Diet dhukan

dhukan dhukan

Jarang wong sing durung nate nyoba sawetara jinis panganan utawa wis diet sajrone urip. Dina iki ana atusan panganan kabeh jinis sing janji bakal ilang seri kilo ing wektu rekaman. Wis sawetara taun wis modis banget panganan Dukan, rencana penurunan bobot awak sing wis nggayuh ketenaran ing dunya lan ngusulake ngilangi bobot kanthi cara alamiah babar pisan.

Diet Dukan kalebu 4 fase sing bakal mbantu wong ngilangi bobot awak cepet lan imbang. Yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh babagan jinis diet iki, aja lali rincian lan cathet ciri khas lan bebaya kasebut sing bisa nyebabake kesehatan.

Apa diet Dukan?

La Diukan dhukan yaiku panganan protein sing golek konsumsi protein ing panganan saben dina lan ngindhari kapan wae asupan karbohidrat. Kanthi iki, awak bisa ngonsumsi lemak sing nglumpukake ing njero lan kanthi cara iki bisa ngilangi bobot a cepet lan gampang. Sajrone rong tahap pisanan panganan iki, ing kilo set nalika sajrone rong pungkasan, bobote dipikolehi tetep, nyegah sing diarani efek mbalek maneh.

Fase diet Dukan

  • Tahap serangan: Iki tahap kapisan Ditondoi kanthi owah-owahan metabolisme dhewe lan ilang kilo luwih tuwa. Durasi tahap iki gumantung saka jumlah kilo sing pengin ilang wong. Bisa tahan sedina nganti udakara seminggu. Ing tahap iki, mung konsumsi panganan sing sugih protein kewan kayata pitik, endhog, iwak utawa daging abang tanpa kulit. Panganan kasebut bisa dijupuk tanpa watesan lan wong kasebut bisa milih jumlah sing dikonsumsi. Kosok baline, panganan penting kayata woh-wohan dilarang, sayuran, pari utawa sereal.

Dukan-diet-gratis-panganan

  • Tahap pelayaran: Ing tahap iki, panganan anyar kanggo panganan iki saengga luwih imbang lan macem-macem. Bebarengan karo protein sampeyan wis bisa njupuk sayuran tanpa watesan. Tahap iki biasane suwene udakara rong wulan yaiku umume wektu sing kliwat nganti wong bisa nggayuh bobote ideal. Sajrone tahap iki, sawetara panganan kayata beras, kentang utawa legume.

fase pelayaran

  • Tahap konsolidasi: Kanthi tahap iki, ing efek mbalekake tansah dreaded sing kedadeyan ing umume panganan sing disebut Ajaib. Sajrone tahap iki, penggabungan panganan tartamtu sing sugih ing karbohidrat. Biasane luwih dawa miturut kilogram sing ilang saka wong sing dimaksud, khususe kilo sing ilang dikalikan sepuluh lan bisa dipikolehi kanthi cara iki dina-dina suwene tahap kaping telu iki. Ing tahap konsolidasi sampeyan ora bakal ngilangi bobote maneh, nanging iku tetep apa sing digayuh ing rong tahap sadurunge. Sampeyan bisa mangan panganan sing dilarang sadurunge kayata woh, beras, keju utawa roti.

Apa-Sampeyan-Perlu-Ngerti-Babagan-Ing-Dukan-Diet

  • Tahap stabilisasi: Iki minangka tahap pungkasan saka kontroversial Diukan dhukan lan ing kana, wong kasebut wis tekan ing bobote ideal lan kudu dijaga sedina seminggu. Sajrone dina kasebut, sampeyan mung kudu mangan protein kanggo ngimbangi kakehan dina liyane ing minggu. Disaranake ngetutake tahap iki sajrone salawase urip lan kanthi cara iki njaga bobot sing becik lan aja nganti nambah kilo.

Terkenal-sapa-sing-kudu-diet-5

Penting, sampeyan ngelingi supaya diet 100% efektif, sampeyan kudu njupuk sawetara 12 gelas banyu sedina lan sendok makan brambang gandum. Sendok iki bisa dijupuk dicampur karo yoghurt utawa endhog.

Bebayane diet Dukan

La Diukan dhukan Mesthi wae panganan sing paling misuwur saiki lan akeh wong sing mutusake ngetutake. Nanging, sanajan apa sing dikandhakake akeh wong, umume ahli nutrisi setuju manawa kasebut panganan sing mbebayani banget kanggo kesehatan. Kaya panganan sing diet luwih dhisik protein lan ing endi akeh panganan penting kanggo awak ora dikatutake, bisa nyebabake masalah serius tingkat pencernaan lan metabolisme. 

Ing tahap wiwitan panganan iki, konsumsi karbohidrat, kekurangan karbohidrat iki ngasilake a bobot mundhut nanging uga ana gejala liyane sing disebabake amarga kurang energi kayata lemes, kesel utawa ngelu. Liyane bebaya panganan kasebut yaiku cenderung mbentuk watu asam urat sing bisa nyebabake munculé watu ginjel sing diarani. Diet Dukan uga misuwur amarga nyebabake serius masalah konstipasi ing antarane sawetara wong amarga kurang serat ing panganan kasebut dhewe. Kanggo ngatasi masalah iki, rencana iki meksa sampeyan njupuk sendok gandum sing digulung sajrone diet kasebut.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ana akeh kaluwihan sing Diukan dhukan Nanging kayadene panganan diet ajaib, uga ana bebaya ing rencana penurunan bobot kaya iki. Yen sampeyan milih ngetutake jinis diet iki, bakal ilang sawetara kilo, sing paling apik yaiku menyang spesialis sing bakal menehi saran yen pancen kudu ngetutake panganan kaya ngono. Muga-muga aku wis ngankat sampeyan kabeh mamang babagan panganan Dukan sing misuwur lan pilih cara sing paling apik.

Banjur aku bakal ninggalake sampeyan video panjelasan saengga luwih jelas sampeyan babagan diet Dukan kalebu lan apa pro lan kontra kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.