Pitu mupangate cranberry garing

Cranberry garing

ing Cranberry garing, sing cocog kanggo dijupuk sajrone sarapan, nganggo sereal lan mung, utawa minangka bagean saka salad nalika awan utawa nalika nedha bengi, panganan kasebut kalebu macem-macem bahan menarik.

Dijupuk kanthi cara sing padha karo kismis (sebagian dehidrasi cranberries seger, kanthi sistem sing padha karo sing digunakake nganggo anggur), serat akeh, vitamin lan antioksidan, mula konsumsi iki kalebu macem-macem mupangat kanggo awak manungsa:

  1. Tundha tuwa
  2. Nyegah kanker
  3. Ngurangi tingkat kolesterol getih
  4. Dheweke nglindhungi sistem kardiovaskular
  5. Atur transit usus
  6. Nyegah stroke
  7. Nyuda risiko penyakit degeneratif
Artikel sing gegandhengan:
Properti, mupangate lan jinis blueberry

Sisih sing paling positif yaiku, kaya sing wis sampeyan tingali, lan ora kaya panganan sing umume dibahas ing blog iki, ngilangi bobot ora katon ing antarane bathi kanggo nyakup cranberry garing ing panganan.

Propiedades

Properti cranberry garing

Ana sawetara sifat sing kudu disorot blueberry sing dehidrasi. Amarga kanthi cara iki, kita bakal ngerti manawa minangka panganan penting liyane ing panganan.

  • Blueberries ningkatake kesehatan gigi, amarga bakal nyegah bakteri tetep ing untune. Kanthi cara sing padha, kita bakal entuk permen karet sing luwih kuwat.
  • Gumantung ing vitamin C, uga D, E, lan B.
  • Ing antarane mineral, kita nyorot kalium lan Magnesium, Wesi lan Fosfor.
  • Iki minangka antioksidan sing sampurna. Kaya sing wis dingerteni, antioksidan kudu mesthi ana ing panganan sing seimbang. Iki bisa nyegah penuaan sel.
  • Matur suwun uga kanggo antioksidan, kesehatan mata kita bakal nambah. Dadi blueberry jinis iki diarani nyegah katarak.

Kalori ing cranberry garing

100 gram cranberry garing duwe total 308 kalori. Saka jumlah kasebut, duwe 1,4 gram lemak, uga 82 gram karbohidrat, sing kita bubur 65 gram gula lan 6 gram serat. Tanpa lali, uga ngemot 40 mg Kalium lan Natrium 3 mg. Nalika jumlah protein ing 100 gram iku mung 0,1 gram.

Apa biasane ngilangi bobot?

Cranberry sing wis garing

Sejatine ora. Kita ngadhepi salah sawijining panganan sing nduweni sifat lan mupangate akeh kanggo kesehatan. Nanging mesthi ana ing konsumsi sing tanggung jawab. Nalika lagi diet utawa pengin ngilangi bobot awak, sing pertama kudu uwal saka ngarsane yaiku produk sing ngemot gula. Dadi cranberry garing ngemot lan akeh. Mula, dheweke ora menehi saran nalika nyoba ngilangi bobot. Ora ateges yen ing dina tartamtu, kita bisa njupuk sawetara sithik. Sampeyan kudu eling yen sing dehidrasi duwe 308 kalori saben 100 gram, dene blueberry tanpa garing, duwe sawetara 50 kalori kanthi kadar gula 9,96 gram. Dadi pilihan iki luwih sehat.

Jumlah saben dina sing disaranake

Sanajan biasane ngemot gula ing proses dehidrasi. Ing Cranberry garing Dheweke uga minangka panganan liyane sing kudu dipikirake. Dheweke duwe macem-macem sifat lan mupangat, anggere nggunakake kanthi imbang.

Ora masalah ngilangi produk tartamtu saka pola panganan. Nanging, njupuk jumlah sing luwih cilik lan kanthi cara sing seimbang supaya ora ngowahi organisme kita. Ing kasus iki, kita mesthi njupuk setengah tangan minangka ukuran (udakara 10 gram), tinimbang ngetung siji-siji, yen lagi diet. Yen ora, kita bisa uga nggunakake sawetara. Kanggo wong sing biasane ngombe jus buah iki, luwih becik ora ngombe luwih saka telung gelas saben dina.

Apa diabetik bisa duwe cranberry garing?

Cranberry garing

Pancen iku minangka pilihan sing akeh gula. Amarga iku, ing istilah umum, woh-wohan sing dehidrasi biasane ditinggalake, lan luwih-luwih yen sampeyan diabetes. Nanging ana opsi kayata kismis, sing dijupuk ing panganan lan jumlah sing sithik banget, mula luwih becik. Minangka kanggo cranberry garing, luwih becik ngetutake jalur sing padha. Kita bakal nyimpen kanggo acara khusus lan njupuk jumlah sithik. Sampeyan bisa nggoleki sawetara account karo kurang gula, utawa tanpa gula tambahan, amarga akeh sing milih. Perlu dielingi yen dheweke duwe flavonoid sing nyuda resistensi insulin.

Contraindications saka cranberry garing

Kabeh wektu, kita ngomong babagan panganan sing akeh sifat lan mupangat. Nanging iki ora dikecualekake saka indikasi kontra. Amarga wis duwe lan kita kudu ngerti:

  • El bathi bobote minangka salah sawijining indikasi kontra sing wis kasebut. Sejatine yaiku nalika nyalahake panganan kaya iki, kebak gula, kita bakal jelas bisa nambah bobot yen ora ngontrol asupan.
  • Masalah weteng: Wiwit ing kasus iki ana gandhengane karo konsumsi sing gedhe banget. Amarga yen njupuk jumlah akeh, kita bakal weruh lara weteng uga gangguan pencernaan. Kita kudu eling manawa serat kasebut sugih lan yen nganggo konsumsi sing cukup bakal mupangate, nanging yen kakehan, kita bakal weruh sing suwalike. Bisa nyebabake gastritis.

Lan, sanajan konsumsi rutin dianjurake kanggo macem-macem aspek kesehatan (kaya sing kacetha ing dhaptar ing ndhuwur), iku uga ora kedadeyan ing babagan bobot. Ing cranberries Garing kudu dijupuk kanthi moderat yen sampeyan pengin njaga garis kasebut, amarga duwe persentase kalori sing cukup dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maria Delia Perdomo Mendez ngandika

    Aku pengin ngerti sepira cranberry garing sing dipangan saben dina. Kanggo nyegah infeksi urin. Aku tuku kismis blueberry nanging aku ora ngerti pira utawa carane njupuk. Matur nuwun kanthi rumiyin lan KONGRATULASI ING PAGE