Henteu ngamotivasi pikeun ngalatih? Ieu bisa jadi cukang lantaranana

Nalika motivasi pikeun ngalatih mimiti ngaleutikan parantos waktosna meunteun sabab anu dimungkinkeun sateuacan nyerah sareng ngaleungitkeun hasil anu dicandak.

Sanaos seueur jalma anu sabalikna, ieu di handap sababaraha alesan anu panginten anjeun bosen latihan anjeun.

Pikiran anjeun henteu kéngingkeun persamaan

Kengingkeun hasil anu aya hubunganna sareng bentuk awak sareng ukuranana henteu kunanaon, tapi upami latihan didasarkeun ngan ukur kana éta, éta tiasa janten mékanis sareng pikaboseneun. Sareng naon anu langkung penting: éta tiasa nyabut anjeun diajar naon anu sanggup ku awak anjeun sareng ngembangkeun kakuatan anjeun.

Upami anjeun pikir ieu masalah anjeun, tong ngan latihan pikeun ngajantenkeun awak anjeun katingalina sapertos cara anu tangtu. Ogé kalebet latihan dina latihan anjeun anu ngabantosan anjeun ngalaksanakeun langkung saé sareng ningkatkeun kualitas hirup anjeun sacara umum. Tujuan utama olahraga sanés pikeun ningkatkeun pidangan penampilan, tapi kanggo ngaraos yén awak urang tiasa langkung saé. Yoga sareng hiking mangrupikeun conto anu hadé tina latihan anu henteu nempatkeun pikiran anjeun, tapi aranjeunna ngajantenkeun na ilubiung sareng nyegerkeunana. Sanaos hal anu béda tiasa dianggo pikeun masing-masing jalma dina pengertian ieu gumantung kana kapribadian sareng selera na.

Kalori anu diduruk mangrupikeun hiji-hijina indikator

Nugaskeun nilai pikeun latihan ngan ukur dumasar kana kalori anu diduruk seueur pisan motivasi pikeun sababaraha jalma. Nanging, strategi ieu henteu tiasa dianggo saé pikeun sadayana. Aya anu tungtungna dibakar atanapi cilaka ngadeukeutan latihan ku cara kieu.

Upami anjeun mikir yén ieu anu nyababkeun kurangna motivasi anjeun, mimitian latihan latihan anu ngajantenkeun anjeun raos saé sareng nyumbang kana karaharjaan umum awak sareng pikiran anjeun. Tingali kalori diduruk, tapi teraskeun waktos anu saé heula unggal-unggal waktos pikeun gerak awak anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.