Ekipi editorial

Nutri Dieta është një uebfaqe spanjolle e përqendruar në përmirësimin e dietë, shëndet dhe palestër të gjithë përdoruesve të saj. Ajo u themelua në vitin 2007, duke krijuar kështu një reputacion që ruhet falë tonës ekipi i shkrimit që, duke ndarë të njëjtat vlera dhe parime, prodhojnë përmbajtje cilësore në baza javore.

Nëse jeni të interesuar bashkohuni me ekipin tonë të shkrimtarëve me përvojë, ju mundeni plotësoni formularin e mëposhtëm y ne do të kontaktojmë me ju asap.

Nëse doni të shihni të gjitha temat që kemi mbuluar gjatë viteve dhe filloni të përmirësoni mirëqenien tuaj tani, ju mund të hidhni një vështrim në faqja e seksioneve.

Redaktorët

  Ish-redaktorët

  • Michael Serrano

   E apasionuar pas ilaçeve natyrale dhe ushqimit të shëndetshëm, më pëlqen t'i ndihmoj njerëzit të kenë një mënyrë jetese më të shëndetshme. Duke kombinuar një dietë adekuate dhe ushtrime fizike, është e mundur të performoni çdo ditë në maksimumin tuaj dhe mbi të gjitha të jeni shumë më të lumtur. Që e vogël kam qenë e apasionuar pas gatimit dhe mirëqenies dhe kam studiuar ushqim dhe dietologji për të thelluar njohuritë e mia. Në këtë blog, unë ndaj me ju recetat e mia të preferuara, këshilla praktike dhe kuriozitete rreth botës së ushqimit. Shpresoj t'ju pëlqejë dhe të inkurajoheni të provoni pjatat e mia.

  • Paul Heidemeyer

   Më pëlqen të shikoj ushqimin, formën fizike dhe vetitë e ushqimit jo për një zgjidhje të një problemi, por për një stil jetese timen. Në shtëpi na u tregua rruga për një dietë të mirë që në moshë shumë të re, ku cilësia shpërblehej mbi të gjitha. Prandaj lindi interesi im i madh për gastronominë dhe cilësitë e mira të ushqimit. Deri më sot unë jetoj në fshat, duke shijuar çdo frymëmarrje të freskët, ndërsa me kënaqësi ju them gjithçka që dëshironi të dini rreth dietave, ushqimeve të mira dhe mjeteve juridike natyrore.

  • Fausto Ramirez

   Unë kam lindur në Malaga në vitin 1965 dhe që e vogël jam magjepsur nga bota e të ushqyerit dhe shëndetit natyror. Gjithmonë më ka pëlqyer të mësoj për përfitimet e ushqimit dhe se si ai ndikon në mirëqenien tonë. Për këtë arsye vendosa t'i përkushtohem profesionalisht kësaj fushe dhe u trajnova si redaktor i specializuar në ushqim dhe receta. Më pëlqen të ndaj njohuritë dhe përvojat e mia me lexuesit dhe t'u ofroj atyre këshilla praktike dhe të personalizuara për të përmirësuar dietën e tyre. Për më tepër, më pëlqen shumë të gatuaj dhe të provoj receta të reja, duke kërkuar gjithmonë ekuilibrin mes shijes dhe shëndetit. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të jetojnë jetë më të shëndetshme dhe më të lumtur përmes ushqimit.