Пау Хајдемаер

Обожавам да гледам на исхраната, фитнесот и својствата на храната не за решение на проблем, туку за свој животен стил. Дома ни беше покажан патот кон добра диета уште од многу мала возраст, каде квалитетот беше награден пред сè. Оттука, се појави мојот голем интерес за гастрономија и добрите квалитети на храната. До денес живеам на село, уживајќи во секој здив на свеж воздух, додека со задоволство ви кажувам сè што сакате да знаете за диети, добра храна и природни лекови.