Diet pronokal

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh panganan ing pasarOra kabeh mupangate utawa sehat kanggo awak, akeh sing janji bakal ngilangi bobot awak kanthi cepet nanging larang banget.

Dina iki kita bakal ngomong babagan diet Pronokal. Mesthi sampeyan wis ngrungokake, kita bakal ngomong babagan apa isine, kepiye cara nindakake lan apa kekurangane.

Milkshake coklat

Cara pronokal

Ing diet iki, ora mung diet dhewe, nanging kabeh cara sing ana gandhengane karo gaya urip. Iki dudu panganan ajaib, nanging program sing dirancang khusus kanggo wong sing ngetutake supaya ngilangi bobot sing dikarepake.

Diet pronokal Iki ditindakake kanthi nggerok sing ngganti panganan utama dina iki, sanajan uga diidini nganggo sayuran lan woh-wohan sing disepakati karo program kasebut.

Nalika nerangake diet adhedhasar goyang, Penting, ngonsumsi vitamin, mineral, lan omega 3 ing kapsul supaya awak entuk kabeh nutrisi sing dibutuhake sajrone proses sing ngilangi bobot awak.

Iki minangka panganan sing menehi asil sing apik, nanging sing gelem ngetutake kudu nindakake pangorbanan tartamtu, amarga manungsa ora biasa mangan mung goyang, sanajan nglegakake, mula yen sampeyan pengin nindakake panganan iki utawa jinis panganan adhedhasar shake, kekarepan kita bakal bisa digunakake.

Ngurangi bobot dijamin, Karbohidrat lan lemak bisa dihindari, mula awak bakal nggunakake gula lan lemak akumulasi ing awak kanggo energi lan mula cadangane bakal dikurangi.

Tuladha diet pronokal

Sabanjure, kita critakake apa sing bakal ditindakake kaya ngetutake diet Pronokal, supaya sampeyan bisa milih dhewe yen pengin miwiti utawa nindakake sing padha.

  • Ing wiwitan, dheweke dijupuk 5 produk pronokal saben dina. 
  • Banjur bakal mudhun njupuk 4 guncang lan kita bakal nambah daging utawa iwak utawa endhog loro, kanggo nambah konsumsi protein.
  • Langkah kaping telu, bakal dijupuk 3 gonjang-ganjing sedina. Panganan utama bakal fokus kanggo njupuk protein kanggo nyedhot awak. Daging putih, iwak utawa endhog.
  • Ing tahap pungkasan, Panganan kayata susu, woh-wohan, sayuran lan klompok panganan liyane bakal dilebokake. Supaya awak ora mlebu mode ketosis lan kita ora bisa nemokake maneh apa sing ilang.

Kerugian saka diet Pronokal

Sanajan ing tahap pungkasan, kita mulai ngenalake panganan kanggo ngindhari efek rebound sing diwedeni, salah sawijining mungsuh sing paling gedhe yaiku efek yo-yo saka panganan iki.

Asupan protein sing dhuwur, tanpa ana karbohidrat awak kita miwiti proses ketosis tanpa dikarepake. Awak dipeksa metabolisme cadangan lemak iki kanggo entuk energi, nanging kanthi ora entuk gula saka karbohidrat utawa karbohidrat, awak bakal nambah pH internal sing nyebabake asam, nggawe awak ora sehat.

Weteng wong

Iki bisa nyebabake gejala tartamtu:

  • Ngelu.
  • Lara-lara.
  • Muntah
  • Pusing
  • Ngelu
  • Ngombe obat, kayata ibuprofen.
  • Sembelit
  • Kram otot.
  • Kurang energi.
  • Lemes
  • Nyuda pertahanan.

Diet iki uga kalebu ing program penurunan bobot awak Bakal rampung tanpa prelu nindakake olahraga apa waeMula, sawise ngrampungake program lan wareg karo bobot awak, yen bali mangan kanthi “normal” awak bakal wiwit pulih apa sing ilang.

Mula, sing ideal yaiku diet sing seimbang, panganan Mediterania duwe kabeh ciri sing kudu diduweni panganan sehat. Uga, olahraga kanthi rutin, wiwit mlaku-mlaku, mlayu, muter, utawa nglangi.

Biaya diet Pronokal

Salah sawijining "masalah" paling gedhe kanggo diet tartamtu yaiku biaya sing larang. Kajaba iku, suwe-suwe, guncang jinis iki muncul ing pasar kanthi sifat lan komposisi sing padha, nanging regane kurang saka setengah rega.

Kothak Pronokal, regane € 19 dibandhingake karo pesaing sing dijaluk € 7 udakara. Iki nyebabake konsumen sing seneng nindakake pola makan Pronokal duwe kabeh informasi supaya bisa milih ing antarane siji lan sijine, utawa kanthi tembung liya, kenapa luwih milih Pronokal tinimbang pilihan liyane ing pasar.

Amarga ing kasus Pronokal, kita mung bisa tuku liwat distributor sing disertifikasi.

Kurangi bobot kanthi cara sing sehat

Yen sampeyan pengin miwiti jinis diet iki, bukak praktisi umum utawa ahli gizi kanggo menehi saran babagan pro lan kontra sing bakal ditemokake. Sampeyan uga bakal gumantung karo jumlah kilo sing pengin ilang, amarga obesitas tahap 1 ora padha karo tahap 2, utawa obesitas morbid.

Kita ora prelu menehi resiko kesehatan, mangan panganan sing seimbang lan sehat, sampeyan kudu mangan saka kabeh klompok panganan, nanging kanthi jumlah luwih sithik. Kudu dadi olahraga jantung supaya ing pengeluaran energi luwih dhuwur lan nggawe sampeyan rumangsa kepenak dhewe.

Diet ajaib ora ana, lan panganan jinis iki bisa mbantu ilang kilo nanging ora tetep. Mula, kita menehi saran sampeyan menyang spesialis supaya sampeyan duwe kontrol nyata sajrone tahap penurunan bobot awak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.