Warisan croquettes Iberia

resep sareng warisan Iberia

Croquettes sok salah sahiji bahan pembuka anu anjeun teu tiasa sono. Kusabab aranjeunna salawasna meunangna sareng seuseueurna resep pisan. Aranjeunna ngaku sagala jinis bahan tapi ayeuna, urang yakin kana Warisan Iberia dina bentuk ham kualitas luhur. Éta nambihan seueur manpaat pikeun dipertimbangkeun.

Janten upami urang babarengan ham sareng croquette, urang bakal ngagaduhan kombinasi anu langkung ti ngabeledug dina méja urang. Kusabab whim sapertos kieu urang tiasa masihan ka sorangan. Naha anjeun hoyong suksés payuneun tamu anjeun? Maka tong ragu nuturkeun léngkah anu kami nunjukkeun di dieu.

Bahan-bahan kroket warisan Iberia pikeun 4 urang

  • 50 gram minyak zaitun (sanaos anjeun tiasa nganggo mentega upami anjeun langkung resep kana éta)
  • Bawang leutik
  • 75 gram tipung
  • 250 gram ham Iberia
  • 1 liter susu
  • Pala pikeun rasa
  • huevos 2
  • Serbuk roti sareng tipung pikeun nutupan croquette
  • Sal
  • Minyak pikeun kagorengan.

Persiapan

Warisan croquettes Iberia

nu Ham krokét aranjeunna gaduh persiapan anu saderhana pisan. Mimiti, urang nempatkeun panci kana seuneu kalayan minyak atanapi mantega gumantung kana naon anu anjeun parantos mutuskeun. Anjeun kedah panaskeun minyak sakedik atanapi antosan dugi mentega lengkep dilebur. Dina waktos ayeuna, anjeun bakal nambihan bawang anu kedah dicincang pisan. Kami badé ngempelkeunana, janten urang kedah ngagaur sababaraha menit.

Nalika bawang ngagaduhan anu némpél transparan, waktosna pikeun nambalan Iberian Ham, anu urang bakal diteukteuk sakedik. Upami anjeun resep produk anu sanés, anjeun kedah terang éta Warisan Iberia di pengadilan Inggris éta ngagaduhan macem-macem unik sareng rasa anu anjeun kedah raos. Tapi meureun pikeun resep sareng ménu kahareup. Samentara éta, urang bakal ngagaduhan bawang sareng ham dina wajan anu urang bakal nambihan tipung sareng ngantep éta masak sakitar 6 menit. Anu urang peryogikeun nyaéta tipung kanggo kaleungitan rasa na, tapi éta nambihan konsistén kana hasilna.

Saatos menit-menit éta, waktosna kanggo nambihan susu sareng aduk sepanjang waktos. Urang bakal perhatoskeun kumaha ngejat sareng urang bakal nambihan sakedik deui. Nalika aduk ogé, urang bakal nyegah lumps tina ngabentuk. Nalika urang ngagaduhan adonan anu henteu caket teuing tapi henteu lengkep leupas, waktosna kanggo raos uyah, tambahkeun pala, aduk sakali deui sareng pareuman panasna. Urang bakal tuang adonan kana sumber anu sumebar sareng ngantepkeun janten tiis. Nalika tiris, urang bakal candak kana kulkas.

Anjeun tiasa ngantunkeun aranjeunna sababaraha jam atanapi, ngalakukeun persiapan ieu peuting sareng ngantosan dugi ka énjingna. Pikeun ngarengsekeun piring, urang kedah nyandak bagian adonan sareng ngadamel bola sareng aranjeunna, pasihan bentukna manjang, numutkeun ka karesep anjeun. Nalika anjeun ngagaduhanana, anjeun ngaliwat kana tipung, endog keok sareng serbuk roti. Anjeun nempatkeun kana panci kalayan minyak panas sareng éta bakal digoréng dina sakumpulan alit, sahingga hasilna langkung positip. Ayeuna anjeun tiasa ngaraosan rasa anu unik!

Mangpaat warisan warisan Iberia

El Warisan Iberia Hipercor anjeun gaduh pilihan pikeun nyobaan produk sanés kalayan kualitas luhur. Tapi dinten ieu urang fokus kana ham, anu mangrupikeun barang penting dina kahirupan urang. Dina hal ieu, ditambihan kana salah sahiji piring atanapi kaunggulan tara tapas, aranjeunna nyiptakeun salah sahiji ngeunah anu hébat. Tapi naon manpaatna anu hébat?

Kudu disebatkeun yén lemak babi Iberia ngagaduhan asam oleat langkung ti anu sanés. Ieu ngajantenkeun hasil ham anjeun langkung nguntungkeun dina koléstérol. Ngalakukeun, ku alatan éta, saé naék. Dikonsumsi sababaraha kali saminggu bahkan tilu sareng dina jumlah sakedik, éta mangrupikeun kontribusi anu saé pisan pikeun kaséhatan urang. Salaku tambahan, éta ngagaduhan protéin sareng henteu hilap vitamin B1, B6, B12 sareng E. Mineral ogé aya dina warisan Iberia ti mana urang nyorot duanana beusi sareng tambaga atanapi kalsium sareng seng. Naha anjeun masih panasaran naha pikeun ngenalkeunana kana diet anjeun atanapi henteu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.