Diét anu dipisahkeun

diet anu henteu resep

Diét anu dipisahkeun aya dina kelompok metode pelangsingan éta henteu ngawatesan salah sahiji jinis tuangeun sareng anu ngamungkinkeun jalma anu mutuskeun nuturkeunana tuang sakedik tina sagala hal, tah éta henteu dianggap diet tipeu terbatas.

Jenis diet ieu ditujukeun pikeun jalma-jalma anu hoyong turun beurat sareng pikeun anu hoyong ngajaga éta sareng ulah néwak sababaraha kilo tambahan. Salajengna kuring bakal nyaritakeun sakedik langkung seueur perkawis diét anu dipisahkeun janten anjeun tiasa terang sadayana kaunggulan sareng résiko na.

Karakteristik tina diet anu dipisahkeun

Diét anu dipisahkeun kagolong kana kelompok diet éta aranjeunna henteu ngawatesan salah sahiji jinis tuangeun dina rencana leungitna beurat anjeun. Konci pikeun pola dahar sapertos kitu nyaéta pisah lemak, protéin jeung karbohidrat sareng ku cara ieu hindarkeun nyandak aranjeunna babarengan dina piring anu sami.

Ku cara nyandak nyalira nutrisi ieu, awak nyandak bagian tina gajih anu disimpen nepi ka bisa tampil kalayan sampurna salian ti ngaleungitkeun sajumlah ageung cairan, anu ngabantosan ngirangan gajih awak sorangan.

Salah sahiji poin anu dipikaresep tina jenis diet ieu, nyaéta ngabantosan jalma anu nuturkeun pikeun jelas ngabédakeun unggal kelompok tuangeun. Ku cara kieu, saur jalma tiasa tuang ku cara leres-leres séhat sareng saimbang.

Grup dahareun dina diet anu dipisahkeun

Sakumaha anu parantos kuring béjakeun ka anjeun, fitur utama tina diet anu dipisahkeun nyaéta kelompok éta béda-béda jinis tuangeun gumantung kana nutrisi anu nyusunna.

Karbohidrat

  • sangu
  • Gandum
  • panci
  • kueh garing
  • Jagong
  • Sayuran
  • Soja
  • Kentang

Lemak

  • Minyak Zaitun
  • Minyak sunflower
  • Alpukat
  • Almond
  • Pistachio
  • Kacang asak
  • Walnut
  • coklat
  • Kismis

Protéin

  • Carne
  • Pescado
  • Kerang
  • Turunan susu sareng susu
  • Endog

Frutas

  • buah kiwi
  • Lémon
  • Jeruk
  • Tangerine
  • Nanas
  • Anggur
  • Stroberi
  • Apple
  • cau
  • Tomate
  • Pera
  • buah pir

Sayuran sareng sayuran

  • Apu
  • Chard
  • Seledri
  • Daun bawang
  • Brokoli
  • Kembang engkol
  • Asparagus
  • Bayam
  • Suung sareng supa
  • Térong
  • Waluh
  • Bonténg
  • Cabe
  • Bonténg Jepang

diet anu henteu resep

Kumaha cara ngagabungkeun tuangeun dina diét anu dipisahkeun

Maka kuring bakal masihan anjeun padoman naon anu anjeun kedah nuturkeun nalika ngeunaan ngagabungkeun béda pangan dina diet anu dipisahkeun:

  • Anjeun teu tiasa ngagabungkeun tuangeun lemak protéin.
  • Anjeun moal tiasa ngagabungkeun anu béda karbohidrat dina piring anu sami.
  • Anjeun teu kedah nyampur karbohidrat sareng protéin.
  • Tanto sayuran sapertos sayuran anjeun tiasa nyampur aranjeunna sareng tuangeun sanés upami henteu buah.
  • Anjeun kedah nyéépkeun buah di tengah isuk atawa tengah soré sareng henteu dicampur sareng tuangeun anu sanés.
  • Anjeun teu kedah tuang protéin atanapi karbohidrat nalika tuang.
  • Dessert Éta kedahna diwangun ku kopi, infus atanapi yogurt skimmed.
  • Nalika tuang henteu tiasa inuman inuman gula atanapi jus.
  • Asupan tina alkohol sareng gula.

Conto ménu mingguan tina diet anu dipisahkeun

Abdi badé nunjukkeun anjeun salajengna conto tina ménu éta tiasa dijantenkeun dadasar pikeun naon anu diusulkeun ku anjeunna diét anu dipisahkeun.

  • Senén: Pikeun sarapan samangkok muesli sareng susu sareng nyusupkeun green tea. Di tengah wengi anjeun tiasa gaduh hiji sapotong buah. Pikeun tuang pasta sareng sayuran sareng yogurt skimmed. Pikeun snack dina sapotong buah. Pikeun tuangeun salad héjo, lauk dipanggang sareng infus.
  • Salasa: Pikeun roti sarapan sareng minyak zaitun sareng kopi. Di tengah wengi sapotong buah. Dina waktos tuang siang hayam dipanggang sareng sayuran sareng yoghurt skimmed. Pikeun gaduh infus. Dina waktos tuangeun a endog orak kalayan sayuran sareng infus.
  • Rebo: Dina sarapan anjeun tiasa gaduh rupa-rupa sosis gigireun infus. Di tengah wengi sapotong buah. Pikeun tuang a legum sareng salad sayur dibarengan ku yogurt skimmed. Nalika datang ka gaduh camilan, sapotong buah. Pikeun tuang tuang tumis sayur, a omelet Perancis prawn sareng infus.
  • Kemis: Pikeun sarapan anjeun tiasa gaduh sababaraha séréal kalayan yogurt organik di gigireun a infus tea beureum. Di tengah wengi sapotong buah. Dina waktos tuang siang sapiring rebus kalkun sareng infus. Pikeun snack dina sapotong buah. Pikeun tuangeun salad héjo dibarengan ku kukus kukus sareng yogurt organik.

efficacy tina diet decoupled

  • Jumaah: Kanggo sarapan sababaraha kéju bébas gajih sareng yogurt organik sareng infus. Di tengah wengi sapotong buah. Pikeun tuang sababaraha makaroni sareng suung sareng yogurt bio. Pikeun snack dina sapotong buah. Pikeun tuangeun sakedik bakar salmon sareng yoghurt skimmed.
  • Saptu: Dina sarapan anjeun tiasa gaduh roti bakar kalayan minyak zaitun dibarengan ku yogurt skimmed sareng infus. Ngagaduhan sapotong buah kanggo tuang siang. Dina waktos tuang siang daging sapi panggang kalayan sayuran tumis sareng infus. Pikeun snack dina sapotong buah. Pikeun tuangeun hiji omelet asparagus sareng infus.
  • Minggu: Dina waktos sasarap sacangkir muesli kalayan yogurt skimmed sareng infus. Pikeun tuang siang sapotong buah. Pikeun tuang sapiring rebus kalkun sareng sayuran sareng yoghurt skimmed. Pikeun snack dina sapotong buah. Dina tuangeun anjeun tiasa gaduh sup sayuran babarengan jeung sababaraha remis kukus sareng infus.

Naha diét anu dipisahkeun épéktip?

Numutkeun ka seuseueurna ahli nutrisi, diét anu dipisahkeun éta rencana turunna beurat anu sampurna kaleungitan sababaraha kilo tambahan tanpa lapar teuing sareng suplai gizi anu cekap pikeun awak. Tétéla konci pikeun kasuksesan diét ieu henteu kapendak dina misahkeun kelompok dahareun anu béda-béda, tapi alesan épéktipitasna aya dina na asupan kalori low sareng larangan asupan produk anu béda anu ngabahayakeun awak sapertos ieu kasus gula atanapi alkohol.

Atoh, di handap Abdi ngantunkeun anjeun pidéo kanggo naon nilai upami sia ngamimitian diét ieu sareng leungit éta pon tambahan sareng balikeun deui ka sosok anjeun anu sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.