Kadaharan lada sareng nyusu

236

nu ibu hamil kedah nuturkeun a diet cageur pikeun nyayogikeun vitamin penting jeung nutrisi pikeun orok anjeun, ogé ngajauhan komplikasi nalika kakandungan, tapi ogé saatos lahir diét anu séhat penting pisan, utamina nalika mutuskeun nyayogikeun manpaat nyusu orok anjeun.

Seueur awéwé sering héran naha ieu hartosna nyingkahan tuangeun lada, bari aranjeunna nyusu, kumaha numutkeun sababaraha ahli nutrisi a diit pinuh ku rasa sareng aroma, éta tiasa pangaruh positif Bebe di hareup, saprak dahareun lada sareng rempah-rempah anu sanés dina dahareun tiasa ngarangsang orok pikeun nampi rasa sareng bau sateuacan ngamimitian katuangan padet.

Conto ieu nyaéta ibu-ibu ti Cina, Méksiko, Thailand sareng India saha sangu subsistence didasarkeun kana rempah-rempah sareng cabé, khas tina tradisi tuangeunana, ogé seueur awéwé ieu teras-terasan tuang tuangeun lada nalika kakandungan sareng saatos lahir kalayan sakedik atanapi henteu ngarugikeun barudakna.

Dina panilitian anu dimuat dina jurnal Pediatrics 1991, éta murangkalih diréaksikeun positip ka ibu-ibu anu nampi a kapsul bawang bodas dina dinten, narjamahkeun kana sési tina breastfeeding langkung lami, kalayan orok anu sigana nyéépkeun langkung seueur susu nalika seungit bawang bodas, panilitian atosan

Dina panilitian anu sanés, ibu-ibu anu nginum jus wortel Nalika kakandungan, barudak terasrasakeun raos tina wortel nalika aranjeunna mimiti ngempelkeun tuangeun.

Tip séhat: éta saderhana pisan pikeun ngadeteksi upami tuang mangaruhan orok nalika disusui, kumargi upami janten gelisah, ceurik atanapi sigana henteu raoseun saatos breastfeeding, kumargi dina hal ieu anjeunna nyalira nyarioskeun yén anjeunna resep sareng anu anjeunna henteu resep.

Gambar: MF


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel Baggio cenahna

    Sae pisan postinganna !! Naon anu paling sering diét anu aranjeunna anggo pikeun gizi anu saé

    Wasalam