Asup kana disiplin yoga, olahraga taun éta

Yoga parantos latihan salami rébuan taun, latihan dianggap ayeuna salaku olahraga kumargi ngabantosan latihan awak, ngajaga bentuk sareng kaséhatan anu saé. Cocog pikeun sadaya umur kumargi jalma nyalira anu nandeskeun gerakan numutkeun kamampuan, minat sareng tujuan na.

Yoga, ngan ukur kaunggulan

Ngalaksanakeun disiplin ieu dua kali saminggu ngabantuan ngajaga awak urang. Ieu lumangsung kusabab konsentrasi getih hiji molekul anu aya hubunganana sareng penampilan panyakit kardiovaskular, sapertos serangan jantung, diabetes tipe 2, atanapi rematik.

Di sisi séjén, latihan yoga bakal ningkatkeun pola dahar anjeun, Kusabab anjeun bakal janten jalma anu ngagaduhan prioritas anu sanés, sareng anjeun bakal sadar kana naon anu anjeun tuang sepanjang waktos.

Yoga ogé disarankeun pisan pikeun jalma langkung 65, ngabantosan nyegah ragrag kusabab kalenturan anjeun ningkat pisan, kasaimbangan sareng kapercayaan nalika ngalangkungan jalan-jalan anu langkung ngagulung ningkat sareng anjeun ngaraos langkung aman.

Hal anu kedah diémutan sateuacan latihan Yoga

  • Janten motivasi anu saé. TUrang kedah sadar yén kasuksésan prakték cicing dina diri, urang kedah émut kana disiplin, kasabaran sareng kahoyong pikeun ngahontal sagala manpaat yoga.
  • Kontinuitas sareng tetep. Mimitina urang leungit sareng rada lieur sareng sadaya sikep, dina unggal sési gampang, pasihan waktos, biasana peryogi 4 minggu pikeun diajar posisi yoga anu munggaran sareng kumaha cara ngalaksanakeunana sacara leres. Saenyana, ngalakukeun kagiatan dua kali saminggu, tahan 45 menit sareng langkung saé énjing atanapi sateuacan bobo.
  • Lingkungan. Perlu aya iklim anu nyaman, berventilasi sareng tenang. Ruang bébas tina halangan dimana suasana tenang sareng rélaxasi tiasa dipupuk.
  • Ati-ati tina panyakit. Urang kedah henteu mopohokeun yén éta mangrupikeun olahraga sareng upami urang kaserang panyawat fisik dina tulang atanapi sendi urang kedah konsultasi sareng dokter pikeun masihan urang payun pikeun ngalaksanakeun kagiatan millenary ieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.