Olahraga kanggo ngilangi lengen bobot

Tangan tipis

Ana akeh latihan kanggo nyuda lengen sing bisa dicoba. Sawetara nganggo bobot utawa karet, nanging uga sampeyan bisa nggulung lengen kanthi ngewangi bobot awak dhewe.

Nanging, dheweke ora ngasilake asil sing apik banget. Lan rencana kanggo nyuda lemak ing wilayah tartamtu ing awak ora bisa digunakake. Temokake apa sing kudu ditindakake supaya luwih cepet.

Bisa kabeh awak

Awak Femenine

Kanggo nyuda lengen (uga bagean awak liyane), sampeyan kudu fokus ing lemak awak kanthi sakabehe. Mula, strategi sing paling apik yaiku nggarap kabeh awak tinimbang mbatesi bagean tartamtu.

Kanthi cara iki, sing dibutuhake yaiku kalebu latihan lengen ing latihan lengkap sing nggabungake kardio lan kekuwatan.

Apa kardio

Wanita lagi mlaku

Cardio ora bisa ilang ing rencana penurunan bobot awak. Dadi sampeyan kudu nyakup gaya urip sampeyan yen sampeyan pengin pamer tangan sing langsing. Cardio asring gegandhengan karo mlaku. Olahraga iki minangka duta besar kardio lan terus-terusan entuk pandhuan. Nanging bisa uga ora mlaku dudu urusan sampeyan. Yen mangkono, sampeyan ora kudu rumangsa kewajiban, amarga ana akeh latihan liyane sing, kaya mlaku, bakal mbantu nambah denyut jantung lan ngobong kalori:

  • Nunggang sepedha (statis uga bisa digunakake)
  • Swasana
  • Langsung tali
  • Kanggo nari
  • Mlaku (mesthi priksa kanthi cepet)

Kanggo nggayuh persentase lemak awak sing apik, disaranake nindakake udakara 30 menit kardio kaping pirang-pirang minggu. Sawise sampeyan tangan luwih ramping, terus wae supaya tetep rapi. Lan kardio dianggep minangka bagean dhasar saka gaya urip sing sehat.

Latihan kekuwatan

Bisep

Tambah bobot awak bisa nyebabake akumulasi lemak ing macem-macem bagean awak, kalebu tangan, paha lan weteng. Entuk otot liwat latihan kekuatan bakal mbantu nyuda persentase lemak awak. Asile, build-up iki bakal nyuda ukuran lan awak bakal katon luwih cetha.

Nggarap otot sampeyan uga ana gandhengane karo mupangat sing ora ana gandhengane karo estetika, nanging uga penting. Iki minangka tambah tingkat metabolisme lan kepadatan balung. Amarga kalorone perkara kasebut saya suwe saya suda, mula olahraga jinis iki dianggep penting banget kanggo tetep bugar sajrone diwasa lan tuwa.

Angkat bobot

Massa otot

Angkat bobot nambah massa otot, kekuwatan, lan ningkatake ngilangi lemak. Napa mupangate yen tangan tipis? Sampeyan bakal mbantu ngilangi lemak umume (kalebu lengen) lan nada tangan nalika ngilangi bobot nalika diet lan olahraga..

Ikal bisik, overhead ekstensi tricep, karya deltoid ... Iki kalebu sawetara latihan kanggo nyuda tangan sing bisa ditindakake kanthi bantuan dumbbells. Penting beda-beda kanggo mesthekake ora ana otot sing beda ing lengen sing ora bisa digunakake..

Sampeyan kudu nyatet sing sampeyan bisa nggunakake pita elastis tinimbang dumbbells. Alat sing gampang nanging efektif (sing kasedhiya ing resisten beda-beda gumantung saka warna) bakal ngidini sampeyan nindakake latihan olahraga lengen sing biasane digunakake kanthi dumbbells.

Rampung

Push-up

Yen gym ora cocog kanggo sampeyan lan sampeyan ora duwe dumbbells utawa band elastis ing omah, sampeyan bisa nggunakake bobote dhewe kanggo ngilangi bobot lan nada kabeh bagean awak, kalebu lengen.

Kaya bobot, ana akeh latihan bobot awak sing nargetake lengen lan awak ndhuwur sing kudu dicoba: papan, push-up (normal lan trisep), uga macem-macem pukulan udara.

Disiplin iki kalebu salah sawijining latihan pelangsingan lengen sing paling gampang lan efektif. Gampang banget kaya ngadeg kanthi sikil kanthi jembaré. Tangan banjur diulurake ing sisih supaya awak dadi "T". Sawise ing dedeg piadeg iki, obah munggah lan mudhun, ing bunder utawa ing ngarep kanggo mburi. Gerakan kasebut kudu cilik lan cepet.

Tembung pungkasan

Bata sing kurang lemak

Olahraga kanggo nyuda lengen bisa ditindakake kanthi bobot, pita elastis, utawa kanthi bobot awak (bobot awak) dhewe. Nanging nyuda lemak spesifik ora bisa ditindakake, mula sebabe supaya asil kasebut kudu dikepengini, latihan iki kudu kalebu latihan sing lengkap.

Pungkasan, olahraga paling efektif yen digabung karo panganan sing sehat. Asil ing tangan sampeyan bakal luwih katon yen sampeyan olahraga bebarengan:

  • Sampeyan nambah asupan serat lan protein
  • Sampeyan nyuda karbohidrat sing ditapis
  • Sampeyan mangan karbohidrat kanthi moderat
  • Sampeyan matesi panganan sing akeh lemu, alkohol lan minuman ringan

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.