Diet Perricone

ratu letizia

La Diet perricone minangka salah sawijining metode penurunan bobot awak sing paling populer saiki lan duwe jeneng a dermatologis misuwur lan ahli nutrisi kanthi jeneng sing padha. Diet iki, saliyane bisa menehi bobot awak ing wektu paling sithik, bisa mbantu nambah kahanan pikiran lan kanggo nambah level energi ing wong sing dimaksud. Iki minangka panganan sing kondhang saiki akeh misuwur wis ngetutake dheweke supaya bisa ngilangi bobot awak lan entuk tokoh sing langsing.

Diet iki nyoba ngetutake jinis diet sabisa-bisa nutrisi lan aja nganti cara nyuda panganan sing diarani Ajaib sawayah-wayah. Nanging iku panganan sing banget dikritik lan ora semangat dening akeh profesional lan ahli nutrisi sing nganggep minangka panganan ajaib liyane kanthi efek rebound sing mbebayani.

Apa Diet Perricone?

Perricone negesake manawa ana sepuluh klompok panganan kanthi macem-macem jinis nutrisi sing kudu kurang ing panganan saben dina sapa wae sing pengin kelangan jumlah kilo. Supaya ora nambah bobot lan kilo, diet menehi saran supaya aja nganti bisa konsumsi gula lan ganti nganggo produk liyane sing luwih sehat kayata madu utawa stevia.

Dheweke uga menehi saran supaya ora ngonsumsi tepung gandum utawa jagung amarga ora duwe gizi kakehan kalori kanggo awak. Produk liyane sing dilarang kanggo panganan jinis iki yaiku lemak hidrogenasi kayadene margarin utawa butter.

Sepuluh klompok panganan ing diet Perricone

ing sepuluh klompok panganan sing dibela dening diet Perricone yaiku:

  • ing Asam lemak Omega-3 Dheweke migunani banget kanggo awak amarga menehi lemak sehat. Dheweke ditemokake ing panganan kayata salmon, tuna, sardin, utawa endhog.
  • Woh-wohan sing sugih serat lan dheweke ngrewangi nglegakake napsu kaya apel lan grapefruits.
  • Woh-wohan lemu kaya alpukat. Lemak iki sehat kanggo awak lan bisa mbantu ngontrol kolesterol getih.
  • Bumbu kaya kayu manis, pala, utawa kunir. Kanggo rempah-rempah Perricone iku penting ing panganan amarga bisa mbantu tingkat gula ing getih lan sulih banget kanggo uyah.
  • Chili duwe kekuwatan anti-inflamasi sing gedhe lan mbantu nyepetake metabolisme sing ngidini sampeyan ngilangi kalori kanthi cara sing luwih cepet.

betweengenerossalmon

  • Kacang kayata wiji, kacang almond utawa wiji waluh. Dheweke sugih ing omega sehat 3 lemak lan isine akeh protein.
  • Kacang-kacangan kayata kacang utawa lentil iku akeh serat lan pitulung ngobong lemak kanthi cepet lan luwih efisien tinimbang jinis panganan liyane.
  • Yaiku minangka a panganan probiotik Iki bisa nambah flora usus lan uga kalsium sing akeh.
  • Sereal kaya gandum utawa gandum, pancen nutrisi lan ngemot serat sing akeh.
  • Sayuran kayata brokoli, bayem, utawa salad. Panganan kasebut padha kurang kalori lan sugih banget ing vitamins lan serat.

Menu diet perricone saben dina

Diet menehi saran kanggo ngombe Banyu 2 gelas sanalika sampeyan tangi, amarga kanthi cara iki racun-racun sing bisa ana ing awak diilangi.

  • Sarapan: Bisa uga kalebu siji tortilla telu bening ditambah sepotong woh sesarengan tuwung gandum karo susu utawa yogurt. Sampeyan ora bisa duwe roti, kopi utawa jus.
  • Nedha awan: Sampeyan bisa duwe sithik salmon panggang bebarengan karo salad ijo sing nganggo lenga zaitun lan potongan buah. Penting ngombe banyu 2 gelas nalika mangan.
  • Cemilan: Sajrone cemilan disaranake njupuk yogurt alami ing sebelahe buah lan segelas banyu.
  • Nedha bengi: Dilarang mangan tuna panggang bebarengan karo salad ijo sing disandangi minyak zaitun lan potongan buah. Kanggo ngombe Banyu 2 gelas nalika sampeyan mangan.

Ngidini mangan awan esuk sakepel kacang utawa sawetara woh kanggo nglegakake keluwen lan ora teka banget nalika nedha, sanajan penting ngombe udakara rong liter banyu saben dina supaya awak saya hidrasi sampurna.

panganan diet perricine

Kerugian saka diet Perricone

Kaya panganan ajaib sing diarani, nawakake asil sing optimal ing wektu paling cedhak. Khusus, diet Perricone njamin bakal ilang sawetara 8 kilo mung sajrone sewulan. Kasunyatan kasebut nyebabake yen ora ana kabiasaan mangan, mula sampeyan bakal entuk bobot sing ilang amarga keweden. efek mbalek maneh. Tanpa mangu-mangu bebaya paling gedhe saka jinis diet iki, mula kudu ngganti kebiasaan yen diet rampung lan milih panganan sing sehat lan imbang kanggo mbantu sampeyan njaga bobot sing ideal bebarengan karo olahraga kanthi rutin. .

Kekurangan utama liyane yaiku panganan sing ora seimbang lan ora nyedhiyakake kabeh nutrisi sing dibutuhake kanggo awak. Pramila mbebayani kanggo nambah panganan iki suwe-suwe amarga awak bisa nandhang sangsara masalah kesehatan serius.

Sanajan kekurangan lan kekurangan kasebut, panganan Perricone minangka salah sawijining metode penurunan bobot paling populer ing donya lan ana akeh sing misuwur sing wis nganjurake jinis diet iki. Antarane, bek sing paling kuat yaiku Ratu Spanyol lan dheweke uga Bu Letizia wis dadi pariwara paling apik kanggo jinis diet iki.

Yen sampeyan wis mutusake kanggo miwiti jinis diet iki supaya bisa ilang kilo, priksa maneh menyang video sabanjure amarga bakal mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan panganan Perricone sing misuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.