За Нутририета

Нутридиета е а веб-страница специјализирана за исхрана, здрави диети и здрав живот која е родена во 2007 година за да обезбеди квалитетна содржина на деликатна тема како и здравјето, каде што многу содржини изобилуваат на мрежата без никаква медицинска строгост што може да доведе до здравствени проблеми за оние читатели кои ги следат нивните совети без соодветно советување од професионалец. За да се избегне овој проблем, нашата веб-страница се појави како изложба на информации за здравјето и исхраната, поддржани од мислењето на вистински професионалци. Нашиот уреднички тим Таа е составена од експерти за здравје и исхрана со долгогодишно искуство и во исхраната и во пишувањето содржина на Интернет.

Од неговото лансирање тие се дел од нашиот тим за пишување плус 15 професионалци кои се експерти за исхрана и здравје кои биле задолжени за развој на целата содржина на нашата веб-страница.

Nutridieta е проект на Блог вести, компанија за дигитални медиуми со повеќе од 12 години искуство во развој на заедницата и моментално управувана со мрежа на медиуми што вкупно над 10 милиони уникатни корисници месечно. Компанија со А. цврста посветеност на квалитетна содржина подготвена од експерти од оваа област со многу внимателна уредничка линија. Можете да видите повеќе информации за Блог на Актуалидад на овој линк.

Ако сакате да стапите во контакт со тимот на Нутридиета, вие само треба испратете порака преку образецот за контакт со кои располагаме.

Нашите делови: