séréal (hiji-hijina pengecualian séréal tiasa gandum, diajar, diajar).
    Teu aya deui.

  63.   john Lukas cenahna

    Tah ieu nembé, dina tanggal 26 Agustus kuring ngamimitian diét tanpa tipung atanapi gula, nginum téh héjo dina unggal tuang, tuangeun sangu, pasta dumasar kana ieu, daging, endog, kéju, ham, sayuran sareng buah-buahan, masihan kuring 2 kali diidinan salami saminggu sareng kuring kaleungitan 5kilos dina 3 atanapi 4 minggu, teras kuring ngamimitian baju cross sareng kaleungitan 5kg deui, pikeun jangkungna 1.68m kuring beuratna 65kg, sareng dinten 6 Nopémber ieu kuring 53.8kg, sareng kuring katingali teuing ipis, kuring henteu perhatoskeun rasa satiety, henteu kembung, kuring gaduh sareng kaleungitan gajih tina suku atanapi pingping sareng beuteung. Kuring yakin pisan sabab usum panas bakal datang sareng kuring bakal katingali saé, tapi ayeuna kuring ngarencanakeun ngarobih diet kuring sakedik pikeun ngawangun langkung otot. Salam ti Argentina.