Ragi bir

bir karo umpluk

Kita pengin menehi luwih akeh visibilitas menyang ragi gawe bir, visibilitas sing kita yakin pantes amarga iki minangka produk alami sing migunani banget kanggo awak.

Kita bakal ngomong babagan apa sejatine, apa gizi, mupangat, ing endi bisa dipikolehi lan cara paling apik kanggo nggunakake.

Apa ragi bir

Ragi Brewer Yaiku jinis ragi utawa jamur sing dipikolehi saka malt bir. Iki tetep ana ing sisih ngisor tank bir, sing digunakake kanggo diwasa lan nyimpen bir adhem. Sawise dicuci lan dikeringake, produk kasebut siap dipangan.

Sanajan koyone bertentangan, ragi bir ora duwe alkohol.

pabrik bir

Properti ragi bir

Ragi Brewer nyegah lan ngobati penyakit saka macem-macem jinis awak. Iki dudu produk sing kondhang, mula analisis lan risete durung suwe banget.

Iki nyumbang kanggo fungsi normal organ pencernaan lan uga migunani kanggo kulit.

Sugih karo asam amino esensial, protein bakal regane biologis sing dhuwur banget, kita nyoroti asam amino ing ngisor iki:

  • Histidine
  • Lysine
  • tryptophan.
  • Leucine
  • Phenylalanine
  • Kista

Mula ragi bir iku a sumber penting kanggo pembentukan lan restorasi sel. Nanging minangka tambahan, minangka panganan kompensator kekurangan lan katalis penting kanggo nggunakake karbohidrat amarga saka vitamin kasebut.

Iki minangka unsur nutrisi sing paling akeh dituduhake kanggo sistem gemeter. Amarga kandungan vitamin kompleks B, mbantu awak berkembang kanthi bener, nambah sesanti, kulit lan membran lendhutIki uga bisa ngatasi masalah kandung empedu lan ati.

Saliyane, dadi sugih ing asam folat Iki njamin njaga integritas usus lan bantuan kanggo ngganti getih, dadi panganan sing disaranake kanggo nyegah anemia.

Sawetara mineral luwih apik tinimbang liyane, sajrone ragi bir, kita nemokake akeh kalium lan fosfor, loro komponen kanthi nilai biologis sing dhuwur. Fosfor penting kanggo keseimbangan asamisasi getih sing apik, dene kalium mbantu metabolisme sel banyu. Nganti luwih sithik dkalsium lan osis wesi. Penting kanggo pembentukan balung lan kanggo nyegah anemia.

Pungkasan, ragi bir disaranake nindakake reresik pencernaan, sebabe dianggep bahan pembersih alami. Yen sing dikepengini yaiku ngresiki getih, kita bisa nggunakake sajrone pirang-pirang wulan, supaya bisa sukses sesuci ing awak.

oatmeal

Mupangat ragi bir

Ragi Brewer minangka sumber energi sing akeh. Sugih karo vitamin B lan matur suwun asam lemak tak jenuh uga bisa nyuda kolesterol ala. Mupangat banget kanggo awak, menehi akeh nutrisi.

Kita elinga yen ragi bir minangka jinis jamur sing ngasilake asam, ora ana gula, mung protein lan nilai biologis sing gedhe. Rong jinis ragi kudu dibedakake: siji kanggo konsumsi manungsa lan liyane yaiku ragi bir prawan sing ora enak dikonsumsi, bisa nyebabake macem-macem masalah gastrointestinal.

Ora ngemot alkohol, laktosa utawa lem, sing dadi produk sing cocog kanggo konsumsi manungsa, tanpa preduli alergen.

  • Iki minangka sumber vitamin B sing lengkap banget. Dheweke nglindhungi sistem kekebalan awak, ningkatake kualitas rambut, balung lan kuku kita. Bahan sing ora kurang ing panganan wiwit Vitamin B kita mung njaluk dheweke liwat panganan.
  • Ngatur kolesterol. Ragi Brewer sugih karo asam lemak tak jenuh lan lesitin, bahan sing nyuda tingkat kolesterol lan trigliserida kita.
  • Iki minangka suplemen nutrisi sing kuat. Dianjurake kanggo kabeh wong sing ngalami sawetara defisit.
  • Kontrol gula getih lan tekanan getih. Mula, wong diabetes uga wong hipertensi bisa ngonsumsi ragi brewer lan dilebokake ing panganan saben dinane.
  • Mbantu ngobati, ngrawat lan ngasilake kulit.
  • Perang konstipasi kadang-kadang. Nganggo sendok saben dina bakal menehi suplemen serat sing bakal nyegah penyumbatan usus.
  • Aktifake sistem kekebalan awak. Jumlah vitamin B sing akeh ngasilake lemak, protein lan karbohidrat dadi energi. Kanthi cara iki kita nguatake awak kanggo nglawan penyakit, menehi resistensi lan luwih wani ngadhepi dina-dina iki.
  • Ngatur operasi kita kelenjar tiroid. Ahli nutrisi nyaranake konsumsi supaya kelenjar bisa normal.
  • Regenerasi flora usus.

roti panggang

Apa sampeyan dadi lemu utawa kurus?

Produk iki iku wis dadi populer banget amarga sifat lan mupangat. Iki minangka suplemen sing migunani banget kanggo nyuplai kekurangan vitamin.

Jumlah sing kudu dikonsumsi ragi brewer kanggo nambah dosis lan kadar vitamin sithik banget kanggo ngandhakake asupan kalori sing kuat. Ora ana siji-sijine panganan sing bisa nambah bobot awak. Ing ragi, paningkatan napsu bisa uga muncul ing kasus kekurangan vitamin klompok B.

Kanthi panganan sing seimbang, olahraga mingguan moderat lan kanthi konsumsi suplemen alami iki, kita ora bakal lemu, nyatane, kita bakal luwih sehat, bakal nambah gizi lan terapi.

Dadi, yen sampeyan mikir ngombe ragi bir, aja wedi nambah bobot yen dikonsumsi, ora bakal nggawe sampeyan lemu. Ora bakal ngewangi sampeyan ngilangi weteng utawa kilogram ekstra dhewe, nanging bakal menehi energi lan vitalitas supaya bisa nggayuh tujuan.

Ragi Brewer kanggo rambut

Kesehatan rambut Sampeyan uga penting, ing jagad sing kaendahan, kita kudu mikir babagan carane sehat rambut. Ragi Brewer mbantu kita nambah, nggawe luwih ayu, mengkilap lan bisa mandheg rambut rontog.

Nalika Folikel rambut utawa yen kita kurang gizi, luwih becik dikonsumsi kanggo nambah kekuatan kulit sirah. Kita bisa nindakake perawatan omah kanthi bahan alami ing omah, efektif, murah lan ora ana bebaya apa wae.

Iki digunakake kanggo konsumsi manungsa lan kanggo perawatan kecantikan.

adonan glepung

Ragi lan kukul brewer

Saliyane, uga bisa digunakake kanggo ngobati kukul. Isine akeh vitamin B8, zat sing bisa nambah metabolisme awak. Ngilangake racun sing akumulasi sing bisa nyebabake jerawat utawa komedo sing ngganggu.

Sampeyan bisa milih rong jinis perawatan:

  • Bubuk: udakara 20 gram diombe saben dina.
  • Wujude topeng: bubuk dicampur karo bahan alami liyane kanggo nggawe perawatan topikal.

Produk iki mbantu nambani macem-macem jinis kukul yen kita bisa nandhang sangsara:

  • Premenstrual
  • Conglobata.
  • Vulgar
  • Keloid
  • Rosacea
  • Kistik

Banjur dakkandhani Apa produk alami liyane sing bisa dicampur ragi:

  • Susu
  • Minyak gandum gandum.
  • Banyu.
  • Yoghurt.
  • Lidah buaya.
  • Vinager apel

sarapan mangkuk buah

Cara njupuk ragi bir

Ragi Brewer bisa ditemokake ing macem-macem format, kayata bubuk utawa serpihan. Yen dikonsumsi kanthi alami, rasa kasebut langsung duwe rasa pait, nanging saiki, rasa pait kasebut diekstrak langsung supaya bisa ditambahake ing macem-macem panganan.

Bisa ditaburi salad, sup, godhok, smoothie, jus utawa dicampur karo serpihan gandum lan nggawe panganan cuci mulut sing beda-beda.

Saliyane, sampeyan bisa milih nganggo ing pil utawa kapsul. Cara sing luwih kepenak lan efektif.

Dosis saben dina sing disaranake antara loro utawa telung sendok, kudu dipérang dadi pirang-pirang dosis sedina muput. Pungkasan, yen sampeyan milih nganggo ing pil, sampeyan kudu tindakake pandhuan ing leaflet pabrikan.

Pil ragi Brewer

Nilai nutrisi

  • Ngemot a akeh protein, saliyane, kanthi nilai biologis sing dhuwur.
  • Cocog banget kanggo sing ngetutake panganan vegetarian, amarga uga ngemot akeh asam amino penting.
  • Ing sisih liyane, isi wesi dhuwur nggawe penting banget kanggo wong sing berjuang supaya ora nandhang sangsara anemia
  • Iku salah siji saka panganan sing luwih dhuwur ing vitamin B, kanthi, wong sing biasane stres utawa nguwatirake kuwatir minangka kanca sing apik kanggo nglawan perasaan kasebut.
  • Kandhungan kromium sing dhuwur nggawe ideal kanggo penderita diabetes, obesitas lan utamane sing seneng permen.
  • Kandhutan asam folat sing akeh Disaranake banget kanggo wanita hamil, sanajan sampeyan nyaranake sampeyan takon pitakon karo profesional medis.

Contraindications

Ragi Brewer ora duwe efek samping sing penting, nanging, kaya kabeh panganan, kudu dikonsumsi kanthi sengaja lan ora disalah gunakake.

Ana sawetara pangecualian sing kudu dipikirake nalika dikonsumsi amarga kita bisa nambah kesehatan yen wis nandhang penyakit. Klompok wong ing ngisor iki kudu takon karo dhokter sadurunge wiwit ngombe ragi bir wiwit saiki bisa uga akibate.

  • Wong penyakit kronis.
  • Wong sing kekurangan kekurangane sistem kekebalan awak
  • Wong karo diabetes
  • Sing nandhang sangsara marga asam urat
  • Sing nandhang sangsara kukul iatrogenik.

Endi sing tuku lan regane

Wis suwe banget, ragi bir bisa ditemokake ing panganan apa wae, yaiku wiwit saka supermarket gedhe nganti toko herbal lan toko khusus ing produk alami. Yen sampeyan mesthi wani tuku liwat Internet, ana akeh platform sing nawakake kanthi aman lan andal.

Kita tansah menehi saran waca leaflet lan label kanthi apik. Sampeyan kudu goleki produk murni lan merek sing misuwur, amarga ing pirang-pirang acara, sanajan kita ndeleng produk sing adol barang sing padha karo rega sing luwih murah, bisa uga curiga.

Yen ngono, kita bisa nemokake sawetara rega gumantung karo format sing arep digunakake.

  • Ragi sing diiris: 150 gram sak 3 utawa 4 euro.
  • Tablet: 200 -300 tablet ing antarane 6 lan 10 euro.
  • Kapsul: 50 kapsul sakitar 6 euros.

Bakal mesthi gumantung karo omah sing sampeyan pilih, jumlah lan asal usul. Aja lali takon pitakon karo spesialis herbalist.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.