Resep krim waluh

Krim waluh

La waluh Iki minangka panganan sing nyedhiyakake akeh mupangat kesehatan, kayata serat utawa sifat diuretik. Bisa nganggo nganggo macem-macem cara, nanging cara sing paling umum lan paling cepet yaiku krim. Krim waluh minangka salah sawijining resep tradisional sing paling sehat lan paling gampang.

Ingredients

  • 450 gram waluh,
  • siji utawa loro kentang,
  • Wortel 2,
  • leek medium,
  • minyak zaitun.

Preparation

Kanggo nyiyapake krim waluh, sampeyan kudu nyiyapake panci kanthi udakara liter banyu, banjur panas sawise. Banjur waluh dicuci kanthi apik lan dipotong cilik.

Kanggo nerusake nyiyapake krim waluh, potong sisih ndhuwur lan sisih ngisor wortel, dikupas lan dipotong dadi irisan. Dheweke ora prelu lancip, bisa kenthel sentimeter. Mangkene uga karo leek, dipotong dadi irisan.

Dheweke uga dikupas lan dipotong kentang. Nalika banyu ing panci wis nggodhok, lebokake sayuran sing wis dipotong. Rong sendok saka lenga zaitun lan uyah sithik. Banjur, tutup panci lan masak suwene 25 menit kanthi geni panas. Yen sampeyan pengin nggawe krim waluh sing luwih entheng, sampeyan bisa ngganti kentang kanggo susu skim utawa susu kedele, yen intoleransi laktosa.

Nalika kabeh sayuran lagi masak, dicopot saka panase, dilebokake ing blender nganti krim sing alus lan homogen dipikolehi.

La krim waluh wis siyap lan siyap dilayani. Yen sampeyan pengin nambah elemen dekorasi, sampeyan bisa nambah keju sethithik kanggo menehi tutul liyane. Krim waluh yaiku a plato enak tenan sing disenengi kabeh wong, kalebu wong enom lan bocah-bocah ing omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.