Pira cangkir teh ijo sing bisa ngombe saben dina?

Cangkir teh ijo

Teh ijo nyengkuyung penurunan bobot, nyegah penuaan dini, mbantu ngilangi racun, nguatake sistem kekebalan awak ... Lan kaluwihan saka omben-omben iki terus-terusan, nanging pinten cangkir teh ijo sing kudu ngombe sedina kanggo ngakses? Mupangate? Lan sing paling penting, apa ana watesan sing bisa nyebabake efek negatif kanggo kesehatan? Ing kene kita ngomong babagan jumlah minimal uga jumlah teh ijo paling dhuwur saben dina sing disaranake.

Ngombe secangkir teh ijo saben dina cukup kanggo nguntungake kanggo kesehatan, nanging yen kita bisa nambah gelas saben dina dadi loro utawa telu, mupangate bakal teka luwih cepet lan bakal luwih nyata.

Lan apa sing kedadeyan yen ngonsumsi limang cangkir teh ijo saben dina? Kajaba saka kabeh mupangat sing kasebut ing ndhuwur, kita bakal nyuda resiko kanker weteng. Nanging kita isih bakal adoh saka watesan. Pitu minangka gelas saben dina sing menehi asil paling apik nalika nyepetake metabolisme lan ngilangi bobot awak.

Mula jelas yen luwih akeh gelas teh ijo saben dina, luwih akeh mupangate, nanging kudu ngati-ati, amarga kabeh mau duwe wates, lan Teh ijo, ana sepuluh gelas saben dina, miturut peneliti. . Kajaba iku, kudu dielingake manawa wong sing sensitif karo kafein utawa sing ngalami insomnia, aja nganti tekan sepuluh gelas saben dina. Yen sampeyan kecemasan utawa insomnia, aja nganti loro utawa telu.

Saliyane, ngonsumsi akeh teh ijo bisa nyuda penyerapan asam folat. Iki minangka vitamin penting kanggo pangembangan janin, mula sebabe wanita sing hamil kudu nganggo cukup, tegese ora luwih saka rong cangkir saben dina, utawa nglereni nganti rampung sawise sampeyan nglairake. Malah ana rekomendasi babagan teh ijo lan nyusoni sing sampeyan kudu ngerti.

Efek negatif liyane saka teh ijo yaiku bisa ngganggu penyerapan zat besi, nanging ing kasus iki bisa dihindari kanthi ngombe mung ing antarane panganan, lan ora nate ana sajrone panganan, sing wis ditindakake umume wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Natalie ngandika

    Sugeng enjing aku pengin ngerti sepira sendok teh ijo (bubuk utawa ing amplop teh) udakara 300 cc, matur nuwun wangsulan