Cara séjén pikeun meakeun coklat

Seueur urang urang meakeun coklat ku cara paling tradisional, langsung ku nyandak sapotong tablet, dina muih, biskuit, cookies, jst. Mangrupikeun produk anu serbaguna anu raoseun pisan upami urang masihan pulas.

Éta tiasa digabungkeun sareng seueur piring anu béda, kombinasi sareng amis, asin, pait komo asam. Urang tiasa nyampur sareng sayuran, buah sareng bahkan daging.

Transformasi cikopi

Coklat sareng alpukat

Urang tiasa nyampur sareng alpuket sareng ngajantenkeun a mousse nikmat. Pikeun kéngingkeun mousse ieu anjeun kedah:

bahan

  • 340 gram koko dina potongan
  • 3 alpukat asak
  • 100 gram gula, langkung saé sadayana

Persiapan

  • Ngalembereh koko dina ketel dua kali pikeun ngahindaran kobong. Tumbuk daging alpuket.
  • Campur duanana bahan, tambahkeun gula sareng kéngingkeun dasar homogen.
  • Anjeun tiasa ngarobih kana krim anu dicelupkeun sareng cookies, nutupan kuéh atanapi ngajantenkeun és krim.

Kalayan uyah laut

Sentuhan anu amis sareng asin ngagabungkeun ogé, sanaos henteu dipercaya. Coba tés nyalira, tambahkeun sakedik uyah dina coklat karesep anjeun sareng anjeun bakal ningali naon anu raos beungharSalaku tambahan, éta masihan catetan crunchy hébat.

Cookies kalayan siki katumbiri

Ketumbar ngagaduhan catetan sitik, janten nalika anjeun ngadamel cookies, tong ragu-ragu nambihan sababaraha siki katumbiri anu dicincang sawaréh. Éta bakal masihan sentuhan seungit sareng kembang, anu bakal ngajantenkeun cookies seumur hirup anjeun kana cookies gourmet.

Coklat sareng minyak zaitun sareng uyah

Seueur sareng sakedik anu kantos tuang sandwich coklat nganggo minyak sareng uyah. Kombinasi ieu tiasa janten pikaresepeun sareng mindahkeun jalma anu ngahakanana ka aranjeunna budak leutik.

Éta cukup pikeun roti bakar roti anu saé, tambahkeun percikan minyak zaitun anu saé, sapotong coklat sareng ciwit uyah. Basajan sareng nikmat.

Térong sareng coklat

Kombinasi anu urang resep, urang ngan ukur kedah ningali conto nyandak aubergine dipukul ku madu sareng parmesan. Kami ngagabungkeun rasa amis madu sareng asin tina Parmesan.

Kami bakalan coklat aubergine dina panci ku girimis minyak zaitun sareng uyah anu saé, nalika urang gaduh, taliti ngalembereh coklat sareng nambihan kana aubergine.

Coklat sakumaha saos

Urang tiasa ngadamel saos enak tina koko, cocog pikeun bérés daging bakar atanapi hiasan sayuran.

Salaku ideu urang tiasa nambihan potongan koko kana saos rosemary, kécap sareng jus tina daging urang. Di sisi anu sanésna, éta ngagabungkeun saé pisan sareng bawang bombay sareng cabé. Éta potongan-potongan koko bakal ngabédakeun.

Coba béda rasa, tékstur sareng cara masak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.