Cahaya tart léék

Ieu resep anu dirancang khusus pikeun jalma-jalma anu ngalakukeun rézim diet pikeun kaleungitan kiloan tambahan sareng hoyong tuang persiapan anu beunghar sareng béda tapi éta henteu ngajantenkeun aranjeunna ngasupkeun sajumlah ageung kalori.

Kueh leek ringan ieu didamel nganggo sayuran sareng unsur-unsur cahaya, mangrupikeun persiapan anu gampang pisan didamel sareng unsur-unsur anu gampang dipikagaduh. Tangtosna, disarankeun anjeun henteu ngaleuwihan jumlah kuéh anu anjeun tuang sabab anjeun bakal ngoroskeun usaha anu dilakukeun sareng anjeun bakal nambahan beurat.

bahan:

»1 lampu jajan luhur.
»500g. tina leek.
»200g. tina bawang daun.
"2 bodas endog.
»1 cabé beureum.
»1 cabé héjo.
»3 séndok kéju lampu parut.
»3 séndok kéju bodas entéh.
»2 sendok minyak zaitun.
»Semprot sayuran.
"Uyah.
" Lada.
"Oregano.

Persiapan:

Anjeun mimitina kedah nempatkeun kerak pai dina wajan anu ditaburan semprot sayuran. Teras anjeun kedah motong bawang daun, bawang, cabé beureum sareng cabé héjo kana potongan anu alit pisan teras tumis dina panci ageung nganggo minyak zaitun, éta kedahna asak ogé.

Sakali sayuran asak anjeun kedah nambihan kéju bodas, kéju parut sareng bule endog sareng gaul rata, teras bumbu sareng uyah, cabé sareng oregano secukupnya. Tungtungna, tuang campuran kana adonan sareng masak dina oven anu sedeng dugi adonan janten coklat emas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.