1500 diet kalori

Sacara praktis saha waé dina hiji waktos dina kahirupan urang hoyong kaleungitan beurat, dumasar kana latihan atanapi diét. Dina hal ieu, kami hoyong nyarankeun diet tina 1500 kalori idéal pikeun anjeun pikeun ngahontal tujuan.

Ngadalikeun beurat mangrupikeun salah sahiji tindakan anu mimiti anu urang kedah laksanakeun nalika urang ngaraos kembung atanapi rada beurat, kuncénna nyaéta diet anu saimbang sareng lengkep. Upami anjeun resep, teraskeun maca garis ieu.

Diét 1500 kalori sapoé mangrupikeun cara anu saé pikeun ngirangan beurat tanpa seueur larangan, janten gampang dilarapkeun ka dinten urang ka dinten. Kami henteu kedah obsess kana beuratUrang kedah waspada yén beurat urang turun naek sapoé rata-rata dua kilo ka luhur, dua kilo ka handap.

Tip pikeun leungit beurat

Nalika urang ngusulkeun ngirangan beurat urang kedah jelas pisan ngeunaan tujuan urang, kedah sabar, tetep sareng sasuai sareng pola makan anu urang pilih. Konci pikeun kaleungitan beurat nyaéta tuang langkung seueur kalori tibatan urang nyéépkeun, Janten urang kedah ngirangan asupan sareng ningkatkeun pengeluaran kalori dumasar kana latihan.

Ayeuna, daripada kaleungitan beurat salami tilu bulan pikeun ngahontal awak impian urang, urang kedah diajar ngarobih kabiasaan tuang supados henteu kalebet kana kasalahan atanapi prak-prakan anu goréng. Mimiti, supados henteu ngabahayakeun kasihatan anjeun, etang indéks jisim awak anjeun pikeun milarian terang skala naon anjeun.

Di sisi séjén, tanyakeun ka diri anjeun sabaraha dinten anjeun olahraga saminggu, sabaraha kadaharan goreng, karbohidrat atanapi kadaharan henteu séhat anu dikonsumsi dina saminggu.

Diét 1500 kalori

Dina diet anjeun henteu kedah "sangsara" urang kedah ngendalikeun diri tapi urang henteu kedah sangsara salami sadaya waktos anu urang ngalaksanakeunana. Urang kedah tuang tina sadaya kelompok tuang henteu aya anu tinggaleun, urang henteu kedah ngabahayakeun kasihatan urang ku nyingkahan tuangeun lemak atanapi karbohidrat.

Kéngingkeun hiji diet saimbang dimana sadaya rompok tuangeun aya, jumlah anu pas sareng henteu langkung ti salah sahiji.

Kadaharan anu disarankeun

  • Buah sareng sayuran. Éta kedah janten katuangan anu paling dominan dina diét anjeun. Candak 5 porsi sadinten, salaku conto, piring saé sayuran bakar, anggang atanapi pindang. Salaku tambahan, kenalkeun sayuran sapertos salad seger sareng potongan buah musiman sareng kualitas ngagaduhan énergi sareng vitamin.
  • ngenalkeun karbohidrat sahenteuna sakali sapoé, sapertos nasi, pasta gandum, kentang, atanapi roti. Idéalna, candak 30 gram karbohidrat saderhana anu anjeun pikahoyong.
  • Kami henteu kedah hilap nginum cai teu aya cairan sadidinten, salami tuangeun sareng sésana sadinten.

Jumlah anu disarankeun

  • 200 gram daging bébas gajih. Idéalna nyaéta meakeun kelenci, unggas, daging sapi,
  • 200 gram lauk bodas atanapi endog.
  • 60 gram béas coklat atanapi pasta gandum.
  • 300 gram kentang.
  • 70 gram kacang polong.
  • 400 gram sayuran rupa-rupa.
  • 400 gram buah seger.
  • Gelas jus alami.

Dahareun pikeun nyingkahan

Salajengna urang ngawartosan anjeun naon katuangan anu kedah urang hindarkeun, pikeun meunangkeun deui inohong sareng henteu asup kana kabiasaan tuang anu goréng.

  • Dahareun gajih tinggi sapertos sosis babi, domba atanapi babi, butters, margarin, kéju lemak atanapi anu diubaran.
  • Kadaharan anu tos asak. Sanaos aranjeunna raoseun pisan sabab ngan ukur kedah dipanaskeun, éta pinuh ku lemak, gula, sareng kaleuwihan uyah. Upami urang mutuskeun kanggo nyayogikeun piring, tingali kana labél na supaya éta séhat sabisa-bisa.
  • Entong nyiksa saos anu disiapkeun atanapi buatan sendiri. Entong meakeun saos dumasar kana krim, minyak atanapi mentega. Ogé, hindarkeun sadayana vinaigrettes anu dijual sakumaha enteng atanapi enteng sabab henteu séhat ogé. Idéalna nya éta pikeun raos sareng nganggo jeruk nipis seger pikeun pakéan piring anjeun.
  • Kueangan industriÉta kadaharan anu pinuh gula, lemak jenuh, lemak transgenik, uyah, pengawet sareng seueur hal anu henteu dipikahoyong pikeun awak anu séhat. Kusabab kitu, entong ngonsumsi cookies, pastry, atanapi cake pre-made.
  • Minuman lemes sareng gula tambahan. Gelas biasa soda karesep anjeun tiasa ngarusak tuangeun anjeun, ulah nginum soda anu pinuh ku gula anu henteu nguntungkeun pisan.
  • Cegah inuman alkohol. Aranjeunna ngajantenkeun urang gendut kusabab seueur kalori kosongna.

Kawéntar-saha-do-the-dukan-diet-5

Tip pikeun ngalaksanakeun

  • Entong lepat sasarap. Éta mangrupikeun tuangeun anu paling penting dina sadidinten sareng éta bakal masihan anjeun énergi sareng anjeun moal ngaraos snacking antara tuangeun.
  • Milarian kasaimbangan dina tuangeun. Entong tuang seueur sareng tuang sakedik. Anjeun kedah ngeusian dina unggal tuang tapi ku tuangeun anu séhat.
  • Tuang 3 tuangeun utami, tuang siang sareng camilan.
  • Tuang sadayana susu skimmed.
  • Candak buah unggal dinten, teras pilih pikeun musiman sareng alami.
  • Séréal sakabeh jeung pangalusna pikeun sarapan.
  • Kontrol jumlah minyak anu anjeun per dinten, Anjeun henteu kedah ngaleuwihan tilu séndok sapoé nalika diét.
  • Ngagabungkeun dahareun beunghar karbohidrat jeung sayuran y protéin.
  • nu dahar peuting aranjeunna kedah hampang sareng dina jam mimiti.
  • Sok kalebet sayuran nalika tuang. 
  • Dahar anteng dina tempat anu santai tanpa setrés atanapi buru-buru. Anjeun kedah nyandak waktos anjeun, ngamangpaatkeun waktos sareng terasrasakeun tuangeun.
  • Anu dina diet sanés hartosna martir, anjeun kedah ngaraosan sareng ngahargaan naon anu anjeun tuang. Anjeun ngan saukur kedah ngendalikeun jumlah na sareng cara kumaha éta asak.
  • Entong hilap latihan fisik. Penting pisan pikeun ngajaga awak aktip. Sahenteuna tilu kali saminggu.

Menu kalori 1.500

Desayuno

  • Cangkir susu skim, susu sapi atanapi susu sayuran. Kalayan kopi atanapi téh.
  • 2 buah roti gandum sapotong.
  • Bagéan kéju seger skimmed na
  • Sapotong buah musiman.

kadaharan

  • Sayuran pindang atanapi dikukus dibumbui ku séndok minyak zaitun.
  • 30 gram kacang polong.
  • Lauk bodas bakar atanapi saparapat hayam bakar.
  • Jatah buah.

dahar peuting

  • Salad sayuran sareng sayuran héjo, sareng kaléng tuna alami, dua teri sareng kéju rendah gajih.
  • 2 lembar roti atanapi tambahkeun 25 gram kacang polong.
  • 1 porsi buah.

Upami anjeun milari ngirangan beurat ku cara anu aman sareng séhat, tong ragu-ragu angkat ka ahli éndokrinologis pikeun ngabimbing anjeun dina prosés ngirangan beurat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.