Diét 400 kalori

Diét 400 kalori

Ieu mangrupikeun diet anu dirancang pikeun jalma anu hoyong kaleungitan pon tambahan. Éta mangrupikeun regimen anu anjeun bakal ngempelkeun sajumlah sakedik tuang, éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngirangan beurat antara 4 ½ sareng 5 ½ kilo dina 10 dinten. Anjeun kedah ngendalikeun kalori anu anjeun lebetkeun kumargi aranjeunna henteu tiasa ngaleuwihan 400.

Upami anjeun nekad pikeun nempatkeun diét ieu, anjeun kedah ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu séhat, nginum seueur cai sabisa-dinten, raoskeun infusions anjeun ku pemanis sareng bumbu tuang anjeun ngan ukur uyah sareng minyak zaitun.

Sakumaha kaleungitan anjeun dina diet 400 kalori?

Leres pisan yén ku diet sapertos kitu, kalori langkung handap tibatan anu panginten. Janten upami urang nuturkeun rencana kana seratna urang tiasa kaleungitan sakitar 4 atanapi 5 kilo per minggu. Tapi leres, langkung saé pikeun ngalakukeun diet 400 kalori ngan ukur 8 atanapi 10 dinten.

Teras, urang tiasa ngempelkeun langkung seueur jumlah tapi sok tina tuangeun anu disarankeun. Ku cara kieu, awak nyerep nutrisi, protéin atanapi vitamin anu diperyogikeun, tapi sok ngendalikeun masalah beurat.

Ménu sapopoé

awéwé ngalakukeun diet 400 kalori

  • Desayuno: 1 infus tina pilihan anjeun diteukteukan ku susu skim sareng 1 roti bakar gandum.
  • Tengah peuting: 1 yoghurt rendah gajih sareng buah.
  • Dahar beurang: kaldu ligth, 1 porsi pilihan anjeun salad sayur atah sareng 1 pilihan buah anjeun. Anjeun tiasa nginum jumlah kaldu anu dipikahoyong.
  • Tengah soré: 1 gelas jus jeruk atanapi jeruk bali.
  • Snack: 1 infus pilihan anjeun diteureuy ku susu skim sareng 2 biskuit cai atanapi dedak enteng.
  • dahar peuting: kaldu ligth, 50g. hayam, lauk atanapi daging, 50g. tina kéju pikeun salut, 1 bagéan salad campuran sareng 1 bagéan gélatin ringan. Anjeun tiasa nginum jumlah kaldu anu dipikahoyong.
  • Sanggeus pikeun tuangeun: 1 infus pilihan anjeun.

Menu mingguan

Jenis diet ieu, dimana urang nyarioskeun nambihan sakedik kalori kana awak, anu kedah dilakukeun dina waktos anu tepat. Éta sababna perkawis anu disebut diét gancang. Naon anu urang bakal kéngingkeunana? leupaskeun sababaraha kilo tambahan. Tapi leres yén kumargi henteu sadaya awak sami, kadang-kadang urang bahkan tiasa kaleungitan langkung ti anu disangka. Tangtosna, urang henteu kedah kaleuleuwihi diet sapertos kieu. Éta salawasna langkung saé pikeun ngalakukeunana pikeun sababaraha dinten teras tuang rutin tapi salawasna séhat sareng saimbang pikeun ngajaga beurat urang.

Kami ngantepkeun anjeun ménu mingguan janten anjeun tiasa nerapkeun diet 400 kalori sacara épéktip sareng gampang:

Senén:

  • Sarapan: Sakedik séréal sareng 200 ml susu skim.
  • Tengah-isuk: Apel
  • Dahareun: piring saos sareng bonténg anu saé
  • Snack: Jelly lampu
  • Dinner: Lempeng brokoli asak sareng yogurt skimmed

Salasa:

  • Sarapan: Infus sareng nyiksikan roti bakar gandum kalayan séndok téh jam lampu
  • Tengah-isuk: Jeruk
  • Dahar beurang: Mangkuk sup sareng sakeupeul pasta gandum
  • Snack: yoghurt skimmed
  • Dinner: 75 gram hayam sareng salad campuran

Rebo:

  • Sarapan: Infus atanapi kopi nyalira sareng roti gandum sareng dua irisan dada kalkun
  • Tengah-isuk: Buah
  • Dahar beurang: 95 gram sapi panggang sareng tomat sareng kangkung salad
  • Snack: cangkir strawberry
  • Dinner: Campuran salad, sareng sakedik kéju sareng jelly hampang

Kemis:

  • Sarapan: Gelas susu skim kalayan séréal
  • Tengah-isuk: Buah
  • Dahar beurang: sakeupeul lentil kalayan chard
  • Snack: Buah atanapi jelly
  • Dinner: sup sayuran enteng sareng yoghurt skimmed

Jumaah:

  • Sarapan: Gelas jus alami atanapi kopi nyalira atanapi infus ditambah séréal
  • Tengah-isuk: jeruk bali
  • Kadaharan: Salad sareng 125 gram lauk dipanggang atanapi dikukus.
  • Snack: Hiji palang coklat integral
  • Dinner: Salad sareng kangkung, tauge kacang sareng tomat atanapi wortel. Anjeun tiasa pakéan kalayan sakedik jus sareng séndok minyak zaitun.

Saptu:

  • Sarapan: Gelas téh héjo sareng dua potongan roti bakar gandum
  • Tengah-isuk: Gelas strawberry
  • Kadaharan: 100 gram kalkun sareng brokoli dikukus
  • Snack: Buah
  • Dinner: Sup sayuran sareng yogurt

Minggu:

  • Sarapan: Gelas susu skim atanapi infus sareng dua cookie tanpa gula
  • Tengah-isuk: Apel
  • Kadaharan: 20 gram béas coklat sareng chard atanapi kangkung
  • Snack: jeruk bali
  • Dinner: Arugula sareng seledri salad sareng kéju seger.

Émut yén anjeun kedah nginum seueur cai sareng infusions disarankeun iraha waé anjeun hoyong. Anjeun tiasa ogé nyandak kaldu lampu homemade nalika anjeun peryogi. Salad ogé lauk atanapi daging tiasa diasakan ku rempah-rempah. Nalika masak anjeun tiasa nambihan séndok minyak zaitun, duanana siang sareng nalika tuang, nyaéta maksimal dua séndok sadinten. Éta sanés diet anu disarankeun pikeun jalma anu pengeluaran énergi tinggi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    400 kalori? Ieu mangrupikeun hal anu paling pikaseurieun anu kuring nguping sareng sigana kuring anu paling henteu tanggung jawab yén jenis atrosities ieu diterbitkeun dina internét diét ieu sampah sareng sanaos rata-rata jalma tiasa kaleungitan 5 kilo dina saminggu anu kuring henteu ragu éta bakal bakal ditingalkeun sadaya cairan awak anu anjeun pulih dina sababaraha dinten, di sagigireun éta anjeun ngarusak metabolisme anjeun ngajantenkeun kana mesin anu laun sareng dina jangka panjang anjeun moal mungkin pikeun anjeun kaleungitan langkung beurat kecuali anjeun hoyong ningali diri anjeun dina tulang tanpa otot nanaon. hal anu pangsaéna nyaéta turun sakedik-sakedik sareng teu malire jinis diet anu salah ieu.

    1.    Cageur cenahna

      Kaleresan nya éta ku cara nambihan multivitamin pikeun mastikeun asupan sadidinten mikronutrien, naon waé diet terbatas tiasa dianggo dina jangka pondok, naon waé anu anjeun tuang (sanaos éta ngan ukur 400 kalori burger gajih sapoé). Nanging, konsumsi buah sareng sayuran seueur nguntungkeun pikeun kaséhatan kumargi aranjeunna ngagaduhan anu disebut fitonutrisi. Diét ieu jalan ngémutan yén awak poko ngagaduhan jumlah akumulasi lemak anu sayogi pikeun nutupan defisit kalori. Hal anu paling pinter anu kedah dilakukeun nyaéta pikeun mastikeun asupan protéin sakitar 1g x beurat awak sareng suplemén sareng kagiatan fisik, pikeun ngajaga massa anu langsing. Di sisi anu sanésna, pangaruh rebound henteu langkung ti ngan ukur tuang deui, ngaleuwihan kalori anu diperyogikeun ku awak, ku sabab éta diet tina ciri-ciri ieu dituturkeun ku pangulian pangan moal ngakibatkeun pangaruh rebound anu parah.

  2.   Candice cenahna

    Éta saé! Kuring ngarobih sababaraha hal sareng kuring nuturkeun éta henteu langkung ti 400 kalori, kuring kaleungitan 5 kilo dina 10 dinten munggaran sareng 4 dina 10 dinten deui kalayan diet anu sami !! Kuring ngarencanakeun nuturkeun 10 dinten deui pikeun ngarengsekeun sasih 🙂

    1.    Catalina cenahna

      Upami anjeun hoyong leungit beurat didatangan ahli nutrisi.
      Diét ieu gunana sareng bahaya pikeun awak anjeun.
      Pendidikan pangan penting pisan pikeun kasuksésan rencana tuang anjeun. Dangukeun abdi! nyaéta naséhat kuring salaku ahli kaséhatan anu bakal datang.

  3.   Catalina cenahna

    Pikareueuseun yén jenis publikasi ieu sayogi pikeun jalma!
    Kedah dilaporkeun!
    Teu aya manusa anu tiasa ngonsumsi diet ieu! Sadaya anu leungit bakal cai awak, sareng moal lami-lami deui waé. Ieu henteu ngan ukur henteu jalan, tapi ngancam kasihatan sareng henteu ngagaduhan dukungan ilmiah.

  4.   sian cenahna

    Nganjang ka spesialis sareng babarengan nyusun diagram diet saimbang anu dirancang pikeun anjeun sareng kabutuhan anjeun bakal janten pilihan anu pangsaéna.

    Jelas aya jinis diet anu didugikeun dina internét. -

    Sds.

    Cynthia.

  5.   Blogichics.com cenahna

    Éta mangrupikeun diet anu rumit sabab henteu nyugemakeun pinuh nutrisi anu diperyogikeun anu kedah urang konsumsi dina sadidinten.

  6.   éta cenahna

    GEMPUR KABEH, NYERI JELEMA ANU BISA KURUNG beurat

  7.   René cenahna

    Leres, aranjeunna henteu ngagaduhan anu langkung saé kanggo disumbangkeun, henteu masihan koméntar.

  8.   Luis cenahna

    Diét ieu ngan ukur dirancang pikeun jalma anu gaduh BMI langkung ageung tibatan 80, nyaéta, sakitar 100 dugi 150 kilo kaleuwihan beurat.

  9.   Violet Chaparro A cenahna

    Kabeneran aya yén kuring ngagaduhan masalah dislipidemia anu penting sareng teu nanaon, bahkan pangobatan, parantos ngabantosan kuring pikeun ngendalikeun kadarna.
    Ngan ukur diét tanpa gluten atanapi laktosa sareng sababaraha buah, seueur cai ogé.
    Kuring miharep ieu ngabantosan kuring pikeun meunangkeunana.

  10.   Marta Mora Santamaria cenahna

    Conto sampurna yén kaleungitan beurat henteu sinonim sareng séhat. Ieu henteu séhat sareng bahaya, lirén waé dina Internét. Salaku murid médis sareng jalma anu parantos lami di dunya latihan, upami anjeun hoyong ngirangan beurat, tuang diet anu saimbang, kalayan lemak jenuh anu luar biasa (tong hilap yén gajih diperyogikeun tapi gajih anu séhat henteu jenuh ), karbohidrat séhat sareng henteu aya kalori kosong, protéin (langkung-langkung anjeun hoyong kéngingkeun massa otot). Jantenkeun dasar diét anjeun nyaéta buah, sayuran sareng kacang-kacangan, lauk biru sareng, sanaos daging beureum langkung seueur protéin, daging bodas sok langkung séhat. Jantenkeun cai inuman utama anjeun sareng jantenkeun konsumsi inuman gula anu luar biasa Sadaya ieu digabungkeun sareng defisit kalori sareng olahraga (kakuatan kakuatan + kardio). Ngirangan beurat séhat sok progresif sareng nyugemakeun, diét ieu anu dijelaskeun di dieu ngan ukur pangaruh "ledakan", éta bakal ngajantenkeun anjeun ngirangan beurat ku cara henteu séhat dina sababaraha dinten teras sadayana bakal tetep sami. Éta henteu matak nyéépkeun kaséhatan anjeun.