Cara nambah keluwesan awak

Apa sampeyan ngerti manawa keluwesan duwe peranan penting kanggo olahraga? Ora mung babagan utawa ora bisa nggayuh sikil nganggo tangan, nanging luwih akeh. Serat otot peregangan nggawe sampeyan atlet sing luwih apik, nalika nyegah ciloko.

Uga aja lali yen mbantu njaga prigel lan dedeg piadeg sing bener kaya taun-taun kepungkur. Kebiasaan saben dina ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan nambah keluwesan:

Miwiti esukPeregangan ing wayah esuk bakal menehi energi nalika nambah keluwesan. Elinga yen amarga otot isih adhem, luwih becik ditindakake kanthi lembut sing meksa awak sampeyan ngluwihi apa sing sampeyan kepenak. Sampeyan bisa nindakake malah saka amben.

Aja kliwat cooldown: Peregangan sawise latihan kanggo mbantu transisi awak saka kegiatan dadi ora aktif iku penting, luwih-luwih yen sampeyan pelari utawa pengendara sepeda. Lan olahraga kasebut bisa nyebabake simpul otot. Sawetara menit cukup kanggo santai awak lan tetep fleksibel.

Gunakake rol umpluk: Piranti sing terjangkau lan gampang digunakake iki nyenengake otot lan nambah keluwesan masarakat. Gunakake kanthi rutin, negesake area awak sing cenderung nyebabake masalah nyenyet sawise latihan utawa nglampahi pirang-pirang jam lungguh ing ngarep meja.

Coba yoga lan pilates: Sanajan wis bisa ditindakake, sampeyan ora kudu ngganti latihan sing biasa kanggo nindakake disiplin kasebut, nanging sampeyan bisa ngenalake minangka komplemen. Yen sampeyan konsisten, sampeyan bakal ngalami pangowahan ageng ing kalenturan lan kekuwatan otot.

Target area masalah: Nglampahi wektu ekstra ing wilayah sing paling tegang sawise ngegungake awak kanthi umum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.