Paul Heidemeyer

Aku seneng ndeleng nutrisi, kesehatan lan sifat panganan, ora kanggo solusi kanggo masalah, nanging kanggo gaya uripku dhewe. Ing omah, kita ditampilake cara diet sing apik wiwit cilik, ing endi kualitas menehi hadiah luwih penting tinimbang kabeh perkara liyane. Mula, minat saya ing gastronomi lan kualitas panganan sing apik tuwuh. Nganti saiki, aku isih urip ing deso, ngrasakake hawa seger nalika aku crita kanthi seneng babagan panganan, panganan sing enak, lan obat alami.