Diet Atkins

bobot efektif kanggo diet

Diet Atkins Iki minangka salah sawijining panganan peluncuran sing paling populer lan kondhang sing ana lan kalebu nindakake panganan kurang karbohidrat. Wong-wong sing nglindhungi panganan iki, negesake manawa wong sing mutusake ngetutake rencana iki, bisa ilang bobot mangan kabeh protein lan lemak sing dikarepake, yen sampeyan ngindhari panganan sing akeh karbohidrat.

Akeh panliten nuduhake manawa diet karbohidrat kurang padha cukup efektif nalika ngilangi bobot awak lan ora ana risiko kesehatan sing gedhe.

Diet Atkins digawe lan dikembangake dening Dr. Robert C Atkins ing taun 1972, nalika dheweke mutusake nerbitake buku sing dijanjekake ilang bobot ngetutake seri pedoman lan kanthi asil pungkasan sing kaget. Wiwit wektu iku, dheweke dadi salah sawijine panganan sing paling populer kabeh ndonya nganti saiki.

Artikel sing gegandhengan:
Dasar diet atkins

Wiwitane, panganan iki dikritik banget dening pejabat kesehatan nalika semana, amarga ningkatake asupan Lemak jenuh. Panaliten sabanjure nuduhake yen lemak jenuh ora mbebayani kesehatan wong.

Wis kabukten manawa kunci sukses ing diet penurunan bobot yaiku kurang karbohidrat Amarga nggunakake panganan luwih akeh protein, wong kasebut bisa napsu banget lan pungkasane mangan akeh kurang kalori sing mbantu ngilangi bobot awak sing dikarepake.

4 fase diet Altkins

Diet Atkins sing misuwur dipérang dadi 4 fase sing béda-béda:

  • Tahap induksi: Ing dina-dina pisanan rencana mangan iki, sampeyan kudu mangan kurang saka Karbohidrat 20 gram saben dina udakara 2 minggu. Sampeyan bisa mangan panganan sing akeh lemak, protein, lan sayuran godhong ijo. Ing fase iki sampeyan bakal kalah bobote akeh.
  • Tahap keseimbangan: Ing tahap iki, ditambahake sethithik jinis panganan liyane kanggo menehi nutrisi awak. Sampeyan bisa mangan kacang, sayuran karbohidrat murah, lan woh-wohan cilik.
  • Tahap penyesuaian: Ing tahap iki, wong kasebut pancen meh bisa nggayuh bobot becik sampeyan dadi sampeyan bisa nambah karbohidrat ing panganan lan mudhun alon-alon nyuda bobot awak.
  • Tahap pangopènan: Ing tahap pungkasan iki, wong bisa mangan ing karbohidrat sing dibutuhake awak tanpa njupuk bobot.

Sawetara wong sing ngetutake jinis diet iki tahap induksi rampung lan pilih kanggo nggabungake pirang-pirang woh-wohan lan sayuran menyang panganan. Pilihan diet iki cukup efektif kanggo nggayuh tujuan sing dipengini. Kosok baline, wong liya milih tetep ing tahap induksi tanpa wates, umume diarani panganan ketogenik utawa karbohidrat endhek banget.

daging

Panganan sing ora diet ing diet Atkins

Ana sawetara panganan sing sampeyan kudu ngindhari mangan nalika diet Atkins:

  • Sembarang jinis gula sing kalebu omben-omben, permen, es krim utawa jus buah.
  • Ora kena dipangan cereals kaya gandum, rye utawa pari.
  • ing minyak sayur kayata kedele utawa jagung dilarang babar pisan.
  • Frutas kanthi karbohidrat tingkat dhuwur kayata gedhang, apel, jeruk utawa pir.
  • ing legum kayata lentil, kacang utawa kacang buncis uga ora kalebu ing panganan iki.
  • Pati uga ora bisa dihindari, mula kentang sampeyan ora bakal bisa mangan.

Panganan sing bisa dipangan kanthi aman nalika diet Atkins

Sabanjure aku bakal menehi rinci babagan panganan apa yen sampeyan bisa nganggo ing jinis diet pelangsing:

  • Wis diijini mangan daginge kayata daging sapi, daging babi, pitik utawa kalkun.
  • Iwak lan laut kaya salmon, tuna utawa sardin.
  • Panganan minangka nutrisi kaya endhog sampeyan bisa kalebu ing panganan iki
  • Sayuran godhong ijo Iki uga kalebu supaya sampeyan bisa duwe bayem, brokoli utawa kale.
  • Sembarang jinis kacang-kacangan kayata kacang almond, kenari utawa waluh diidini kanthi lengkap.
  • Lemak sehat séhat saka jinis minyak zaitun ekstra prawan.

salmon

Ngombe ing diet Atkins

Ombenan sing diijini ing diet Atkins kayata ing ngisor iki:

  • Kaping kabeh Banyu, sing cocog kanggo hidrasi kanthi lengkap lan ngilangi racun.
  • Kopine Dileksanakake amarga akeh antioksidan lan sehat kanggo awak.
  • Minuman liyane sing nguntungake banget kanggo kesehatan lan diet Atkins yaiku tèh ijo.

Nanging sampeyan kudu ngindhari omben-omben sing isine alkohol lan isine akeh karbohidrat kaya bir.

Diet umum sajrone seminggu ing panganan Atkins

Sabanjure lan supaya luwih jelas, aku nuduhake conto babagan kahanane dipakani saben minggu ing panganan Atkins. (Tahap induksi)

  • Senin: kanggo sarapan sawetara endhog lan sayuranKanggo nedha awan, salad ayam uga nganggo sawetara kacang lan kanggo nedha bengi steak nganggo sayuran.
  • Selasa: Endhog karo daging babi kanggo sarapan, pitik lan sayuran sing isih ana ing wayah wengi sadurunge lan wengi kanggo mangan awan cheeseburger a lan sayuran
  • Rebo: nalika sarapan sampeyan bisa mangan siji omelet karo sayuran, nalika nedha awan salad lan ing wayah wengi daging tumis karo sayuran.
  • Kamis: Endhog lan sayuran kanggo sarapan, turahan saka nedha bengi bengi kanggo nedha awan, salmon karo butter lan sayuran.
  • Jumuah: kanggo sarapan daging babi lan endhogKanggo nedha awan, salad pitik karo kenari lan bakso sing ana sawetara kanggo sayuran nedha bengi.
  • Ana: kanggo sarapan omelet karo sayuran, kanggo mangan bakso turahan saka wengi sadurunge lan nedha bengi daging babi karo sayuran.
  • Minggu:  endhog lan daging babi kanggo sarapan, daging babi kanggo nedha bengi lan nedha bengi wing ayam panggang karo sayuran.

Muga-muga aku wis njlentrehake kabeh keraguan panganan Atkins, iki minangka cara sing sehat lan efektif kanggo ngilangi bobot lan nggayuh tokoh sing dipengini. Mangkene video sing jelas kanggo nggawe luwih jelas babagan diet Atkins.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   MARIA Villavicencio OLARTE ngandika

    Aku matur nuwun banget kanggo prestasi sing diwenehake babagan diet iki, sing aku arep ditrapake, amarga bobote siji meter lan nembelas sentimeter lan bobote satus enem kilo lan krasa lara. Sampeyan bisa ngombe susu sapi.

  2.   diego ngandika

    ora ana susu, coba nyingkirake daging babi, sanajan sampeyan bisa mangan, bakal nambah kolesterol, a, sampeyan njupuk sedina nanging ora sacara teratur, sampeyan bisa ngatasi jus kayata kristal ringan lan gelatin tanpa gula lan tanpa karbohidrat, elinga yen sampeyan bisa njupuk nganti 20 gram karbohidrat saben dina, mula yen ana 1 utawa 2 gram saben porsi, aja kakehan mikir lan mangan, sampeyan kudu ngrasakake yen ngombe sing legi. Temokake ing internet apa gula diet sing bisa dijupuk lan jumlah karbohidrat sing ana ing bagean panganan, aku nyaranake sampeyan tuku buku amarga kabeh wis ana.

  3.   MARIA JOSE GONZALEZ SAMPEDRO ngandika

    susu lan keju diidini ing panganan

  4.   tembok saluran wendy ngandika

    Sampeyan bisa mangan alpukat lan ing woh-wohan, melon lan pepaya lan apa jinis susu lan keju sing bisa dipangan, matur nuwun