Diét 500 kalori

Apel pikeun 500 kalori diet

Apel mangrupikeun bagian tina diet

La Diét 500 kalori Éta dirarancang pikeun anu peryogi kaleungitan seueur kilo. Penting pikeun tetep diémutan yén éta mangrupikeun diet anu ngan ukur disarankeun pikeun maksimal Hiji dinten samingguKusabab éta dumasarkeun ngan ukur 500 kalori sapoé, éta moal tiasa dilakukeun unggal dinten sabab éta bakal goréng pikeun kaséhatan anjeun sareng anjeun tiasa gering.

Rézim ieu biasana dilakukeun ngan ukur sapoé saatos sababaraha kaleuleuwihan, sapertos sababaraha jinis pésta atanapi ulang taun dimana kami yakin yén kami parantos ngaluarkeun jumlah kalori, gajih sareng manisan. Misalna dina kasus urang biasana ngalakukeun senen saatos sabtu minggu dimana urang parantos ngaliwat diet normal.

Salaku suplemén pikeun diet, éta penting inuman seueur cair pikeun hidrasi ogé sareng mempermudah miceunan limbah. Anjeun ogé kedah ngalakukeun sahenteuna latihan jasmani tilu kali saminggu pikeun ngahontal karugian gajih anu pangageungna.

500 sasarap diet kalori

Nanas pikeun sarapan dina diet 500 kalori

Sarapan dina diet 500 kalori bakal diwangun ku nyiksikan anu berehan nanas alami. Ku cara kieu urang nambihan serat anu saé anu bakal ngabantosan urang badé ka kamar mandi sacara rutin. Salaku pelengkap serat, anjeun tiasa nyandak infus anu bakal ngabantosan anjeun upami anjeun biasa sarapan anu langkung ageung sareng 3 cookie ringan.

Di tengah wengi urang bakal gaduh infus sareng apel anu sanés. Aranjeunna gaduh sakedik kalori sareng nyayogikeun sajumlah vitamin penting. Éta ogé ngagaduhan pangaruh anu nyugemakeun anu bakal ngamungkinkeun urang sumping dina waktos tuang waktos tanpa perasaan lapar anu lapar.

500 dahar beurang kalori kalori

Hidangan utama dinten ieu diwangun ku 2 endog pindang, a piring salad tomat, bawang, wortel sareng brokoli. Pikeun dessert kami bakal ngagaduhan apel anu sanés.

Di tengah siang urang bakal nyandak infus deui pikeun milih anu paling dipikaresep ku urang.

Salaku snack kami bakal nyandak 1 yoghurt skimmed (upami anjeun hoyong anjeun tiasa pemanis) sareng kami bakal ngiringan nganggo infus.

Tanpa ragu, ieu saé conto dahar beurang pikeun 500 kalori diet.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaleungitan 1 kilo dina 1 dinten

Dinner

500 tuangeun tuangeun kalori

Dina tuangeun kami badé masihan sakedik kabébasan, tiasa milih antara 100 gram daging langsing (hayam atanapi kalkun) bakar atanapi sajenis lauk dipanggang. Salaku pelengkap éta bakal ngagaduhan sakedik salad atanapi sayuran rebus sareng infus.

Kami arepkeun éta ieu 500 kalori diet lumaku pikeun anjeun ogé sareng anjeun bakal ngahontal cita-cita anjeun tina réduksi beurat ku cara anu dikontrol sareng séhat.

Sakumaha kaleungitan anjeun dina diet 500 kalori?

Salad

Seueur hal anu dicarioskeun ngeunaan sabaraha beurat anjeun tiasa leungit ku diet 500 kalori, éta bakal salawasna gumantung kana metabolisme anjeun sareng latihan anu anjeun marengan éta.

Éta mangrupikeun diet anu hypocaloric pisan sareng anjeun tiasa kaleungitan 3 kilo dina saminggu lamun éta dilaksanakeun kana surat. Upami anjeun hoyong kaleungitan beurat gancang, anjeun henteu kedah sono diét ieu anu ngajar anjeun kumaha carana ngirangan beurat dina hiji dinten.

Ménu pikeun 500 kalori diet

Endog pindang keras

Diét ketat pisan, tapi pikeun perhatoskeun hasilna anjeun kedah matuh kana seratna. Infusions penting pisan, sabab ngabantosan anjeun pikeun niatkeun napsu sareng ngagancangkeun ngaduruk gajih, utamina upami anjeun nginum green tea. Aranjeunna kedah teras dicandak tanpa gula tambahan, atanapi anu sanésna, kalayan pemanis alamil.

Kalayan diét ieu anjeun ngirangan beurat badan gancang, nanging, urang mamatahan nyandak suplemen anu ngahambat sensasi napsu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Diét pikeun ngémplohkeun beuteung anjeun dina 2 dinten

Ieu aya dua conto deui ménu pikeun nyétét.

Sarapan

  • Infus secukupnya ku pemanis. Sadaya anu anjeun pikahoyong.
  • Kopi hideung, bebas susu sareng bebas gula. Anjeun tiasa nambihan pemanis.
  • Infus sareng roti bakar alit roti wholemeal sareng tomat parut atanapi senggol enteng. Ati-ati, roti bakar kedah roti anu leutik sareng gandum kumargi éta a diét tanpa roti.

Dahar beurang

  • Dua endog keras pindang sareng jumlah kangkung anu anjeun pikahoyong, digodog, dikukus atanapi atah.
  • Daging hayam atanapi lauk bakar kalayan rupa-rupa rempah sareng tomat sareng salad apu. Apel pikeun dessert.
  • Endog pindang, wortel belang, sareng kéju Gruyère.

Dahar peuting

  • 150 gram daging beureum langsing bakar sareng héjo gurih dibumbuan sareng séndok téh minyak zaitun parawan tambahan.
  • 150 gram ham asak sareng salad héjo.
  • Buatan Makedonia sareng yogurt skimmed.
  • Dua endog keras pindang sareng salad wortel.

Tinimbangan ngeunaan 500 diet kalori

Infus téh héjo

Diét ieu éta henteu dihaja dilaksanakeun salami sababaraha dinten berturut-turut, tibatan, éta mangrupakeun diet kacilakaan pikeun dinten kami parantos ngabahekeun sababaraha tuangeun.

Disarankeun ngonsumsi infusions panas sareng ngalakukeun latihan dina dinten rezim anu kaeusi, sahingga kondusif pikeun kaleungitan gajih.

Kusabab éta diet anu ketat pisan sareng ngajauhkeun seueur katuangan penting sanés pikeun fungsi awak anu saé, urang kedah henteu ngalakukeun éta pikeun waktos anu lami. Éta kedah dilakukeun ngan ukur sapoé saminggu. Upami anjeunna disiksa nuhun, bakal aya kamungkinan sangsara anu pikasieuneun pangaruh rebound sareng kéngingkeun sadayana kiloan anu leungit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

101 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Claudia cenahna

    Kaleresan kuring henteu terang sabaraha kalori anu kedah dikonsumsi per dinten .... kumaha kuring terang supados henteu nambahan beurat sareng ngajaga diri ..

  2.   Elvia cenahna

    Kuring bakal nyobian ngalakukeunana, kuring ngarepkeun éta tiasa dianggo pikeun kuring

  3.   angger-angger cenahna

    Halo, mimiti sadayana, hatur nuhun kanggo diét ieu, anu kadua, kuring parantos ngalakukeun éta salami sasasih kumargi kuring tilu puluh kilo kaleuwihan beurat sareng kuring parantos tuang diet lima ratus kalori salami sasasih, sareng kuring parantos kaleungitan lima kilo, ayeuna kuring hoyong terang upami anjeun ngagaduhan anu sanés ogé, atanapi naha kuring tiasa ngagentos katuangan anu sanés. Hatur nuhun.

    1.    Isabel cenahna

      sobat, henteu disarankan pikeun ngalakukeun diet 500 kalori tanpa pengawasan kumargi awak anjeun bereaksi sareng mimiti nyimpen gajih salaku cadangan tibatan ngaleungitkeun éta diét ieu kuring parantos nguping langkung seueur pikeun jalma anu ngalakukeun pangobatan kalayan tetes hcg anu bakal leungit beurat beurat sareng damel ku nyabut "gajih goréng" sareng ngabantosan anjeun ngajaga énergi.

      Langkung saé anjeun konsultasi sareng batur kumargi anjeun kaleuwihan beurat sareng éta henteu séhat pikeun kaséhatan anjeun.

      Wasalam

    2.    Amelia cenahna

      Diét tanpa pengawasan tiasa fatal aya rebound tina leungit beurat sareng komplikasi metabolisme Facebook.com/vivriproductos

  4.   Santiago cenahna

    wilujeng enjing ... kaleresan ngagumkeun kuring sareng pola makan ieu ... dina 5 dinten kuring turun 5 kg, rusiah na henteu tuang deui! ngan cukup jeung perlu! Sareng upami éta ngabantosan aranjeunna, langkung saé jalan-jalan sajam sakitar langkung gancang, atanapi joging 45 menit tanpa kaleungitan wirahma, sahingga kaleuwihan gajih dinten éta dibakar, kuring ogé mamatahan kagiatan fisik satengah jam isuk-isuk sateuacan sasarap kumargi awakna kosong sareng prosés ngaduruk gajih digancangan ...
    Tungtungna, upami anjeun milari diet anu saé sareng bergizi anu henteu ningkatkeun gajih awak anjeun, kuring mamatahan anjeun tibatan tuang seueur hal pikeun milih salad anu saé siang, (endog, apu sareng tomat) atanapi kaldu anu saé sareng waluh atanapi anu sapertos kitu! ... henteu mie atanapi roti, cookies upami tiasa sareng henteu tuang manisan !!! ... anu paling penting. permén karét (permén karét) mangrupikeun hobi anu saé, éta ngajaga sungut anjeun sareng tanpa lapar, hal anu pangsaéna nyaéta éta ngagaduhan sababaraha kalori! ... rangkulan ka sadayana, mugia kuring parantos ngalayanan sareng émut yén «anjeun teu kedah silih bunuh pikeun ngirangan beurat »kantunkeun wasiat sorangan sareng sakedik usaha, henteu sadayana ti surga! ...

  5.   doris cenahna

    ulah kokotor kumaha anjeun tiasa ngalakukeun diét ieu anu hungkul
    aranjeunna ngarobih métabolisme sabab dinten aranjeunna lirén ngalakukeun éta aranjeunna bakal nambahan beurat deui, hal anu paling épéktip nyaéta olahraga
    sareng cobi tuang sakumaha séhat.
    Rahasia anu ipis nyaéta nalika aranjeunna ngaraos kenyang, aranjeunna lirén tuang teu paduli sabaraha aranjeunna tinggaleun dina piring sareng urang gendut henteu lirén ningali palto li pio salah yén urang parantos wareg teu kedah nganyenyeri tukang baju sareng tetep tetep beunghar ieu pisan ieu mangrupikeun naséhat anu pangsaéna pikeun kuring anu tiasa masihan anjeun sareng tuang sadayana tapi dina jumlah sareng latihan anu sedeng

  6.   karina ruiz cenahna

    Anjeun ningali, langkung saé nyandakna, persis, kuring ngajualna, kuring ti Mexicali bc, anjeun tiasa tuang tuangeun anu séhat sareng hiji kapsul sapoé, anu bakal ngabantosan anjeun ngendalikeun hawa nafsu lemak sareng minuman ringan. Abdi ti Mexicali, SM 686-8-39-48-02

  7.   daisy cenahna

    Vdd Kuring badé nyobian ti énjing, 30 Maret sareng kuring badé nyobian dina saminggu kanggo ningali sabaraha kuring tiasa kaleungitan, vdd éta upami kuring kedah ngirangan beurat kusabab beurat kuring 74 kilo sareng ukur kuring ukur 1.60mts sareng kuring kaleuwihan beurat sareng ati gendut, janten kuring bakal nyobian, kuring terang éta tiasa dianggo upami dilaksanakeun ka surat sareng anu kuring hoyong lakukeun, sareng engké upami kuring ngahontal tujuan pikeun leungit 14 kilo, kuring bakal nuturkeun rencana 1600 0 1900 kalori kanggo ngajaga kuring !!!!

  8.   Elizabeth cenahna

    Kuring nuluykeun 500 kalori diet salami 8 dinten sareng kaleungitan 4 kilo.
    Saatos 1000 sareng éta kuring parantos nyimpen 9 kilo, sareng kuring henteu acan angkat deui.
    Hal anu saé nyaéta anjeun janten biasa dahar sakedik, janten dinten-dinten munggaran sesah, maka anjeun bakal biasa sareng anjeun henteu lapar.
    Wasalam

  9.   samira cenahna

    Halo, abdi lebet kana éta diet, xk kuring kedah leungit ngan ukur sababaraha kilo, langkungna deui 5 kilo.
    Naon cookies cai entéh éta? Naon waé merk khusus atanapi naon?
    Bantosan kuring upami anjeun terang, hatur nuhun. Kuring bakal nyaritakeun kumaha pola makan kuring dina saminggu atanapi langkung.

  10.   naty cenahna

    Kuring bakal ngamimitian diet anu saé Senén ieu kusabab kuring kedah gancang leungit 12 kilo janten hayu urang damel di ditu sareng kuring bakal nyarios kumaha jalanna

  11.   alexa cenahna

    Halo, abdi tuang diet ieu salami 1 minggu sareng kuring turun 3 kilo, éta henteu goréng pisan sareng anjeun henteu lapar énjing kuring badé ngadamel apel x 5 dinten teras kuring teraskeun sareng ieu kuring kedah kaleungitan 12 kilo salami bulan ieu, xaoo, abdi nyarios ka anjeun

  12.   teresita cenahna

    Kuring badé nyobian diét ieu sanaos ngajadikeun kuring janten pembunuh sakedik, kuring bakal nyaritakeun kumaha jalanna, aduh aduh

  13.   Carla cenahna

    naon anu infus? kudu kumaha? anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring? salam!

  14.   fabi cenahna

    Halo!! Kuring bade nyobian diet ieu, henteu katingalina sangsara, kumaha upami kuring nyarankeun ka sadayana anu hoyong nuturkeun éta, bénten-bénten sareng tuangeun, ulah ngan ukur ngandelkeun menu di luhur, anu bakal ngabantosan anjeun pisan nyaéta milarian internét pikeun kalori tabel tina tuangeun, sahingga, ngabentuk ménu kalayan gampang ngonsumsi kalori anu sami, anu paling penting nyaéta tuang produk anu masihan anjeun sumbangan hidrasi ageung, percanten ka anjeun bakal meryogikeunana kusabab awak anjeun henteu biasa kalori berkontribusi rendah, tina waktos ka waktos anjeun tiasa pusing atanapi capé pisan, suplement diét ieu kalayan latihan sahenteuna 3 kali saminggu sareng tibatan kaleungitan 2 kilo dina saminggu anjeun tiasa kaleungitan dugi ka 4 tapi anjeun kedah janten konstan, entong ngantepkeun diri anjeun cocoba pikeun godaan sapertos kueh coklat, atanapi potongan pizza sareng sagala rupa hal anu henteu diperyogikeun pikeun awak anjeun, anjeun tiasa tuang ti waktos ka waktos kuring nyarankeun yén anjeun ngamangpaatkeun Minggu, éta anu kuring lakukeun sareng sapanjang saminggu anjeun salempang pisan ngeunaan naon anu anjeun tuang sabab saatosna éta has anu masihan kaduhung «naha kuring ngahakan éta? Saatos anjeun parantos kaleungitan kiloan tambahan anjeun, anjeun bakal ngarasa reueus ku diri anjeun sareng ngagaduhan harga diri anu langkung luhur tibatan anu sanés. Calana éta anu henteu pas ayeuna badé leupas, naha hébat ? ……. Éta sababna kuring masihan anjeun sadayana bantosan sareng naon anu anjeun peryogikeun, ngan ukur nuturkeun kuring dina twitter kuring: fabylopez_JBlov bye jaga diri anjeun …… Mugi anjeun mendakan naséhat na aya gunana ..

  15.   xime cenahna

    Dinten ieu kuring ngamimitian sareng diet sareng tina naon anu kuring sadar kuring ngan ukur nyéépkeun 350 kalori sareng kuring teu acan lapar teuing, éta megah atanapi naha beuteung kuring anu nuju biasa tuang sakedik mugia diet anjeun tiasa dianggo pikeun Gusti

  16.   nganjang cenahna

    Halo, dinten ayeuna kuring ngamimitian diét, sigana super 😀 jam 12 dinten kuring nyaritakeun kumaha tal
    paulachef@live.com

  17.   Rawing cenahna

    Diét ieu mangrupikeun kekecapan anu nyata, sareng ku éta ogé teu aya gunana.

    Déwasa normal peryogi asupan kalori sakitar 2000 Kalori, sareng jalma anu gemuk tiasa gampang peryogi 3000-3500 kalori. Kami nyarioskeun jalma normal ngan ukur nyéépkeun 25% tina jumlah anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun awakna.

    Naha éta ngajadikeun urang ngirangan beurat? Walerna nyaéta enya, anjeun ngirangan beurat badan gancang, tapi agrésif pisan, anu tiasa nyababkeun masalah jantung, sajaba kanyataan yén asupan protéin tina diet ieu lemah pisan, nyababkeun awak nimba protéin tina otot, (anu pastina nyumbang kana ilusi kaleungitan beurat) nyababkeun diging di dieter.

    Naon masalah utami? Métabolisme bakal turun pisan, nyababkeun éta, nalika anjeun balik deui ka tuangeun normal, kusabab kakurangan énergi anu anjeun parantos nandangan 12 dinten, awak bakal mutuskeun pikeun nyimpen sadaya énergi anu dikonsumsi, nyababkeun anu disebat épék rebound, anu diwangun ku cara nambahan beurat deui sareng bahkan kéngingkeun sababaraha pon salaku kado.

    Kuring ngaraos cukup kasieun pikeun nyebarkeun diét ieu tanpa jelas ngajelaskeun résiko anu kakeunaan,

  18.   Andrea cenahna

    Halo patarosan, naon cookies cai? hatur salam ..

  19.   citla cenahna

    Hapunten anu kabodoan ... tapi tiasa aya anu ngawartosan naon anu "infusi pilihan" téh?
    Abdi henteu ngartos.

  20.   Nancy cenahna

    infus kuring ngabayangkeun éta siga tèh atanapi henteu?

  21.   Anya cenahna

    "Infusi pilihan" hartosna anjeun tiasa milih infus anu anjeun pikahoyong, kayu manis, vanili, sareng sajabina.
    Kuring ngagabungkeun diét ieu sareng sababaraha sit-up sadidinten di bumi, sareng sakedik latihan, sapertos sanés naék lift ka imah anjeun ... naék tangga, sareng hal-hal sapertos kitu, sareng dina 12 dinten kuring berhasil turun 7 kilo.
    Tangtosna ... maka anjeun kedah tuang diét anu saimbang ... sabab upami henteu, REBOUND EFFECT sareng pamitan usaha.
    kabeneran!

  22.   Ruby cenahna

    Abdi janten depresi pisan janten tanpa hoyong hoyong, kuring ngalakukeun diet ieu kusabab kuring henteu hoyong tuang nanaon ... kuring kaleungitan seueur beurat dina waktos anu singget! : Leres tapi sanés jalan anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat sigana ...

    Infusions nyaéta teas, chamomiles, ramuan naon waé anu dilebetkeun kana kantong saringan, hayu urang angkat! Sareng kuring ogé mikir yén éta tiasa disilihtukeurkeun sareng kopi anu gaduh sababaraha kalori sareng seueur antioksidan ... cookies cai mangrupikeun anu ampir teu aya nanaon kecuali uyah, tipung sareng cai dina bahanna: Leres, tapi kuring pikir pita atanapi roti langkung sehat integral arab ...

  23.   Ivan de la Jara cenahna

    Kaleungitan langkung ti 1 kg per emana henteu saé pikeun kaséhatan anjeun, éta sababna aranjeunna nyarios yén jalma gendut tapi kaséhatan sareng sangsara langkung serangan jantung ... éta henteu gendut tapi ngalakukeun diet sapertos kieu sareng ngajalankeun kahirupan anu cicing. ..

  24.   LILY cenahna

    Salaku palatih pribadi sareng ahli nutrisi, kuring ngerakeun yén dokumén sapertos kieu aya, dumasarkeun kana nanaon, henteu pati dipercaya sareng bahaya pisan pikeun kaséhatan.
    Diét 500 kalori henteu disarankeun bahkan pikeun jalma anu bobo, masing-masing ngagaduhan metabolisme dasar (sarat kalori dina awak sanaos henteu ngembangkeun kagiatan naon waé, sapertos ngagolér dina ranjang 24 jam) anu kedah ditambihan Burnout kusabab aktivitas, unggal awak ngahasilkeun paménta, sanaos anjeun linggih di tempat damel sadidinten, atanapi bahkan upami anjeun henteu ngalakukeun kagiatan naon waé. Nyarios yén kalayan diet 500 kalori anjeun tiasa ngirangan beurat leres, tapi ogé leres saatos dua dinten Anjeun bakal mendakan diri tanpa kakuatan, saminggu depresi sareng capé, tabuh 15 dinten di balik gélo (tangtosna anjeun henteu cekap glukosa pikeun mikir jelas) sareng sabulan kakurangan pikahariwangeun anu tiasa ngakibatkeun pangakuan.
    Kuring niatna henteu ngarugikeunana, jalma anu ngagaduhan masalah obesitas anu angkat ka gym sareng nyungkeun latihan khusus pikeun anjeunna sareng ahli nutrisi pikeun diet dumasar kana kaséhatan sareng hasil anu saé, pasti bakal langkung laun tapi éta bakal leres, dina wates tina naon anu séhat sareng bakal ngajagi anjeun motivasi sareng lucid pikeun neraskeun tujuan anjeun

    1.    Stelly cenahna

      Upami anjeun ahli nutrisi, anjeun kedah terang yén henteu sadayana urang sami. Dina kasus kuring, kuring nyéépkeun 6 bulan kanggo diét médis sareng henteu kaleungitan langkung ti 6 kg. Ayeuna, kuring sorangan, kuring ngalakukeun jarak scardale 700 kalori sareng kuring turun 5 kg per bulan, anu kuring kedah leungit ku 1500 sareng beurat awal kuring 45 kg! Kuring ngalakukeun 3 jam aorobik saminggu sareng ngiringan serat, ngajelaskeun ka kuring kumaha 2 dokter anu béda henteu tiasa ngirangan beurat awak, sareng kuring sering ngalakukeun sagala rupa pikeun surat

  25.   ana cenahna

    Saé tapi ideu na nyaéta henteu tuang langkung ti anu anjeun mampu

  26.   LILY cenahna

    Ideu na nyaéta dahar minimal anu ditungtut awak anjeun pikeun tetep hirup sareng percanten ka kuring, éta langkung ti 500 kalori, dibuktikeun sacara ilmiah, milari dimana waé anjeun hoyong

  27.   Karen cenahna

    Nya, kuring ngalakukeun diet ieu tanpa mendakan di dieu sareng di tempat kuring gaduh dua murangkalih kuring damel di wengi sareng kuring parantos damel wengi salami dua minggu sareng kuring raoseun pisan. Sigana kuring hoyong turun beurat gancang. Upami éta disarankeun pikeun ngalakukeun diet ieu, tapi upami teu aya sanésna, atur jam anjeun. Supaya aranjeunna tiasa bobo cukup sareng aranjeunna ogé tiasa nginum vitamin (Abdi henteu ngalakukeun éta) Abdi kaleungitan 3 kilo dina saminggu, janten seueur anu henteu resep Diét tapi terserah sadayana kumaha perasaan aranjeunna raoseun tapi upami anjeun hoyong turun beurat gancang kuring kaleungitan langkung gajih k otot anjeun bakal latihan k salain ti diét !!!!!!

  28.   Lola cenahna

    Éta Pangorbanan !! Tapi anjeun kedah nempatkeun usaha sareng badé nyanggakeun yén éta ogé pikeun anjeun !!

  29.   cintia cenahna

    halo kaleresan kuring henteu satuju pisan sareng jenis diet ieu ... kuring indung dua anak sareng anu saleresna kuring henteu tiasa ngempelkeun beurat awak ... kuring sareng 10 kilo langkung ... janten kuring bade nyobian diét ieu, kuring gaduh seueur iman ... Mugi-mugi pengorbanan ieu pantes kusabab kuring ningali éta parantos ngalaksanakeun seueur ... salam kanggo sadayana

  30.   renata cenahna

    halo kaleresan sigana kuring saé pisan anu diet tina 500 kal saatos ningali koméntar anu hadé sapertos hasilna anu saé panginten saur pengorbanan énjing kuring ngamimitian éta kuring henteu terang upami kuring tiasa nahan éta kuring bakal nyobian nyandak éta dibarengan ku leumpang ::: Kuring parantos ngawartosan anjeun kumaha kaayaan

  31.   henteu aya namina cenahna

    Sareng kumaha upami pangaruh rebound?

    1.    leungeun baju paéh cenahna

      tapi anu beurat ku pangaruh rebound .. éta nunjukkeun yén aranjeunna henteu kantos ngalaman kaleuwihan beurat anu nyata .. Nalika SATU KALUNGSA SADAYANA KILOS, JEUNG KALUNGGUHAN MÉRÉNG DROP "GODA" SWEAT Unggal KILO, uta .. anjeun boro-boro Dahar deui .. tapi éta anjeun tuang diri anjeun deui !! NAON ANJEUN BALIK DEUI DATANG Normal? anjeun kedah tuang nyalira sanés tuang .. Abdi parantos 8 taun kalayan beurat kuring, berkat diet 700 kalori anu kuring lakukeun 30 dinten, sareng unggal 6 bulan kuring puasa deui (3 dinten nganggo kaldu, tèh, jus pelangsing) Abdi henteu kantos balik deui ka SLEEVE ATAWA tuang dina kalangkungan sateuacan !! atanapi naon anu aranjeunna disebat rebound? Nalika salah sahiji kaleuwihan beurat atanapi morbidly obesitas, anjeun leres-leres henteu hoyong ngalangkungan éta deui sareng anjeun Diajar CINTA SORANGAN JAGA DIRI .. SANGGUNG NGAREPKKEUN Balukar .. TEU KURANG AYEUNA ?? Anjeun bad net ..

      1.    Daniela cenahna

        Salaku tambahan, burih anu anjeun biasa, sakali anjeun tuang saé, burih anjeun janten kabiasaan, sareng éta netepkeun wates na, janten langkung alit 🙂

  32.   paty cenahna

    Nya, kuring jalma anu gaduh hyperobesity, kuring angkat ka ahli nutrisi sareng anjeunna masihan kuring pola diet ieu:

    Sarapan: kopi atanapi téh tanpa gula, tanpa susu sareng tanpa agén ngawarnaan, sapotong roti bakar gandum.

    Snack: jeruk

    Dahar beurang: hayam bakar sareng apu sareng tomat

    Snack: wortel

    Dinner: kopi atanapi téh tanpa gula atanapi pendidik, endog tanpa minyak sareng jeruk.

    Salian ti leumpang 30 menit sapoé sareng nginum 3 liter cai unggal dinten.
    Kuring nuturkeun sagala rupa surat éta, tapi kuring asa pikareueuseun, sadidinten capé sareng nyeri sirah, naha ahli nutrisi kuring henteu kunanaon?

    1.    leungeun baju paéh cenahna

      Ahli nutrisi anjeun parantos masihan anjeun tuangeun anu saé pisan, parios anjeun ngagaduhan akselerator metabolik nalika sarapan sapertos kopi, anjeun (héjo ngagancangan langkung, beureum nyaéta pembakaran lemak) roti roti bakar masihan anjeun karbohidrat, jeruk pencernaan lengkep sareng sapertos sadayana jeruk éta ngabantuan pikeun ngempelkeun Lemak cadangan, dahar beurang sareng tuangeun gaduh protéin sareng sayuran (enol karbohidrat ngan ukur ngamungkinkeun anjeun sasarap), ayeuna anjeun raoseun, nginum deui green tea supados sirah anjeun henteu nyeri, sareng éta bakal masihan anjeun langkung seueur énergi ku cara nyandak tina cadangan gajih, téh flaxseed, téh birdseed, tea seledri, nanas tea, bonténg, gentos sareng infusions na anjeun bakal ningali yén kacapean anjeun ngaleungit, 8 taun ka pengker kuring leungit 48 kilo .. éta henteu gampang TAPI I ngahontal éta. dina 5 bulan.

      1.    paty cenahna

        48 kilo ?? megah !!! Abdi kedah turun 57 kg, éta dunya kilo, tapi kuring gaduh seueur karep, motivasi kuring nyaéta putrina ...

        1.    miriam cenahna

          Abdi paty, Miriam, kuring ngantosan waleran anjeun tapi anjeun henteu ngirimkeun ka kuring. Anjeun bakal ngahargaan kana éta lamun ngajawab pesen saeutik kuring.

          1.    mimo cenahna

            Hola
             Aranjeunna terang yén éta langkung saé sareng henteu ngamungkinkeun nurunkeun tingkat mana waé.
            tong hilap, ok.
            salam sareng gusti mugia berkah.


          2.    Mirage57 cenahna

            Nya, kuring jalma anu gaduh hyperobesity, kuring angkat ka ahli nutrisi sareng anjeunna masihan kuring pola diet ieu:
            Sarapan: kopi atanapi téh tanpa gula, tanpa susu sareng tanpa agén ngawarnaan, sapotong roti bakar gandum.
            Snack: jeruk
            Dahar beurang: hayam bakar sareng apu sareng tomat
            Snack: wortel
            Dinner: kopi atanapi téh tanpa gula atanapi pendidik, endog tanpa minyak sareng jeruk.
            Salian ti leumpang 30 menit sapoé sareng nginum 3 liter cai unggal dinten.


          3.    Terliz23 cenahna

            punten ati-ati pisan sareng diét anu anjeun lakukeun .. henteu sadayana sami naon anu dianggo pikeun silih henteu .. awak peryogi sadaya nutrisi sareng anjeun tiasa ngirangan beurat tanpa sangsara pisan .. kantun tuang kanggo Ayam Coba tuang karbohidrat anu handap dina waktos tuang siang saatos tuang sapertos brokoli atanapi salad legum. kalemahan hartosna awak henteu nampi tanaga anu cekap sareng tiasa nyababkeun anémia atanapi kaayaan anu sanés .. mimitian ngagantikeun kadaharan olahan pikeun séréal, tuang buah sapertos nanas, pir, apel héjo, buah bari conto anu langkung saé langkung hadé. cobi tuang tuangeun alami atanapi organik. sapertos unggal 3 dugi 4 jam sareng nginum seueur cai .. green tea sareng green tea tiasa ngabantosan prosesna. Mugi inpormasi ieu bakal ngabantosan anjeun .. anjeun parantos latihan sahenteuna 4 kali saminggu sareng percanten ka kuring anjeun bakal ngirangan, tanpa sangsara henteu diét pikaboseneun. Awak anjeun kado ti Gusti pikeun alesan éta urang kedah jaga ... sareng henteu nyandak kana tingkat kasangsaraan, anjeun sangsara sareng awak anjeun sangsara.


        2.    Kiri01 cenahna

          halo bisa anjeun masihan kuring diet anu anjeun kantos kaleungitan seueur kilo x fas ...

      2.    tanda cenahna

        Kumaha cara anjeun kéngingkeun seueur kilo, salian ti kahoyong, diet naon anu anjeun lakukeun?

      3.    Chraga5 cenahna

         Caritakeun kumaha anjeun tiasa ngirangan beurat sapertos dina waktos anu singget kuring kedah turun 35 kilo sareng kuring masih teu tiasa ngalakukeun éta

      4.    Sc_arlet_2006 cenahna

        sobat anjeun tiasa masihan kuring diét anjeun kuring kedah ngirangan beurat dina 5 bulan sareng aranjeunna sahenteuna 4 kilo

    2.    MARI cenahna

      Halo Paty! Sareng kumaha cara diet anjeun ???… sakedik, anjeun tiasa ngawartosan sabaraha lami? Naha endogna dicandak unggal wengi?…. Kusabab aranjeunna nyarios seueur teuing endog anu goréng ... tah, anjeun carioskeun!

      1.    paty cenahna

        Halo Mari, kuring leres-leres saé pisan sareng pola makan, dinten ayeuna kuring angkat deui ka ahli nutrisi sareng kuring parantos turun 3.800 kg dina ngan saminggu !!!!, kuring parantos ngaleungitkeun nyeri sirah, sigana éta pikeun ngabiayaan ka, anu paling Heran, kuring parantos mendakan yén kuring ngeusian sakedik tuangeun, sareng kuring ngaraos raoseun saé. Kuring bébéja yén kuring badé angkat ka ahli nutrisi unggal minggu pikeun mariksa kamajuan kuring, waktos ieu kuring ngantunkeun diet anu sami salami saminggu sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring upami kuring teras-terasan sapertos kieu anjeunna bakal ningkatkeun sababaraha bar énergi sareng susu skim atanapi yogurt ... endogna unggal wengi Dina tuangeun sareng kopi sareng jeruk, kuring nyarankeun yén anjeun diet upami anjeun kaserang hipobobésitas sareng upami anjeun nuturkeun sagala anu aya dina serat, anjeun bakal kaget ku hasilna, sareng minggu payun kuring bakal ngawartosan anjeun anu sanés ... patys@live.com … Salam

        1.    Daniela cenahna

          Ufff, sigana kuring ngadaptar diét éta ... Abdi kedah kaleungitan 10 kilo: (... hayu urang tingali naha kahendak kuring dianggo pikeun kuring!

        2.    miriam cenahna

          Hai Pati, abdi Miriam, kuring resep diét anjeun tapi anjeun terang kuring rumaos kuring jalma anu nekat, naha anjeun pikir kuring bakal kéngingkeun hasil anu gancang, sareng beurat kuring sapertos 105 kilo, sareng anu sanésna nyaéta endog sareng sadayana sareng kuring tiasa ngalakukeun éta sewn sareng nyalira. sayuran sapertos gitomate sareng bawang.

          1.    Vasty001 cenahna

            Naon infus? Sareng kumaha cara nyiapkeunana? Hatur nuhun


          2.    enya cenahna

            infus nyaéta tèh ...
            Saha waé anu infus


          3.    Stella cenahna

            Halo Miriam, entong asa-asa, ngalakukeun diét anu anjeun lakukeun kilo anjeun moal ngaleungit kusabab sihir, sadayana mangrupikeun masalah anu konstan sareng tanggung jawab, upami hiji dinten anjeun kaluar tina diet, teraskeun dina hidangan ieu, kuring ngamimitian 103 sareng Dina 2 sasih kuring kaleungitan 10 kg sareng kuring badé neraskeun dugi ka icalan 30 langkung kolom anu bakal nyandak kuring sataun, kasabaran, usaha sareng seueur wasiat! kabeneran ... Stella


        3.    Gloria Ojeda cenahna

          SELAMAT PATY, Muga-muga Neruskeun Diét Anjeun hasil. Kuring ogé bakal nyobian nuturkeun anjeunna, kuring ngan ukur hoyong naroskeun ka anjeun, anjeun tiasa ngadahar mesem, anu kaleresan tuang TANPA mesem kuring henteu terang. HATUR NUHUN

          1.    enya cenahna

            Anjeun moal tiasa tuang chilean kumargi éta bakal naékkeun 500 kalori


      2.    raulito cenahna

        Endogna biru

    3.    Mario Alberto Mora cenahna

       Kontribusi anu saé Paty ... Nuhun parantos ngabagi.

      Salam,

    4.    nssa cenahna

      Sigana mah éta didasarkeun kana DIET HCG ... Sigana anjeun kedah milarian kanggo ngabantosan anjeun sareng énergi. Mugi-mugi janten BANTU.

      1.    Gau cenahna

        Naon infus?

    5.    Angieegood cenahna

      Upami anjeun ngaraos parah éta langkung saé anjeun konsultasi sareng dokter anu saé dituturkeun ku ahli gizi chiica, éta henteu normal! 

    6.    Dani cenahna

      Halo Paty, kuring ningali yén msg anjeun d 2 bulan ka pengker, tapi kuring jarang ningali éta, kuring hoyong terang kumaha kaayaan anjeun, sabaraha anjeun parantos berhasil turun, kuring ogé nuju diet 500 kal tapi kuring nyandak tetesna hcg, dugi ka ayeuna kuring leres-leres, kuring ngamimitian tetesna tanpa diét vdd hehehe, tapi sanaos kuring parantos kaleungitan 14 kilo, dina sabulan satengah, kuring yuswa 93 sareng ayeuna beurat kuring 79, 1 minggu katukang Kuring mimiti ngalakukeun diét hehe, karék kamari kuring beurat na ngan éh kuring leungiteun 1 kilo, tapi kuring parantos seueur ngukur sareng awak kuring katingalina saé pisan, kuring hoyong terang kumaha jalanna, naha kuring ngabéréskeun tetes sareng kuring hoyong terang naha henteu kunanaon pikeun neraskeun diét tanpa tetes hehehe, kasar waleran anjeun sareng surak, kuring terang lamun urang tiasa. Nuhun !!!

    7.    Sirena75 cenahna

      Abdi parantos ngamimitian dinten ayeuna, kuring kedah turun 20 kilo! Kuring sumanget pisan, kuring miharep henteu nolak!

    8.    yancygabrielamoreno cenahna

      Hei, sareng kumaha kabarna anjeun, kuring jalma dina kaayaan anu sami sareng anjeun, seueur kilo tambahan, sareng kuring parantos nyobian jutaan hal. Bantosan waleran upami kuring nyurup anjeun.

    9.    Rocio Gutierrez cenahna

      Halo, kuring gaduh dokter anu khusus kana obesitas, kaleuwihan beurat sareng anti sepuh, saé pisan aya pasién anu kaleungitan dugi ka 45 kilo dina ngan 10 minggu, tanpa katingali kurus, sabalikna, penderita diréjuasi, kusabab obesitas nyaéta masalah hormon sanés ngan ukur lirén tuang kusabab anu moal ningkat nyaéta masalah hormonal, anu resep nelepon 3186637231 anjeunna dines di sagala rupa penjuru nagara.

  33.   BettyMartell cenahna

    HELLO Kuring BETTY JEUNG PERTANYAAN K JEUNG KURING JEUNG K KORORIYA ANJEUN DIJATUKAN BERSAMA DIET 500 CAL. XKA kuring ngan ukur nurunkeun 15 poin X sabulan sareng upami karaos capé pisan sareng teu tiasa napas

  34.   BettyMartell cenahna

    x fabor saur kuring peryogi langkung motivasi sareng x langkung k Abdi henteu tiasa ngirangan beurat sareng x upami kuring kaleungitan hiji hal kuring jalma anu nahan seueur cairan naha aya anu tiasa ngabantosan kuring ???????? ?????? ????

  35.   Malaikat_walungan08 cenahna

    Dupi anjeun ngagaduhan segelas susu kanggo sarapan?

  36.   sudut marissa silva cenahna

    Halo, nami abdi Marissa, kuring gaduh 15 kilo deui, aka kuring ngamimitian diét, éta ngeunaan tuang buah anu murni sareng sapotong dada sapoé, kuring ngalakukeun 3 menit dina sapédah tapi asa kuring hoyong langkung seueur! Naon deui anu tiasa kuring laksanakeun 🙁

  37.   Stephanychivis cenahna

    Abdi hoyong ngalakukeun dinten ieu tapi kuring henteu ngartos naon anu anjeun hartosna infus, naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring ?? Sareng kuring tiasa ngalakukeun éta sanaos nuju nyusuan, éta kusabab kuring gaduh cesaria kuring henteu acan tiasa olahraga tapi kuring kéngingkeun ampir 30 kilo sareng orok abdi

  38.   vg cenahna

    Ngurangan asupan klorin janten 500 kalori tiasa bahaya, awak urang peryogi minimal kalori kanggo fungsina, sareng jumlah éta gumantung kana umur, jangkungna sareng beurat urang. Punten entong diet ieu tanpa milarian terang sabaraha kalori anu anjeun peryogikeun. Résiko serius.

    Ngurangan 25% kalori anu diperyogikeun ku awak urang langkung ti cukup pikeun ngirangan beurat dina tingkatan anu saé, tanpa kaleungitan kasaimbangan sareng tanpa nempatkeun résiko diri.

    Teu aya diét kaajaiban, upami urang hoyong ngirangan beurat urang kedah nampi naha urang nambihan beurat, mimiti analisa pola makan sareng kagiatan fisik urang. Henteu sesah éta, anu sesah nyaéta nampi kasalahan urang, sareng tanggung jawab anu urang gaduh pikeun diet.

    Abdi beuratna 205 kilo, ayeuna beurat kuring 145, abdi masih kedah kaleungitan 20 kilo janten bagja (abdi bodo ampir dua méter, éta prosés anu panjang (dugi ka ayeuna 28 bulan) tapi hasilna ngabahagiakeun kuring sareng reueus, kuring kedah ngagabungkeun diet 2300 kalori sareng rézim latihan anu sesah pisan, tapi éta pantes, sareng kuring raos pisan, sajaba ti éta kuring yakin yén kuring tiasa ngajaga kahirupan ieu salami hirup kuring, éta hartosna kuring moal ngantep diri gendut deui.

    Ati-ati, sareng kuring miharep éditor halaman ieu bakal langkung ati-ati nalika ngeposkeun naséhat anu bahaya sapertos kitu.

    1.    Rebeca cenahna

      Henteu pisan, kuring nuju diet 500 kalori sareng minggu kahiji hiji-hijina hal anu goréng nyaéta nyeri sirah, tapi kuring parantos gaduh jumlah kalori anu sami unggal 5 minggu ayeuna, sanaos gentos tuangeun supados henteu janten monoton, sareng kuring aya di dinya. Sabalikna, dugi ka ayeuna kuring parantos kaleungitan 15 kilo sareng karaos super saé, saur éta gumantung kana masing-masing jalma, kuring ngagaduhan obesitas anu parah sareng ku sabab kitu seueur cadangan gajih, janten jalma anu 10 kilo kaleuwihan beurat henteu sami sareng anu sanés sapertos Abdi 60 kaleuwihan beurat ...
      Ahli nutrisi kuring nyarios yén sadayana aya dina pipikiran, anjeun kedah ngolah program pikeun nahan diet anu ketat sapertos ayeuna, kuring dina tahap detoksifikasi, janten dina waktos 4 minggu, ahli nutrisi kuring bakal naékkeun 200 langkung kalori, sareng sajabana 2 bulan dugi ka nyéépkeun 1800 kalori sapoé, anu bakal diét pikeun hirup! :)

  39.   rak cenahna

    Kuring jalma anu nempatkeun kuring dina diet kacilakaan dugi ka 300 kcal ngalakukeun 3 olahraga dina waktos anu sami sareng diajar kuring beuratna sakitar 120kg sareng kuring henteu ngirangan beurat, kuring terang kumaha hese diét sareng olahraga komo deui nalika anjeun ngora. 
    Diét kuring ayeuna nyaéta 900 kcal sareng kuring ngan ukur gaduh 1 olahraga pikeun kaleungitan 30 janten kaluar tina résiko, ahli gizi kuring ngawartosan yén kuring kedah tuang langkung seueur nalika operasi burih, kuring henteu ngartos  

  40.   mile_riera cenahna

    Hai, Abdi Mil, Abdi peryogi diét pikeun rugi 15 kilo gancang pisan. 

  41.   mile_riera cenahna

    AAAAAAH JEUNG OG LATIHAN ANJEUNNA KUDU KURUT
    Sigana mah kuring ngan ukur tiasa ngalakukeun 15 KILOS

  42.   SOLEDADCABRERA cenahna

    Halo, patarosan kuring nyaéta infus anu tiasa, sabab kuring ngan ukur inuman nyaéta pasangan sareng dina kasus éta sakumaha nyatakeun infusion, naha kuring kedah nginum anu sanés? Atanapi tiasa pasangan anu ngagaduhan pemanis henteu terbatas? HATUR NUHUN

  43.   juliabrown05 cenahna

    halo nami abdi julia umur kuring 27 taun kuring ngagaduhan beuteung beuteung 2 bulan ka pengker tapi kuring masih rada montel abdi hoyong saran naon jinis diet anu saé pikeun kuring

  44.   fabiola cenahna

    Halo paty, ieu diet anu anjeun lakukeun sareng sabaraha kilo anjeun bakal leungit, bejakeun ka kuring upami éta hasil pikeun anjeun, punten, hatur nuhun, kuring ngahargaanana

  45.   Emina Ishino cenahna

    Naon kagiatan fisik anu anjeun nyarankeun pikeun nurunkeun naon anu diét ieu, upami éta 3 kali saminggu ... naha éta tiasa bersepeda atanapi leumpang? tapi sabaraha lami dinten? sapédah mmm sakitar 20 menit naha éta tiasa dianggo ?? y7 sabaraha liter cai sadinten sakitar 2 ??

  46.   fauuui cenahna

    Halo, muhun, naon anu anjeun nyarankeun, sanaos upami anjeun jalma sapertos kuring anu sieun gendut, kuring bakal nyaritakeun sababaraha hal anu kuring lakukeun 4 bulan ka tukang: 4 bulan ka tukang kuring beuratna 210 pon sareng kuring nuju diet tapi Kuring nimukeun éta sami! Pondokna, diet diwangun ku tuang cookie sareng teu nanaon enjing, siang sareng tuang! naha nganggo soda alami, kopi atanapi cai sareng anjeun tiasa nambihan hiji buah anu kirang, langkung saé buah anu béda-béda per dinten sareng ngalakukeun 15 menit latihan sadidinten seueur pisan dibantuan sareng ayeuna kuring beuratna 60 pon kirang! sareng pilih dinten naon waé anu anjeun bakal tuang normal! Kuring nyarankeun anjeun dina dinten Minggu tapi henteu lirén latihan, lakukeun unggal dinten 😀 jalan

  47.   alex cenahna

    Abdi 19 taun sareng kuring langkung ti 50 kilo. Abdi nembé daptar gim .. Naha anjeun nyarankeun kuring nuturkeun pola makan ieu sareng upami kitu, sabaraha kuring bakal angkat per bulan?

  48.   amandagr92 cenahna

    Abdi henteu resep nanaon atanapi infusions atanapi kopi atanapi téh, aya saran anu sanés kanggo nginum ??

  49.   Carla cenahna

    Sateuacan kuring séhat pisan, kuring tuang anu dipikahoyong, kuring olahraga sacara rutin sareng kuring henteu gendut. Nalika tim baskét kuring dibolaykeun kuring lirén maén olahraga sareng dina sataun satengah kuring kéngingkeun sakitar 10 kilo. Ayeuna kuring parantos ngawitan ngadalikeun tuang sareng ngalakukeun satengah jam dina treadmill sapopoé, tapi bfff kuring sesah ngendalikeun diri sareng neraskeun latihan sapopoé.
    Abdi hoyong, upami aya anu terang, ngawartosan kuring sababaraha cara pikeun ngirangan beurat langkung gancang atanapi gampang tanpa nempatkeun kaséhatan kuring dina résiko, tangtosna.
    Nuhun 😉

  50.   paty cenahna

    Halo, urang ti Nutridieta, kuring Paty, saatos sataun diét, kuring ngamimitian 500 kalori ampir 3 bulan, dugi ka diajar tuang kalayan séhat, dina Pébruari 2012 kuring ngamimitian diét, sareng beuratna 128 kilo, dinten ayeuna, 10 Oktober . April 2013, kuring beuratna 63 kilo :), henteu gampang 65 kilo turun dina sataun, kuring kedah ngaku yén tilu bulan kahiji kuring kaleungitan antara 30 sareng 32 kilo, kumargi kuring nuju diet 500 kalori, dina 9 salajengna bulan, kuring kaleungitan sakitar 5 kilo per bulan, tapi kuring tiasa nyarios, yén kuring ngahontal cita, sanaos kirang langkung 5 kilo leungit janten beurat ideal kuring, kuring moal deui maksa awak kuring, kuring tuang séhat sareng olahraga 4 kali saminggu sareng ti waktos ka waktos kuring ngala diri. Dinten ieu kuring aya di dieu pikeun nyaritakeun yén lamun anjeun tiasa, kuring bakal ngahontal éta kalayan bantosan propésional, tapi tanpa pil atanapi hal anu anéh, upami kuring ngalakukeun éta anjeun ogé tiasa, tangtosna sesah, tapi kuring ngalirkeun anjeun kalimat anu pernah nyarios ka kuring. ahli nutrisi, "kasabaran pait, tapi buah na amis" ...

    1.    pleated cenahna

      Halo, naha anjeun tiasa ngabagi tuangeun 500 kalori deui, kuring maca yén sarapan mangrupikeun sacangkir téh sareng sapotong roti gandum, naha éta sadayana? Sigana kuring henteu ngagaduhan protéin, tapi upami dokter resep resep anjeun maka kuring naros anjeun ngajawab kuring pikeun ngalakukeunana, sapertos anjeun terang yén ku kasabaran sareng dédikasi hasil anu leres dicandak, kuring bakal ngantosan waleran anjeun . hatur nuhun

  51.   Ferran cenahna

    Halo, henteu sadayana diét lumaku pikeun sadaya jalma. Saran kuring nyaéta nganjang ka dokter éndokrin sareng ngantepkeun anjeunna adaptasi diét anjeun kana ciri pribadi anjeun. Aya katuangan anu nyababkeun sababaraha urang kaleungitan beurat sareng anu sanés ngiringan beurat. Pertama kali kuring bébéja yén aya anu ngadamel gajih apu, kuring diparios. Dugi ka dokter ngajelaskeun ka kuring.
    Sareng pangalaman pribadi kuring nyaéta tanpa latihan teu aya anu kedah dilakukeun. Coba leumpang pikeun digawé upami aya dina radius kilométer upami kaséhatan anjeun ngamungkinkeun.

  52.   melati cenahna

    Nya, aranjeunna nyarios seueur yén diét ieu goréng, tapi anu henteu aranjeunna terang nyaéta sadayana tiasa ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong sareng pola makan! Sareng pisah upami aya anu hoyong kaleungitan sadayana kilo ieu hak sareng tanggung jawab na. sareng upami anjeunna bagja ipis atanapi ipis éta saé mangrupikeun masalah individual 😀

  53.   Musuh cenahna

    Halo, kuring resep maca seueur koméntar ngeunaan diet jelas ieu sareng opini anu béda. Kuring béjakeun yén kuring parantos diét anu mirip sakitar 500 kalori sapoé sareng 2 liter cai, anu kuring bahkan henteu nginum sateuacanna sareng kamari kuring mimiti angkat ka Gym sareng kuring parantos kaleungitan 6 kilo dina saminggu mimitina Kuring beurat 112 sareng kuring 106 sareng sajauh ieu henteu aya lapar atanapi nyeri sirah, kuring ngan ukur ngarepkeun sadayana teras-terasan sareng kuring bakal béjakeun ka anjeun 😉 Kuring parantos nyobian seueur hal, kuring ogé ngagaduhan hypothyroidism sareng kuring tungtungna ningali hasilna.

  54.   Kathy cenahna

    Halo, kuring hoyong kaleungitan 10 kilo, beurat kuring 55 sareng kuring 1.55 Abdi henteu resep pisan awak kuring, kuring bakal nyobaan diet ieu sareng kuring bakal nyaritakeun kumaha jalanna, sateuacan kuring parantos beres diet tapi seueur deui ekstrim, kuring bieu tuang apel sapoé sareng janten korban pangaruh rebound sabab kolot kuring mendakan kuring sareng ngajantenkeun seueur tuang, abdi kaleungitan 6 kilo teras ngasilkeun 13 !! Éta pikareueuseun, kuring miharep kuring alus

  55.   MC cenahna

    Hayu urang tingali naha urang diajar Maca, sabab hal anu munggaran ditulis dina artikel nyaéta yén éta ngan ukur dilakukeun 1 Dinten Dina Minggon sabab diét anu dibatesan sapertos kitu bahaya.
    Ngeureunkeun kabobodo sabab hiji-hijina hal anu jalan pikeun ngirangan beurat badan nyaéta KUDA KUASA, pikiran pikeun TEU NGALINGKEUN Dahar, sareng ngalakukeun SUKUR HARIAN.

  56.   Veronica cenahna

    Dina taun 1997 budak awéwé namina Lauren leumpang di leuweung, teras ujug-ujug anjeunna ngaleungit, teu aya anu kantos mendakan anjeunna dugi ka 2000 nalika budak awéwé séjén anu disebut Mary mendakan awakna sareng sababaraha tanda dina dadana nyarios: anjeunna henteu cukup geulis "sareng ayeuna kumaha naha anjeun? baca ieu anjeunna bakal muncul dina kaca spion anjeun anu nyarios yén anjeun henteu cukup geulis sareng bakal maéhan anjeun! (ku cara mojang anu namina Mary maot teu lami saatos) Dina urutan nyalametkeun anjeun nempelkeun ieu ka anu sanés? 10 patarosan deui. INI BENER sabab akina henteu maot atanapi nini henteu catra bariaa jarum dina beuheung

  57.   barina cenahna

    Infusion mangrupikeun téh, tiasa janten hérbal, jeruk nipis, kayu manis, jsb.

  58.   Luciana cenahna

    2 endog unggal dinten ???

  59.   Claudia cenahna

    Diétna ngan ukur saminggu, maka anjeun istirahat salami 2 minggu sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunnana deui, teras modérenikeun cara tuang sareng anjeun tiasa ngajaga beurat leungit tanpa pangaruh rebound, anjeun kedah gaduh kemauan, sareng ningali yén anjeun ngirangan beurat motivasi anjeun tetep jalan. Wani, diet ieu ngan ukur motivasi pikeun diajar tuang dina jumlah sakedik supados awak anjeun biasa ... kabeneran sadayana sareng cobian cobian kaleungitan kiloan anu langkung ti éta. Teras anjeun tiasa nambihan diet karbohidrat rendah sareng anjeun bakal ngahontal tujuan anjeun ...

  60.   Claudia cenahna

    Diétna ngan ukur saminggu, maka anjeun istirahat salami 2 minggu sareng anjeun tiasa ngalakukeun deui, maka anjeun sedeng cara tuang sareng anjeun tiasa ngajaga beurat badan tanpa pangaruh rebound, anjeun kedah gaduh karep, sareng ningali yén anjeun ngirangan beurat motivasi anjeun pikeun tetep jalan. Wani, diet ieu ngan ukur motivasi pikeun diajar tuang dina jumlah sakedik supados awak anjeun biasa ... kabeneran sadayana sareng cobian cobian kaleungitan kiloan anu langkung ti éta. Teras anjeun tiasa nambihan diet karbohidrat rendah sareng anjeun bakal ngahontal tujuan anjeun ...

  61.   Dukan diet cenahna

    Numutkeun kuring, ieu mangrupikeun salah sahiji diet paling hese dilakukeun. Anjeun kedah gaduh seueur karep sareng cacah 500 kalori kana millimeter. Karesep kuring nyaéta Dukan Diet. Saé pisan

  62.   Dolo cenahna

    Diét sigana kuring yén éta sanés kanggo sadayana sareng aya ogé pangaruh rebound anu kawéntar, kuring nyarios éta kalayan kanyaho cukang lantaranana, kuring ngalakukeun rébuan diét tapi ku saeutik hasilna teras kuring lirén sareng nambihan beurat deui, kuring diajar tuang séhat sareng henteu aya larangan sareng diét di daérah éta, di dinya kuring diajar ningali karbohidrat sareng protéin anu didahar, sabaraha jumlahna, sareng éta masihan kuring hasilna, sakedik-sakedik kuring ningali awak kuring robih, kuring ngaraos langkung saé, sareng ngan ukur sababaraha parobahan. Malah pikeun langkung nungtut aya produk anu ngajaga babandingan ieu, sapertos anu enerzona. Kuring miharep éta ngalayanan batur. Salam

  63.   lalaki cenahna

    Halo, diét ieu épéktip, kuring nyarios leres, yén upami anjeun kedah gaduh karep sareng olahraga, dina 7 dinten kuring nembé icalan 8 kilo.
    Taun kamari kuring parantos ngalaksanakeunana tapi tina 800 dugi ka 1000 kalori per dinten plus latihan sareng kuring kaleungitan rata-rata 3 kilo per minggu. Dina total kuring turun 28 kilo ti Oktober dugi Januari. Teras kuring ngantunkeunana sareng ti Januari dugi ka Juli kuring pulih 11.
    Umur abdi 34 taun, kuring ngukur 194 sareng beurat ayeuna 114.
    Tangtosna, ati-ati ku pusing tiasa bahaya, tapi épéktipna.

  64.   MARIA PAULA cenahna

    Saé abdi upami kuring ENDIDO COCO KACA POTATOES DANA PISAN JAUH ATAWA TEU MARIA PAULA

  65.   LOLA BALMACEDA cenahna

    Panganan Anu pangsaéna sareng anu kaleungitan 1 unggal dinten mangrupikeun pola makan, tapi kuring henteu nyarankeun éta kusabab anjeun sangsara seueur, tangtu henteu resep resep henteu percaya diri tapi percaya pisan murag pisan, kuring ngagaduhan objéksi ageung sareng dina 3 bulan kuring Luncurkeun 45 KILOS SUSU PELAKSANA JEUNG dina Tahap PEMULIHAN, Kuring KUDU NYIEUNAN KORBANAN NU NGADAPKEUN NGAJANGKEUN ANU NGALANGSA.

  66.   Laura cenahna

    pantun,
    Kuring parantos ngalakukeun diét ieu ampir dua bulan. Kuring salawasna ngalakukeun éta dinten anu sami dina saminggu. Sababaraha kali munggaran janten sesah sareng anjeun ngaraos lapar pisan sareng pusing, tapi teras janten gampang.
    Kusabab kuring henteu gendut sareng awak kuring épisién pisan, sesah pikeun kuring ngaleungitna, ngan ukur dua satengah kilo, tapi kuring dianggap salaku jangka panjang.
    Kuring milih bahan-bahan sanés anu kuring resep langkung saé, tapi teras-terasan nyobian henteu langkung ti 500 kalori. Kuring kaleungitan bagian kagiatan fisik, sabab kuring bakal ngalaman fase anu cicingeun pisan sareng éta henteu ngabantosan.
    Sakumaha ceuk jalma séjén anu parantos nyobian, éta ngirangan napsu anjeun sacara umum, anu saé pisan.
    Jigana éta saé pisan pikeun urang anu henteu ngagaduhan kakuatan wasiat nuturkeun diet unggal dinten sareng éta ngabantosan ngajaga beurat upami anjeun gaduh kacenderungan mendakan beurat.