Vegetabilsk glyserin

håndsåpe

Vegetabilsk glyserin er også kjent som glyserol Det er en klar, luktfri væske laget av planteoljer, spesielt palme-, soya- eller kokosnøttolje.

Hvis du vil vite hva vegetabilsk glyserin er, hva er det for, hva kan det gjøre for deg, hvilke egenskaper har det og hvor du kan få det, ikke nøl med å fortsette å lese disse linjene.

Glyserin er også kjent som glyserol og oppnås fra planteolje gjennom en prosess som kalles hydrolyse.

vask hendene dine

Hva er vegetabilsk glyserin?

Vegetabilsk glyserin er en gjennomsiktig, fargeløs væske som heller ikke tilfører lukt, har en søt smak og er løselig i vann og alkohol.

Den har mange bruksområder og dekker mange felt fra kosmetikk-, mat- og farmasøytisk industri. I tillegg brukes den som erstatning for alkohol i botaniske og urteaktige tinkturer.

Egenskaper av vegetabilsk glyserin

Den er laget av en hydrolyseprosess. Denne prosessen består av trykket som utøves på oljene ved en bestemt temperatur sammen med en viss mengde vann.

Dette trykket får glyserinet til å skille seg fra fettsyrene og bli absorbert av vannet. Hvilke resultater destilleres for å oppnå større renhet. Ren vegetabilsk glyserin har en tekstur som ligner på sirupen fordi det i sammensetningen er tre hydroksylgrupper.

fordeler

Bruker av glyserin

Bruken av glyserin kan være flere, kjenne dem og bli overrasket over hva det kan gjøre for deg.

  • Holder huden fuktig og fuktig. Hjelper huden med å samle mer vann fra luften og tørke ut.
  • Healer tørr hud, grov og irritert.
  • Mykner huden Forhindre at huden vår ser eldre ut, bruk glyserin for å glatte huden og dermed forhindre problemer forbundet med alderen. Rødhet, irritasjon eller tørrhet.
  • Minimerer vanntap fra huden. 
  • Forbedrer hudkvaliteten og det får oss til ikke å få kviser.
  • Beskytter huden på en sunn måte, Det kan fungere som en naturlig beskytter av ansiktet eller områdene der du bruker det.
  • Nærer huden 
  • Renser porene, fjerner smuss og støvet som avsettes på huden.
  • Det forbedrer utseendet på huden din. Det vil gjøre det mykere, mer fleksibelt og mer elastisk.
  • Glyserin brukes også til å tilsette søthet mat med lite karbohydrat. 
  • Glyserin forårsaker ikke hulrom. 
  • Det finnes i husholdningsprodukter som sjampo eller tannkrem. 
  • Det brukes som et aktuelt middel for Burns. 
  • I stikkpiller glyserin vises også.
  • Dette stoffet det er allergenfritt og kosher-sertifisert. 

Hvor å kjøpe glyserin

Glyserin kan kjøpes på apoteket eller i spesialforretninger av naturlige produkter. Det er lett å finne, selv om det er sant at forbruket er ikke veldig utvikletFremfor alt er det bransjen som bruker den til å introdusere den som et supplement.

såpe med blomst

Forholdsregler ved bruk

Denne vegetabilske oljen må brukes under visse omstendigheter. Det vil si at vi må ta hensyn til klimaet som omgir oss siden I veldig tørre klimaer bør det ikke brukes, da det kan være skadelig for huden. 

Glyserinet må være i kontakt med det fuktige klimaet, fordi derfra vil det skaffe vannet for å forbedre kvaliteten på håret, huden og andre områder av kroppen.

Du vet allerede litt mer om vegetabilsk glyserin, et produkt som ikke er så kjent, men som vi bruker daglig uten å vite det.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.