Papat tanduran sing nambah massa otot

Amalaki

Yen sampeyan pengin nambah massa otot, Sampeyan bisa uga kepengin ngerti apa sing bakal dakkandhani saiki, amarga bakal diwenehi jeneng papat tanduran Dheweke bisa ningkatake tuwuhing otot uga tingkat energi.

AmalakiAsli saka India, akeh mupangat saka tanduran iki kalebu nambah energi, nambah fungsi ati, nyuda asam lambung, lan kulit lan rambut sing luwih sehat. Kajaba iku, promosi sintesis protein, sing nguatake otot, nambah massa otot lan nada awak umume.

Ashwagandha: Bisa ditemokake ing Afrika, India lan Timur Tengah. Iki nyiyapake awak supaya luwih nolak stres, efek antioksidan lan nambah level energi. Nanging, mupangat sing paling penting saka sudut pandang olahraga yaiku nyuda wektu pemulihan sing dibutuhake otot sawise saben olahraga, saengga masarakat bisa entuk akeh massa otot ing wektu sing kurang.

Wiji flax: Wiji rami sing misuwur wis katon ing macem-macem dhaptar blog iki amarga akeh mupangate, sanajan nganti saiki kita ora nyebutake yen menehi kontribusi kanggo nambah massa otot ing atlit, amarga nambah level energi, nyuda wektu pulih lan nambah pemanfaatan oksigen.

RhodiolaUga dikenal kanthi jeneng Rhodiola Rosea, tanduran iki mbantu pemulihan otot lan ngrangsang sintesis protein lan aktivitas anabolik. Nanging, kudu dielingi manawa efek samping utamane yaiku kenaikan tekanan getih.

Informasi luwih lengkap - Nem tanduran obat kanggo pankreas

Foto - myworldhut.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   junior ngandika

    Halo, aku golek jamu kanggo nambah massa otot (ing blog iki aku nemokake 4, jamu lan aku ora ngerti manawa ramuan apa sing bakal mbantu nambah massa otot),
    Aku saka Peru lan aku pengin ngerti manawa jamu bisa ditemokake ing kene ing Peru, (aku bakal seneng yen sampeyan nemtokake aku kanthi apik, lan ing endi bisa nemokake lan rega kasebut).
    Aku ngenteni balesan cepetmu,
    MERCI BEAUCOUP.
    (Matur nuwun sanget)