Уреднички тим

Нутри Диета е шпанска веб-страница фокусирана на подобрување на диета, здравје и фитнес од сите нејзини корисници. Основана е во 2007 година, со што се фалсификува репутација што се одржува благодарение на нашата тим за пишување кои, споделувајќи ги истите вредности и принципи, произведуваат квалитетна содржина на неделно ниво.

Ако сте заинтересирани придружете се на нашиот тим на писатели со искуство, можеш пополнете ја следнава форма y ќе стапиме во контакт со тебе што побрзо.

Ако сакате да ги видите сите теми што ги опфаќавме низ годините и започнете да ја подобрувате вашата благосостојба сега, можете да погледнете во страница со делови.

Уредници

Поранешни уредници

  • Мигел Серано

    Природен лек и ентузијаст за здрава храна, сакам да им помагам на луѓето да водат поздрав начин на живот. Со комбинирање на правилна диета и физички вежби, можно е да се изведувате најдобро најдобро секој ден, и пред сè, да бидете многу посреќни.

  • Пау Хајдемаер

    Обожавам да гледам на исхраната, фитнесот и својствата на храната не за решение на проблем, туку за свој животен стил. Дома ни беше покажан патот кон добра диета уште од многу мала возраст, каде квалитетот беше награден пред сè. Оттука, се појави мојот голем интерес за гастрономија и добрите квалитети на храната. До денес живеам на село, уживајќи во секој здив на свеж воздух, додека со задоволство ви кажувам сè што сакате да знаете за диети, добра храна и природни лекови.

  • Фаусто Рамирез

    Родена во Малага во 1965 година, и јас сум страстен за светот на исхраната и природното здравје. Диетата е важна за да можам да водам здрав живот, па затоа сакам да бидам во тек со храната и диетата, бидејќи можам да понудам подобар совет.