Diet obat pencahar

Iki minangka panganan pencahar sing dirancang khusus kanggo kabeh wong sing nandhang kelainan sing diarani sembelit. Iki minangka rencana sing gampang banget lan sampeyan bisa nindakake kaya sing dikarepake. Mesthine, yen rasa ora nyaman isih ana, luwih becik sampeyan konsultasi karo dokter.

Yen sampeyan duwe tekad kanggo nindakake praktik diet iki, sampeyan kudu duwe kesehatan sing sehat, ngombe banyu saben dina saben dinane, ngrasakake kabeh infus karo pemanis, nindakake kegiatan fisik lan ngombe kabeh panganan kanthi cara sing minimal.

Tuladha menu saben dina:

Sarapan: infus lan roti panggang roti gandum kanthi senggol plum.

Nedha awan: tomat, kacang, wortel, selada, endhog rebus lan salad zaitun.

Cemilan: susu nganggo apel bran lan panggang.

Nedha bengi: aubergine Milan lan endhog orak nganggo bayem.

Sawise nedha bengi: kompote plum utawa pir.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.