Cara ngganti krim kanggo produk susu liyane

nata

La nata Iki minangka susu sing katon ing pirang-pirang resep, manis lan gurih, nanging, terkadang kita kepengin ngganti karo pengganti sing padha kanggo nggayuh fungsi sing padha.

Nyedhiyakake tekstur sing apik kanggo akeh wong saos, panganan cuci mulut utawa masakan gurih, iku paling apik kanggo musim saka krim sing disenengi nganti kue sing paling legi. 

Akeh wong sing milih pilihan liyane sing luwih sehat amarga ora ngombe krim amarga alasan kesehatan utawa ora ngombe kanthi alesan kalori. Apa wae kasus sampeyan, sampeyan menehi sawetara trik cilik Nggunakake tekstur krim, aja getun lan pencernaan sing apik.

Pengganti krim sing paling apik

Wis asring kita melu ing pawon kanggo nggawe resep lan nalika teka ing bahan tartamtu, kita ngerti yen ora duwe lan kita ora bisa terus, yen kedadeyan sampeyan, tulis tips iki kanggo ngrampungake resep tanpa komplikasi .

  • Kanggo kenthel a salsa kita bisa nggunakake antarane siji lan rong sendok teh tepung jagung lan 200 mililiter susu skim adhem. Kaloro bahan kasebut bakal dicampur adhep-adhepan lan ditambahake ing resep liyane.
  • Kangge a saos adhem kita bisa nyampur keju seger dipecut nganggo sendok susu skim.
  • Yen sampeyan butuh pengganti kanggo terus karo a kue bolu utawa cupcake sampeyan bisa nyampur 200 mililiter susu lan siji sendok susu bubuk, golek campuran homogen lan tambahi resep.
  • Pungkasane, yen sampeyan butuh campuran sing kenthel sing bisa ditiru krim kocok sampeyan bisa entuk 100 gram ngalahake keju seger, pethuk putih nganti salju lan pemanis kanggo rasa.

Pilihan sing uga bisa dingerteni yaiku nggunakake nata de coco, cara sing ora jelas kanggo wong sing ora nggunakake produk kewan. Saenipun, adhem kaleng santen lan copot bagian krim sawise wis disetel. Bisa dikocok kanthi cara sing padha karo krim susu sapi konvensional lan nambah rasa manis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   mia ngandika

    Ora ujar apa-apa babagan cara ngganti krim kanggo butter // /// pinten krim kanggo pinten gram butter // // sing bakal dadi wangsulan // // kenapa aku pengin resep yen ora duwe konversi sing dakkarepake ....

  2.   Rocio ngandika

    Kanggo ngganti krim pecut kanggo nggawe es krim krasan ing kulkas, kepiye carane? Matur suwun dhisik

  3.   Rocio ngandika

    Kanggo ngganti krim pecut kanggo nggawe es krim krasan, kepiye carane? Bahan-bahan apa sing bakal diganti karo krim? Matur suwun dhisik