Diét uyah

Ieu mangrupikeun diet anu dirancang pikeun anu kedah ngadamel diet pikeun ngirangan beurat awak kusabab kaleuleuwihan ...

Pasipatan turnip

Naon turnip

Turnip mangrupikeun sayuran anu kalebet kana kulawarga anu salib, mangrupikeun tuangeun anu seueur nutrisi anu ngagaduhan ...