Rreth Nutridieta

Nutridieta është një faqe interneti e specializuar në të ushqyerit, dietat e shëndetshme dhe jetën e shëndetshme e cila ka lindur në 2007 për të siguruar përmbajtje cilësore të një subjekti delikat si ai shëndetësor, ku shumë përmbajtje ka me shumicë në internet pa asnjë lloj rigoroziteti mjekësor që mund të çojë në probleme shëndetësore për ata lexues që ndjekin këshillat e tij pa u këshilluar si duhet nga një profesionist . Për të shmangur këtë problem, faqja jonë e internetit u shfaq si një vitrinë informacioni mbi shëndetin dhe ushqimin e mbështetur nga mendimi i profesionistëve të vërtetë. Ekipi ynë editorial Ajo përbëhet nga ekspertë të shëndetit dhe të ushqyerit me përvojë të gjerë si në të ushqyerit ashtu edhe në shkrimin e përmbajtjes në internet.

Që nga fillimi i tij ata kanë qenë pjesë e ekipit tonë të shkrimit plus 15 profesionistë që janë ekspertë në të ushqyerit dhe shëndetin të cilët kanë qenë përgjegjës për zhvillimin e të gjitha përmbajtjeve të faqes sonë të internetit.

Nutridieta është një projekt i Blog Lajme, një kompani e mediave dixhitale me më shumë se 12 vjet përvojë në zhvillimin e komunitetit dhe aktualisht menaxhon një rrjet mediash që gjithsej më shumë se 10 milion përdorues unikë në muaj. Një kompani me një angazhim i vendosur për përmbajtje cilësore të përgatitur nga ekspertë të fushës me një linjë editoriale shumë të kujdesshme. Ti mund te shohesh më shumë informacion në lidhje me Blog Actualidad në këtë lidhje.

Nëse dëshironi të kontaktoni me ekipin Nutridieta, thjesht duhet dërgoni një mesazh përmes formularit të kontaktit që kemi në dispozicionin tuaj.

Seksionet tona: