Telung cemilan sing sehat kanggo pulih saka latihan

Kajaba ngaso ing wayah wengi, saengga awak bisa pulih saka latihan lan dadi apik ing dina sabanjure sampeyan kudu nulungi dheweke kanthi cemilan sing sehat sawise ngleksanani.

Gagasan ing ngisor iki yaiku cara sing enak lan kurang kalori kanggo njaluk protein lan karbohidrat sing sampeyan butuhake kanggo pemulihan otot sing bener sawise latihan fisik sing nuntut.

Yoghurt Yunani karo woh

Sawise latihan, otot butuh protein kanggo pulih saka usaha. Lan sabenere sing diwenehake yogurt Yunani. Kanggo cemilan post-latihan sing luwih imbang, tambahake sumber karbohidrat sing sehat, kayata potongan woh-wohan sing seger. Sampeyan bisa nyampur kabeh ing mangkuk supaya luwih gampang dipangan.

Keju lan krupuk

Sanajan umume digunakake ing pesta lan rapat, cemilan iki uga minangka ide sing apik kanggo pulih saka latihan. Lan keju nyedhiyakake protein lan kalsium, dene cookie nyedhiyakake karbohidrat lan serat sing kompleks. Supaya ora ngrusak kerja keras gym, golek keju lembut sing kurang kalori lan isi krupuk gandum.

Protein goyang

Omben-omben iki nambah toko energi sawise olahraga, utamane sing ngemot keseimbangan antara protein lan karbohidrat. Kauntungane tinimbang cemilan liyane yaiku kacepetan. Yen sampeyan ora duwe wektu sawise latihan, protein shake minangka pilihan sing paling apik, mula sampeyan bisa nyiyapake sadurunge lan njupuk kanthi gampang ing dalan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.