Tim editorial

Diet Nutri minangka situs web Spanyol sing fokus kanggo nambah diet, kesehatan lan fitness kabeh pangguna. Iki didegake ing taun 2007, saengga bisa nggawe reputasi sing tetep dikelola tim panulis yaiku, nuduhake angka lan prinsip sing padha, ngasilake konten sing berkualitas saben minggu.

Yen sampeyan kasengsem gabung karo tim panulis karo pengalaman, sampeyan bisa jangkepi formulir ing ngisor iki y kita bakal bisa ngubungi karo sampeyan asap.

Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh topik sing wis dibahas pirang-pirang taun kepungkur lan wiwiti nambah kesejahteraan saiki, sampeyan bisa ndeleng ing kaca bagean.

Penyunting

  • Susana godoy

    Aku lulus ing Filologi Inggris amarga passion kanggo mulang iku soko sing dadi gol. Nanging kanggo menehi kinerja sing luwih apik ing karya, ora ana sing kaya urip sing sehat, ing ngendi awak lan pikiran kudu seimbang. Pawon lan pasugatan sing enak mbantu kita ngrampungake.

Mantan editor

  • Michael Serrano

    Pengobatan alami lan penggemar panganan sing sehat, aku seneng nulungi wong-wong supaya bisa urip kanthi luwih sehat. Kanthi nggabungake pola diet lan olahraga fisik, sampeyan bisa nindakake paling apik saben dina, lan luwih-luwih, luwih seneng.

  • Paul Heidemeyer

    Aku seneng ndeleng nutrisi, kesehatan lan sifat panganan, ora kanggo solusi kanggo masalah, nanging kanggo gaya uripku dhewe. Ing omah, kita ditampilake cara diet sing apik wiwit cilik, ing endi kualitas menehi hadiah luwih penting tinimbang kabeh perkara liyane. Mula, minat saya ing gastronomi lan kualitas panganan sing apik tuwuh. Nganti saiki, aku isih urip ing deso, ngrasakake hawa seger nalika aku crita kanthi seneng babagan panganan, panganan sing enak, lan obat alami.

  • Fausto Ramirez

    Lair ing Malaga ing taun 1965, lan aku seneng banget babagan jagad nutrisi, lan kesehatan alami. Diet penting supaya bisa urip kanthi sehat, mula aku seneng banget nganyari panganan lan panganan, amarga bisa menehi saran sing luwih apik.