Dahar Trik Anu Ngaleungitkeun Gejala Pikeun Jalma Anu Kasawat Pisan

Pasangan asak

Nyaho kadaharan anu anjeun tiasa tuang sareng anu kedah dijauhkeun teras-terasan ngabantosan anjeun langkung raos nalika anjeun ngalaman rematik. Dina catetan ieu, kami nawiskeun opat trik pikeun diet jalma anu rematik patalina sareng aturan ieu, anu biasana masihan hasil anu saé.

Ngadopsi pola pikir Méditerania éta ngajantenkeun jalma anu gaduh rematik rheumatoid anu ilubiung dina hiji studi kirang peryogi ubar anti radang. Upami anjeun kaserang RA, maka, anjeun kedah tuang seueur buah sareng sayuran, séréal utuh, lauk gajih sareng daging beureum sakedik (maksimal dua kali sabulan).

Ningkatkeun asupan lauk anjeun anu beunghar asam lemak omega 3 (sapertos salmon atanapi mackerel) dina diet tiasa nguntungkeun pikeun jalma anu gaduh rematik, numutkeun sababaraha panilitian anu dilakukeun dina sababaraha taun ka pengker.

Nyingkahan gula anu ditapis parantos ngabantosan seueur jalma anu ngagaduhan panyakit ieu pikeun meredihkeun gejala na. Hadir dina pastry sareng seueur pangan olahan sapertos jus kardus, ngirangan konsumsi na tiasa hartosna langkung seueur wabah. Baca labél naon anu anjeun tuang kalayan saé sareng diajar ngahargaan coklat hideung, anu ngagaduhan antioksidan sareng ngirangan peradangan, di luhur cookies industri sareng muih.

Nyingkirkeun tuangeun anu ngajantenkeun gejala langkung parah mangrupakeun tip kaopat sareng terakhir. Dina hubungan ieu, penting pikeun diajar ngadangukeun awak anjeun sorangan sareng, pangutamana, ngajaga buku harian dahareun. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngaidentipikasi mana waé tuangeun atanapi kadaharan khusus anu ngajantenkeun gejala anjeun langkung parah sahingga anjeun tiasa nyingkahanana di payun. Kadang-kadang sesah terang mimitina bahan naon anu ngajantenkeun urang ngaraos goréng dina tuang, janten anjeun kedah sabar sareng nyobian milari naon anu tiasa dianggo dina unggal kasus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.