Milih disiplin yoga, olahraga ing taun iki

Yoga wis laku nganti ewonan taun, olahraga sing dianggep saiki minangka olahraga amarga mbantu olahraga, njaga kesehatan lan kesehatan. Cocog kanggo kabeh umur amarga dheweke dhewe sing nemtokake gerakan miturut kabisan, minat lan tujuane.

Yoga, mung bathi

Praktek disiplin iki kaping pindho saben minggu mbantu nglindhungi awak. Iki kedadeyan amarga konsentrasi getih molekul sing ana gandhengane karo tampilan penyakit kardiovaskular, kayata serangan jantung, diabetes tipe 2, utawa arthritis.

Ing sisih liyane, olahraga yoga bakal nambah panganan, amarga sampeyan bakal dadi wong sing duwe prioritas liyane, lan sampeyan bakal ngerti apa sing sampeyan panganan sawayah-wayah.

Yoga uga dianjurake banget kanggo wong sing umure luwih saka 65 taun, mbantu nyegah ambruk amarga fleksibilitas sampeyan tambah akeh, keseimbangan lan kapercayan nalika ngliwati dalan sing nduwurke tumpukan tambah akeh lan sampeyan bakal luwih aman.

Sing kudu dieling-eling sadurunge olahraga Yoga

  • Dadi motivasi kanthi apik. TKita kudu ngerti manawa sukses saka praktik kasebut ana ing awake dhewe, kudu eling disiplin, sabar lan kekarepan kanggo entuk kabeh mupangat yoga.
  • Kesinambungan lan tetep. Wiwitane kita kesasar lan rada bingung karo kabeh postur, saben sesi luwih gampang, wenehi wektu, biasane 4 minggu kanggo sinau posisi yoga pertama lan kepiye cara nindakake kanthi bener. Becike, tindakake kegiyatan kaping pindho saben minggu, suwene 45 menit lan luwih becik nalika esuk utawa sadurunge turu.
  • Lingkungan Sampeyan kudu duwe iklim sing nyaman, berventilasi lan tenang. Papan sing ora ana alangan sing bisa nuwuhake swasana tenang lan santai.
  • Ati-ati penyakit. Kita ora kudu lali manawa olahraga kasebut lan yen nandhang penyakit fisik ing balung utawa sendi, kita kudu takon dhokter kanggo menehi pitulung supaya bisa nindakake kegiatan milenial iki.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.