Өсімдік глицерині

қол сабыны

Өсімдік глицерині сондай-ақ белгілі глицерин Бұл өсімдік майларынан, атап айтқанда пальмадан, соядан немесе кокос майынан жасалған мөлдір, иіссіз сұйықтық.

Егер сіз өсімдік глицеринінің не екенін білгіңіз келсе, ол не үшін, ол сізге не істей алады, қандай қасиеттері бар және оны қай жерден алуға болады, бұл жолдарды жалғастыра оқудан тартынбаңыз.

Глицерин глицерин деп те аталады және оны өсімдік майынан гидролиз деп аталатын процесс арқылы алады.

қолыңызды жуыңыз

Өсімдік глицерин дегеніміз не?

Өсімдік глицерині мөлдір, түссіз сұйықтық, ол сонымен қатар ешқандай иіс бермейді, тәтті дәмі бар, суда және спиртте ериді.

Ол косметикалық, тамақ және фармацевтика салаларының көптеген салаларын қамтиды. Сонымен қатар, ол алкогольді ботаникалық және шөпті тұнбаларда алмастырғыш ретінде қолданылады.

Өсімдік глицеринінің қасиеттері

Ол гидролиз процесінде жасалады. Бұл процесс белгілі бір температурада майларға белгілі мөлшерде сумен бірге түсірілетін қысымнан тұрады.

Бұл қысым глицериннің май қышқылдарынан бөлініп, сумен сіңуіне әкеледі. Үлкен тазалыққа жету үшін қандай нәтижелер тазартылады. Таза өсімдік глицерині сиропқа ұқсас құрылымға ие, өйткені оның құрамында үш гидроксил тобы бар.

пайда

Глицерин қолданады

Глицеринді қолдану бірнеше рет болуы мүмкін, оларды біліп, оның сіз үшін не істей алатынына таңданыңыз.

  • Теріні ылғалдандырады және ылғалдандырады. Терінің ауадан көбірек су жинап, кебуіне көмектеседі.
  • Емдейді құрғақ Тері, дөрекі және тітіркенген.
  • Теріні жұмсартады. Біздің теріміздің қартаюға жол бермеңіз, теріні тегістеу үшін глицерин қолданыңыз және жасқа байланысты проблемалардың алдын алыңыз. Қызару, тітіркену немесе құрғақтық.
  • Терінің су жоғалуын азайтады. 
  • Терінің сапасын жақсартады бұл бізді безеу шығармауға мәжбүр етеді.
  • Теріні сау жолмен қорғайды, Ол беттің немесе сіз оны қолданатын жерлердің табиғи қорғаушысы бола алады.
  • Теріні нәрлендіреді. 
  • Тері тесіктерін тазартады, кірді кетіреді және теріге түсетін шаң.
  • Бұл сіздің теріңіздің көрінісін жақсартады. Бұл оны жұмсақ, икемді және серпімді етеді.
  • Глицерин тәттілік қосу үшін де қолданылады төмен көмірсутекті тағамдар. 
  • Глицерин қуыстарды тудырмайды. 
  • Сияқты тұрмыстық өнімдерде кездеседі сусабын немесе тіс пастасы. 
  • Ол өзекті құрал ретінде қолданылады күйеді 
  • В суппозиторийлер глицерин де пайда болады.
  • Бұл зат бұл аллергенсіз және косермен сертификатталған. 

Глицеринді қайдан сатып алуға болады

Глицерин дәріханадан немесе мамандандырылған дүкендерден сатып алуға болады табиғи өнімдер. Оны табу оңай, бірақ бұл рас оның тұтынуы онша дамымағанЕң бастысы, оны қосымша ретінде енгізу үшін оны қолданатын сала.

гүлді сабын

Пайдалану жөніндегі сақтық шаралары

Бұл өсімдік майын белгілі бір жағдайларда қолдануға тура келеді. Яғни, бізді қоршаған климатты ескеру керек, өйткені Өте құрғақ климат жағдайында оны қолдануға болмайды, себебі ол теріге зиян тигізуі мүмкін. 

Глицерин ылғалды климатпен байланыста болуы керек, өйткені ол жерден шаштың, терінің және дененің басқа бөліктерінің сапасын жақсарту үшін су алады.

Сіз көкөніс глицерині туралы аз білесіз, бұл онша танымал емес, бірақ біз күнделікті қолданатын өнім.


Мақаланың мазмұны біздің ұстанымдарымызды ұстанады редакторлық этика. Қате туралы хабарлау үшін нұқыңыз Мұнда.

Бірінші болып пікір айтыңыз

Пікіріңізді қалдырыңыз

Сіздің электрондық пошта мекен-жайы емес жарияланады.

*

*

  1. Деректерге жауапты: Мигель Анхель Гатан
  2. Деректердің мақсаты: СПАМ-ны басқару, түсініктемелерді басқару.
  3. Заңдылық: Сіздің келісіміңіз
  4. Деректер туралы ақпарат: заңды міндеттемелерді қоспағанда, деректер үшінші тұлғаларға жіберілмейді.
  5. Деректерді сақтау: Occentus Networks (ЕО) орналастырған мәліметтер базасы
  6. Құқықтар: Сіз кез-келген уақытта ақпаратты шектей, қалпына келтіре және жоя аласыз.