Teh jeruk nipis pikeun nguatkeun metabolisme sareng ngéléhkeun panasna

Teh jeruk nipis mangrupikeun inuman anu seger pisan keur usum panas. Salaku tambahan pikeun ngabantosan suhu anu luhur, éta ngagancangkeun metabolisme sareng nyemprotkeun beuteung, naha éta dianggap sekutu anu pikaresepeun pisan nalika anjeun kedah ngirangan beurat.

Ieu mangrupikeun bahan-bahan sareng léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun nyiapkeun inuman ieu, anu dicandak tibatan minuman ringan berkarbonat sareng inuman kantin kalori, tiasa ngabantosan anjeun ngahémat seueur kalori unggal dinten.

Lima

Bahan (1 jalma):

1 kantong téh héjo

1/2 jeruk nipis

És sakeupeul és

Stevia atanapi pangamis anu sanésna raoseun

Alamat:

Tuang cai anu ngagolak kana cangkir atanapi gelas alit teras lebetkeun kantong téh héjo. Anggap éta cicing sahenteuna 5 menit.

Tambahkeun jeruk nipis sareng pemanis sareng aduk séndok dugi sadayana bahan campuranana saé.

Anu terakhir, tambahkeun és krim. Langkung saé upami ditumbuk és. Sareng anjeun siap nginum.

mint

catetan:

Upami anjeun hoyong kéngingkeun kendi inuman ieu kanggo disimpen dina kulkas, kalikeun bahanna ku opat. Sareng émut henteu kedah nambihan és dugi ka waktos porsi.

Upami anjeun ngagaduhan tamu, anjeun tiasa ngajantenkeun presentasi langkung pikaresepeun, bari nyayogikeun aroma anu pikaresepeun, ku ngahias gelas nganggo daun mint, irisan jeruk nipis atanapi irisan bonténg.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.